Британците, британците! Как е хавата, Европа? - тема 14

• 16 250
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • Разпиляна във въображението
Записче

# 16
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Отървах ви, много пишете бре Mr. Green

Честито на Сарказмова, по мъж Лоу, след сватбата е ред на  stork-boy  или stork-girl , както си го измайсторите Wink Кумовете да не се пипат, само кумата мога да я пусна за кратко на мераклиите срещу прилично възнаграждение Mr. Green

# 17
  • Ænima/Albuquerque
Честито на Сарказмова, по мъж Лоу, след сватбата е ред на  stork-boy  или stork-girl , както си го измайсторите Wink

У, мирси!  Mr. Green
Ще си правим stork-girl, stork-girl и накрая stork-girl .

# 18
  • в сърцето на един мъж...
Се розови ли бе? Дай и едно синьо за разнообразие Mr. Green

# 19
Честита ни нова тема! Тенк ю, Пуц!  Hug Добре почва новата тема - със сватба  Laughing

Честито и на младоженците! Най-вече на булката, щото не вервам младоженеца да чете тук  Laughing
Сарки, да илядите! Много челяд да народите!

# 20
  • КиТ
Аз четох току що за вчерашните катери,ягоди и мечки.... ... и за малко щях да умра от хилеж Joy Joy Joy Joy Joy

Саркс момиченце ли само Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 21
  • София
Злате, тооооо аз се надявам никой мъж да не чете тук  Mr. Green

Сарк, много замислен мъжо ти на снимката от брачното свидетелство.  Heart Eyes Някак разсеян и влюююююбен!

# 22
  • Ænima/Albuquerque
А, Ване, нали?  hahaha

Мерсиии, Злате.  Mr. Green
Да, само женски, мъжките не знам к'во да ги правя.   Joy

# 23
  • София
Дааааа...  Flutter

За мъжките - аз имам опит. От мечти за женски около мен мъжки пъплят - всичките им там бакугани, бентени и трансформъри съм научила! ш` помагаме на младото семейство!

# 24
  • Ænima/Albuquerque
От мечти за женски около мен мъжки пъплят - всичките им там бакугани, бентени и трансформъри съм научила!

Ужас! hahaha hahaha hahaha

# 25
  • София
мммм... да... и те ме питат "А защо са ти нарисувани ноктите. На мама не са". А така си мечтаех за поне едно, с което да си се киприм заедно. Все още има надежда - една приятелка роди женско, ама кой го знае дали ще обича да се лакира и гримира...  Thinking

# 26
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, само женски, мъжките не знам к'во да ги правя.   Joy
Как какво, ще ги жениш за моите щерки и ще си имаме красиви внучета Crazy

# 27
  • Ænima/Albuquerque
А, не мое ли ти да родИш момчета, да се вземат с мойте момичета и да имаме убави внуци?  Flutter

# 28
 hahaha hahaha hahaha

Джой, ти с кого ще се размножаваш?

ПП Не знам как забравихме Макдауъл, сигурно щото не е убав, е минал у лево.  newsm78

# 29
  • София
Днес сте много сватбени... съвсем за подфорум "дом и семейство", раздел "сватбата на децата"

Общи условия

Активация на акаунт