Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 42

• 30 199
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
Поздрав за всички в унисон с лутането на героите между ада и рая .

Приятна вечер, дами !   bouquet

# 421

Бехлюл я възприема все още като сестра ,не може да превключи лесно

Няма и да превключи.
Накрая да не преминеш и ти при "фенките на Бихтер"  Joy  

bouquet

Ще,Ще Joy
Когато правиш секс с някого той спира да ти е  като брат ,нали newsm78

Аз съм фенка на Фердефс.
Надявам се някога да приличам на нея

# 422
много гадно постъпиха -секс вкъщата на човека който им дава всичко ина двамата под носа му - това преминава всякакви граници

# 423
Чудя се, защо напоследък не  го е правила? Tired

Защо ли, наистина? От един изпит се притесни и припадна, а сега невинничката и крехка Нихал, не се притеснява от първата си любов. Като се замисля, Нихал дали наистина обича Бех, или това й се наби в главата от Фердефс. Пък и нея я устройва да се обвърже с един Дон Жуан, приляга й на класата, трябва да се хвали пред приателките си с трофея си, всички да ги гледат и да й завиждат. Защо ли милата така се моли за една "истинска целувка", а отново получава дежурната по челото - признак на загриженост и закрила, но не и на любов.....

# 424
Колкото по нестандартно и опасно, толкова по-страстно  #Crazy
срам нямат  ooooh!
Браво на сценаристите  Hug , малките жестове в този епизод са показателни и думите са излишни  newsm10

# 425

Ако Бихтер ,от романа не е имала свободата на съвременната жена,то Бихтер от  филма е още по-жалка , коварна,досадна,зла и отблъскваща.
Никога един плейбой не би се ангажирал с  това жалко подобие на жена без достойнство за нещо повече от секс

newsm74      

Не срамно,а грозно е това,да си в чужда къща,да има дете-Бюлент,а мащехата му да прави секс под носа на всички    #Crazy    Похвално за истинската и достойна Бих    Sick
П.П.-не се сдържах просто,помня си обещанието да не пиша.........Извинете

_Sylvia_ ,имаш моите адмирации за поста си! Страхотна си!  БРАВОО  Hug

smile3501 smile3501 smile3501

# 426

Защо ли, наистина? От един изпит се притесни и припадна, а сега невинничката и крехка Нихал, не се притеснява от първата си любов. Като се замисля, Нихал дали наистина обича Бех, или това й се наби в главата от Фердефс. Пък и нея я устройва да се обвърже с един Дон Жуан, приляга й на класата, трябва да се хвали пред приателките си с трофея си, всички да ги гледат и да й завиждат. Защо ли милата така се моли за една "истинска целувка", а отново получава дежурната по челото - признак на загриженост и закрила, но не и на любов.....
Подкрепям  Joy

# 427
Eй това на Бех и Нихал е"всепоглъщаща'' любов със задавяне, а с Бихтер кекс до дупка и после блаженни за вечни времена,чак ми стана неприятно, егати наглеците
И на мен. Sick

Бихтер е много повече жена от Нихал, която е малката лигла на татко. И нещо като не й харесва и припада.
Нихал припада, а пък Бихтер изпада в нервна криза.  hahaha hahaha hahaha
Много повече жена? И защо - защото спи с любовника си в къщата на мъжа си? newsm78

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 21:27 от ·٠•Snejka•٠·

# 428

Ако Бихтер ,от романа не е имала свободата на съвременната жена,то Бихтер от  филма е още по-жалка , коварна,досадна,зла и отблъскваща.
Никога един плейбой не би се ангажирал с  това жалко подобие на жена без достойнство за нещо повече от секс

Напълно съм съгласна, Бихтер все повече деградира, тя вече е жалка.
Това с изпросения секс и с досаждането нонстоп на Бехлюл беше скръбна простотия.

# 429
Като видях с каква погнуса се избърса Бех, когато Нихал го целуна, нямаше вид на обичащ мъж.

Или "Да не избързваме, Нихал, има време. Имаме цял живот пред нас"  Mr. Green

А на нейното "Обичам те", отговори с пълно мълчание  ooooh!

Малко след това обаче го видяхме как нежно и страстно целува Бихтер  Peace

Бехлюл я възприема все още като сестра ,не може да превключи лесно

"А на нейното "Обичам те", отговори с пълно мълчание" ,
защото го е казвал  на толкова много жени ,без да си вярва ,че се уплаши за Нихал

"Малко след това обаче го видяхме как нежно и страстно целува

Бихтер "
 -нали и аз за това говоря -страст без ангажименти ,идеалната комбинация за плейбой

Ти май си повтаряш твойто напук, ако ще да я наплюе Нихал, пак от 9 кладенеца вода  и ще кажеш, че от страх тя да не ожаднее Simple Smile Стана под вола теле, страх го е да не я нарани да, но защото не може да отговори на чуствата й и лъже себе си и момичето, че и чичо си, дето го заплаши, че ще го изхвърли ако я нарани.
Бехлюл не е казвал обичам те на ТОЛКОВА много жени. Да си плейбой не значи да се обесняваш в любов наляво надясно. Във филма знаем, че е бил с много, но го виждаме да го каже на Елиф, по задължение, защото все пак беше решил да се "спасява" в брака с нея, и, на Бихтер, на която и го каза на пяно, на трезво, на легнало, по телефона, че и на гроба. Ако има любов, която вади героя на Бехлюл от кожата му на плейбой това е именно чуството, което изпитва кум Бихтер. Както каза той сам при първата им целувка в колата , никога не се е чуствал така към никой и с никой и тн няма сега да правя преразказ.
Друг въпрос е че той е лайно. Ще гледам напред как ще се развие отношението му към Нихал, засега то е натрапено от Прилепа майка Фирдевс + чуство за дълг + страх от чичото, но мисля е ясно, че Голямата Любов във филма, била тя забранена, грешна, страстна и др. е между Бехлюл и Бихтер, и тя се акцентира във всяка дума, жест, поглед. Иначе филм нямаше да има.

# 430

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Бихтер е много повече жена от Нихал, която е малката лигла на татко. И нещо като не й харесва и припада.
А Бихтер е голямата лигла на мъжа си,която не се притесни да натопи бременната си сестра и да я вкара в кашите които забъркаха,ама така е-обстоятелствата я притискат казват съфорумки

# 431
bubblehead,много цветущ речник имаш Mr. Green

# 432
  Бих и Бех прекалиха и то много,минаха всички граници,любовта им ги доведе до падение,до такова,каквото едва ли са си представяли някога. А представяте ли си какво чувстват ,за да стигнат до там,кое би могло да замъгли разума до такава степен,че да се минат всички граници на уважение  и свян и каква всепомитаща стихийност има това чувство?  Отговорите оставям за вас.
  Бих си изми ръцете с Пейкер,тя не може да реагира спокойно,тогава нямаше да лъже така безобразно,твърде импулсивна  и емоционална,това е тя.Тези неща й вредят и  й пречат и нали не мислите,че ще тръгне да казва защо са се скарали с Пейкер,просто начинът й на измъкване е безогледен.Също така не одобрявам как се скара на майка си пред Аднан-тя може да е всякаква,но й е майка и трябва да й пази авторитета,респективно своя по този начин.
   Нихал и поведението й вече го изкоментирах-малко ми е странна тази рязка промяна в нея,развенчаха ореола на невинността й и някак ми е трудно да проумея да виждаш,че някой не те иска и един грам и ти да чакаш чудо,да си затваряш очите,да се правиш на неразбрал и т.н. Но да речем,че тя обича много и е готова на всичко.

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 21:35 от charovnica

# 433
Напълно съм съгласна, Бихтер все повече деградира, тя вече е жалка.
Това с изпросения секс и с досаждането нонстоп на Бехлюл беше скръбна простотия.

това казах отдавна и аз-че е жалка и егоистична,но кой да чуе?  ooooh!  
Епизода беше уж за Силвия Мария,но аз смятам,че е за всички,подкрепящи "силната" любов на Бих към Бех.....Ужасно долно и грозно е това,което правят. Не бих искала никога по нищо да приличам на жена като тази,не искам даже и да познавам такава нагла и безскрупулна .... "жена"
И вярно-безобразно отношение към сестра си има....Ужас,ужас.....В заключение ще кажа-опазил ме Бог да познавам подобни създания   Praynig

# 434
Като в съд се чувствам...

Общи условия

Активация на акаунт