Цветна кошничка ще изплета, великденски яйца да подредя!

• 93 744
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • там където има винаги вятър
Браво пуфанче, жилетката е станала супер  newsm10, ама много плетене бе  ooooh!
Аз сега плета едно бебешко елече/и нали няма на кого да го меря/  knit,  разплитам, пак knit

# 271
  • София
Пуфи, много е хубава!  Hug Изглежда мекичка и удобна, със здраве да си я носи девойката (и като гледам ко-о-олко плетене е паднало, трябва много да я носи!  Grinning)

# 272
pufana, чудна дрешка!! Hug Hug То си е цяло палто.

Благодаря,мисля че разбрах.Утре ще се види Mr. Green.

Ще те изчакам да видя, пък може и аз да заплета. То наизуст е лесно да се ръси акъл. Blush

Драги ми господине, честит Рожден ден!! Желая ти щастие!!

ura nbirthday newsm18 Tada  ura newsm67 newsm18

eat. sleep. knit...

# 273
Аз да не остана по-назад и да се изфукам с новата си чанта, към полата Патриция Пепе от същата прежда е

# 274
чантата е много яка. Как е откъм подплата и джобове?

всички се отворихте на чанти нещо Simple Smile

# 275
Тити има черен хастар, джобчета за телефон и друг голям джоб, но е черна и на снимка няма да се вижда. Хваната е за плетената част с допълнително изплетен ред отвътре и  за дръжкиата. Не съм сложила цип. Доста е дълбока и голяма. Simple Smile. Остана ми прежда от полата и реших че това е подходящия модел.

# 276
  • Бургас
Дами, можете ли да ми посочите албум, в който има мъжки пуловери с реглан ръкав, но от онези, в които предницата завършва малко по-ниско от гърба и ръкавът горе не е симетричен, защото единият му край отива във вратната извивка.Прочетох , че ако се спазят тези изисквания  става хубав реглан, но знам че в някои списания има схеми нарисувани на квадратчета и изчисленията са си направени. Благодаря. Ако пък търсейки, попаднете и на дамски-също е добре. Благодаря .

# 277
  • Варна
Аз да не остана по-назад и да се изфукам с новата си чанта, към полата Патриция Пепе от същата прежда е

мнннннннннннн е готина!!!!!!!!!!!1цветът,тези воланчета,топченцата-всичко е толкова сладинко.............мн радва тази чанта!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
колко грама прежда  ти излезе???? и твой ли е моделът???
със здраве да си я носиш!!!! има да събираш погледите на съгражданките!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 278
Оригиналът;

На мен ми отиде 300гр. прежда "Зара"

# 279
  • София
Много яка чанта  Crazy Браво!
Аз си джиткам шапките още, сега си взех още преждички, мъжо ми само ме гледа на криво, всеки ден като види ново кълбо в дамската чанта Grinning  Joy
Иначе освен бебешорските шапки, пробвах и една за мен, която не знам с какво да нося като цвят, обаче поне успях да я направя  Laughing
Съжалявам за качеството на снимките...

# 280
Пуфи,вярно много плетене,но е станала супер стилна жилетката,и с дълъг ръкав  Heart Eyes Със здраве да си я носи Мис Красота Wink
СисиВас,разкошен цвят и изпълнение,много хубава чанта Heart Eyes
vitaminka ,супер шапки  Heart Eyes Много ми е мерак тези пуканки,скоро ще ги подхвана да видим какво ще стане Grinning
Вижте каква красота са пуснали.Пише,че едно кълбе стига за един шал  Rolling Eyes
http://www.yarn-paradise.com/knitting/scarf_yarns/flamenco/blue_ … ades_qx25579.html

# 281
  • Варна
Оригиналът;

На мен ми отиде 300гр. прежда "Зара"

Мерси!

# 282
big pufana жилетката е страхотна!
SISI_VAS много готина чанта, изпипана.
vitaminka яки шапчици, весели.

# 283
  • София/Овча купел 2

Благодаря,мисля че разбрах.Утре ще се види Mr. Green.

Ще те изчакам да видя, пък може и аз да заплета. То наизуст е лесно да се ръси акъл. Blush

eat. sleep. knit...

На плетка го докарах,но нещо много перната стана периферията.Няколко пъти разплитах,но не стана като на снимката.Сега ще плета цвете и довечера като се прибере Мими ще я снимам.

Много хубави неща сте показали,и жилетката и чантата и шапките smile3501.

# 284
  • София
Здравейте, момичето. Отдавно не съм писала, но ви чета  Rolling Eyes
Много хубави неща показвате. Сис, както винаги браво.
Пуфана, жилетката е супер, обаче защо не е върху Мис Каприз  Twisted Evil

и за да не ми е гол запис, една туника от Елдорадо  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт