Пролет пукна, ние не, Януарчето играе, на нас ни се плете

• 30 345
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Анджи, честит ти тийн на патерица  Hug Hug Hug Все такъв хубав и талантлив да расте   bouquet

Девойки, за утре отпадам по независещи от мен причини  Confused Да ви правя ли резервация? Кажете ми до края на деня, за да мога да реагирам навреме  Peace

# 706
  • София/Варна
Анджи, да ти е жив и здрав порасналия мъж!

Селма, Алекс е много телегеничен!

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 10:44 от KayRenn

# 707
  • София, Лагера
Хриси, честит РД на патерици! Бъди много щастлива и удовлетворена, от здраве да се не отървете цялата фамилия!  Hug

Анджи, честито и на Ники!  Hug Ей, помня като се срещнахме за пръв път какво момченце беше, а сега преди 2 месеца като го видях вече си беше дългуч....как си лети времето  Simple Smile

А ревливия период отминава - ето една статийка по темата.
Деске, чул те Господ!  Praynig Още не е отминал. А тази статия наизуст я научих вече, но уви...  Rolling Eyes

Селма, кръстихме Тервел в църквата до нас (наистина е до нас, срещу прозореца). Там кръстихме и Пресиян, често ходим ... ъъъ, май всеки ден... Поповете ни познават, много са готини - истински, духовни, смирени, но и много усмихнати и весели хора. Винаги се закачат децата! Каквито трябва да бъдат всички! (някак все сме свикнали свещениците да са сериозни и навъсени, а това никак не стимулира хората да се обръщат към вярата  Wink)

# 708
  • София, Лагера
Ох, и да допиша, че не успях:

Ние се завърнахме от много хармоничен и лежерен уикенд. Изкарахме си страхотно, бяхме на едно малко комплексче насред горичка и полянка - само хотела, басейна, много рози и едно езеро. Направо да забравиш, че съществува и останалия свят  Flutter. Там се намерих с една приятелка, те пък с момиченце на възрастта на Пресиян - пуснахме хлапетата и не им видяхме очите  Mr. Green. Тервел, както обикновено на чуждо място, само спа и яде, гласеца му се не чу  Wink. През деня се разхождахме по манастирите в района, а вчера ходихме на Паничище и да покажем на Пресиян гейзера в Сапарева баня... и така

Хубав ден!

# 709
  • София; Дружбето
Ем, аз като гледам се отлага, то половината няма да идват Rolling Eyes Аз също съм под въпрос Crazy та ще чакам следващата дата

# 710
  • София, Лагера
А за утре кои се събираме?

# 711

Селма, Алекс е много телегеничен!
   Благодаря!  Blush Hug

# 712
Здравейте,

Благодаря за поздравленията за РД на всички!

Анджи, и на теб да ти е жив и здрав тинейджърът и много да те радва.Страшно много прилича на теб. Simple Smile

И ние си изкарахме добре през уикенда.Със сестра ми в събота се разходихме до Кавала(много ми хареса там), а в неделя се събрахме на село по роднински Simple Smile.

Хайде, казвайте за утре да знам ще има ли среща.
Ако искате да ходим и на Заимов някой следобяд, времето е добро мисля.

# 713
  • София
Привет, мацки!  Hug

Утре остава, но местим в Добро на Гоце Делчев, че некои ще сме с деца, а там има клубче досами масата...  Whistling За сега сме аз, Рени, Ноеми, Сту, Викс и с някои въпросителни Лилита.  Wink Аз и Рени ще кацнем в 19 часа.  Twisted Evil

Ние пък се завърнахме от дълъг уикенд във Варна!  Flutter Варненки да ни прощават (особено Гали, която е там, а аз много исках да се запознаем... Confused), но бяхме със стройна програма... за краен мързел и глезене!  Sunglasses

Ним, поздравления - чудесен избор!  Peace

На Хрисси и Анджи - наздраве!  Hug

Ноем, честито ти християнче!  Heart Eyes Утре да разкажеш за поповете....  Whistling Mr. Green

Селма
, радвам се, че талантът на Алекс вече се цени!  Hug

# 714
  • София
Аз тогава отпадам, не виждам с какво ще се предвижа до Люлин.  Confused

# 715
Хм, и на мен нещо ми идва далечко, а сама с такси до Люлин не ми се прибира Thinking

# 716
  • София; Дружбето
Да,аз тогава със сигурност отпадам, прекалено е далече.  Ще чакам за по-централно място среща. Офф, а имам огромна нужда.
Сту нали писа, че отпада Rolling Eyes

# 717
   Ивонска,мерси!  Hug

Тук от 31 мин. можете да мернете Алекс и творбата му  със 4-те човечета.

# 718
  • София
...Сту нали писа, че отпада Rolling Eyes

Заради децата... Но при вариант с клубче можела.  Wink

Момичета, съжалявам, че не ви устройва локацията, но с деца не са много вариантите...  Confused Люлинки що не се комбинирате?  Thinking

# 719
Цвет, ако хванеш 76 и слезеш на пазара Ив. Вазов аз ще те взема с колата. Пиши ми на ЛС дали си навита на този вариант, за да се разберем Simple Smile После пак ще те оставя на някоя подходяща спирка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт