Тема Незабравима 191

• 26 547
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Разговора между Харун и Едже ,в къщата на Бату

Н:Г-н Харун,г- Харун една минута..
Х:Вие изчакайте навън!
Н:Ама…
Х:Казах ви да изчакате навън!
Е:Харун,какво става?
Х:Какви работи вършите с Бату?
Е:Не разбрах…
Х:Знаеше,че е дошъл тука,но не ми каза.Нали така?Защо скри това?Въпреки ,че ти е брат ,той е един престъпник.Кажи къде е ,къде се крие?
Е:Не знам,Харун.Виж,дойде тук,но аз не го исках и го изгоних…

(обажда се Бату)
Х:А сега ти ме слушай,животно такова!След малко полицаите ще бъдат тука.Ще отведат сестра ти,затова ,че ти помага да се укриваш.
Б:Не можеш да направиш това…
Х:Докато продължаваш да заплашваш семейството ми,всичко бих направил.А как ще го направя – ще видиш.Въобще не ме интересува това ,че е болна.
Б:Да не си посмял да направиш нещо,което би наскърбило сестра ми.Тя няма никаква вина.Единствено е виновна за това ,че те обича.Така ли постъпваш с човек,който те обича.Помисли за Еда ,за Яамур.Давам ти възможност да сложиш край на всичко това.Приеми и да приключваме.
Х:А сега си отвори ушите много добре.Каквото и да става ,няма да се споразумявам с теб.По нито един въпрос.

(затваря телефона)
Е:Харун,повярвай ми,аз нямам никаква вина.Много пъти съм му казвала да се откаже.Извинявам се ,много се извинявам…
Х:Знам..По –скоро аз ти се извинявам…за това,което казах по телефона…

Превод - Леман

# 691
Тел.разговор между Харун и Еда

Е:Харун ,къде си?Умирам от притеснение.Какво става?Защо излезе без да кажеш нищо?
Х:Няма нищо.Веднага приготви Яамур и тримата ще заминем…
Е:Какво става?Защо веднага?Къде отиваме?
Х:Вие се пригответе,ще ти разкажа като дойда.
Е:Никъде не можем да заминем ,Яамур е болна.
Х:Болна ли?Какво й има?
Е:Не знам,каза,че я боли стомахът.А сега спи.
Х:Добре, след малко си идвам…

Превод - Леман

# 692
Здравейте,компания Незабравима!
Рекси,страхотни гифчета!
Много хубави постове сте публикували,жалко,че имаше проблеми с достъпа,и ни беше нарушен контакта.
Благодаря на Ива и г-жа Леман за преводите!
Пожелавам на всички весело изкарване на този хубав християнски празник ВЕЛИКДЕН!
Да има повече светлина и доброта в душите ни и около нас!

txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

# 693

Смига ли Харун или така ми се струва?! Wink

Намигам ти.....усмихваш ми се ти
Това да бъде нашата парола
Далеч от лоши мисли и кавги
Усмихната и ти ми..... намигни

И нека ...радост има в очите ни
Веселие ....без болка и сълзи
Прегръщам ви защото ви обичам
И радостен ....отново ви намигам

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Боб, newsm51  smile3501 smile3501 smile3501

Може би ,все пак ще видим интервюто с нашите любимци ,защото в програмата на ATV за неделя ,за предаването DIZI TV, са обявени Йозлем и Серхан ,като гости:

‎''Dizi TV'' Bu haftanın konukları Özlem Yılmaz, Serhan Yavaş, Bülent İnal
Dizi Tv 24 Nisan Pazar Saat 13:45' de ATV' de...
http://www.atv.com.tr/yayin_akisi/2011/04/24

Последна редакция: пт, 22 апр 2011, 17:32 от ivva

# 694
  • Монтана
Иве,благодарности за превода! Hug Hug Hug smile3525 smile3525 newsm51 newsm51На теб и на г-жа Леман!Благодарности за всички,които превеждат и внасят яснота след поредна серия,която гледаме в сряда!Какво бихме правили без вашата искрена помощ! Hug Hug Hug
Приемете за пореден път мойте най-искрени аплодисменти! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 695

Арас към Назан,след това ,което му казва Едже:

А:Всичко това е заради теб.За първи път в живота си ставам измамник,заради човек,към когото нито веднъж не съм се обръщал с "майко".Играя със собственото си достойнство и чест.Заради теб...

Разговора между Нилюфер и Еда

Е:Благодаря!
Н:Да ви е сладко!
Е:Нилюфер,нещо привлече ли ти вниманието на рожденния ден на Яамур,от тогава  е много странна.
Н:Не зи спомням да се е случвало нещо важно...само г-жа Мелда след като беше дошла ,веднага си тръгна.Като си тръгваше я извиках,но даже не ме чу.

(звъни се на вратата)
Е:Харун си дойде.

Превод - Леман

# 696
Иве,благодарности за превода! Hug Hug Hug smile3525 smile3525 newsm51 newsm51На теб и на г-жа Леман!Благодарности за всички,които превеждат и внасят яснота след поредна серия,която гледаме в сряда!Какво бихме правили без вашата искрена помощ! Hug Hug Hug
Приемете за пореден път мойте най-искрени аплодисменти! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
+1 smile3501 smile3501 smile3501 newsm20 newsm20

# 697
# 698
  • София
Едже-батко,ако искаш да бъда щастлива,каквото и да става,предай се.Това е единствения път.За всички  е наказание.Виж това е моето  наказание.И ти спри с отмъщението.(към Арас)  А ти,защо се превърна в инструмент в тази игра?Каква е целта ти?Какво мислиш,че ще печелиш?Еда ли?Мислиш,че ще те заобича ли? Готов ли си да паднеш толкова ниско,да стъпчеш себеуважението си,противопоставяйки се на тази любов?Толкова ли струва падението?нищо не може да направиш,виж мен.Виж в какво състояние съм.Помисли  ли,защо съм в това положение?И не ти ли е това за урок?

# 699
  • Монтана
Ех,че са красиви тези сладури! Grinning Grinning Grinning GrinningДа са живи и здрави всички деца!Но нашата сладурана как се пъчи от толкова "мъжко " внимание!Напълно заслужено!Невероятно чаровно,красиво и талантливо дете!След малката Асия в "Гордата Аси" не смятах,че може да се намери по-добро попадение сред децата,но малката кукла ме опроверга напълно!Аплодисменти за това дете!Браво на нея,афферим на родителите и ! От сърце и пожелавам бляскаво бъдеще-даде страхотни заявки за това!Ако не е тя и нашите любимци,както впрочем и целият актьорски състав на "Незабравима",не бих гледала сериала!

# 700
  • Монтана
Едже-батко,ако искаш да бъда щастлива,каквото и да става,предай се.Това е единствения път.За всички  е наказание.Виж това е моето  наказание.И ти спри с отмъщението.(към Арас)  А ти,защо се превърна в инструмент в тази игра?Каква е целта ти?Какво мислиш,че ще печелиш?Еда ли?Мислиш,че ще те заобича ли? Готов ли си да паднеш толкова ниско,да стъпчеш себеуважението си,противопоставяйки се на тази любов?Толкова ли струва падението?нищо не може да направиш,виж мен.Виж в какво състояние съм.Помисли  ли,защо съм в това положение?И не ти ли е това за урок?
Рекси,благодаря! Hug Hug
Добре и много вярно го казва Едже!Но има ли кой да я слуша!Тя ,за разлика от други герои в сериала,направи своите изводи и напълно промени посоката на мислите си!Разбра грешките си и приема положението,в което е сега за наказание за амбициите и лъжите си!Предупреждава и брат си,и Арас,но...нито един от двамата не я чува...За съжаление...Честно казано сценаристите добре поработиха върху развитието на образа на Едже!Определено започвам да и симпатизирам и разбирам нейното отчаяно решение да се жертва,за да защити Харун и семейството му от своя брат-психопат!

# 701
  • Бургас
''Dizi TV'' Bu haftanın konukları Özlem Yılmaz, Serhan Yavaş, Bülent İnal
Dizi Tv 24 Nisan Pazar Saat 13:45' de ATV' de...
http://www.atv.com.tr/yayin_akisi/2011/04/24

# 702
  • Русе
Боб, много свежо и закачливо стихче "Намигам ти..." newsm51 newsm51 newsm51
Ивва - Леман, за преводите на диалозите, огромно благодаря! Hug Hug Hug txtloves txtloves txtloves
Рекси, 3 гифчета!!!Ошашках се кое да гледам по-напред! hahaha smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 703
  • Русе
Вай1, спомням си Асиа! Много сладка беше, наистина! Но ролята и беше по-повърхностна.
Това наше сладкишче, Яамур, е върха! До сега дете не ме е грабвало така, както нея! smile3521

# 704
Рекси   bouquetблагодаря за превода  bowuu, страхотни гифчета Peace!Благодаря на Ивва  bowuu  bouquetи Леман  bowuu  bouquetза преведените диалози.Боб  bouquet, много свежо стихче ни предлагаш.

Общи условия

Активация на акаунт