Цветна кошничка ще изплета, великденски яйца да подредя!

• 93 713
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • там където има винаги вятър
След доста чудене  ooooh! как се зашиват,ето готовите терлички.
А това е среднощна снимка/затова е толкова хубава  Embarassed/ на елечето и двата чифта терлички, които вече заминаха за подарък.

smile3501 на всички за плетките ви - рокличка, шапка, елече, шалове, чанти
Като споменах чанти, я кажете коя е подходящата прежда за плетене на 1 кука  Thinking

# 406
  • в баира
Памучна блузка от Anchor Magicline. За първи път плетох ръкави отгоре - много лесно и удобно.

# 407
Прекрасно блузе! Много ми харесва!  Hug Hug Hug
Аз се чудя какво да плета от моята newsm78  Колко прежда ти глътна?

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 13:51 от SISI_VAS

# 408
  • София
Фифу, просто прекрасна! Страшно ми хареса и моделчето, и изпълнението, майстор!  Hug

# 409
Габка, жилетката и подходящата за нея прежда са обсъждани тук, ако ползваш руски http://club.osinka.ru/topic-80939 Аз я плетох от джинс, много добре стана. 
За Беборана- темата в осинка за роклите от кръгли салфетки е тази http://club.osinka.ru/topic-34890?p=1056259&highlight=#1056259

# 410
Като споменах чанти, я кажете коя е подходящата прежда за плетене на 1 кука  Thinking

няма правило, но е добре да е по-твърда, да не е акрил, който става на топчета след прането или се разтегля нанякъде; аз залагам на плътен памук, вкл. любимото ми за чанти тире за основа, но то няма разнообразие от цветове.

калинке, много те бива в азиатските каталожни модели Simple Smile знам че са ти слабост.

# 411
  • София
Калинке, страхотна жилетка. По принцип азиатски модели са ми слабост  Laughing

blue eye сладка рокличка

Фиф, страхотно. Твоите неща сякаш са купувани   bouquet

# 412
Много са сладурски терличките  Peace

# 413
Еййй, пак зарибявате с красотиии. Браво момичета! Аз си търся схема на плетено коте, без значение на 1 или 2 игли. Малкия е луднал по котета. Толкова много ми харесват играчките на Снежи, не стига че са красиви, ами и изработката им перфектна. Пу-пу Simple Smile

ето котета Grinning
http://club.osinka.ru/topic-15009?highlight=

# 414
Фиф е перфектна, както винаги!

2 нови шала от мен:

# 415
Аз от много отдавна не съм писала в темата , но да се реванширам и да ви покажа , какво сътворих в последно време. Едната не е довършена все още , тъй като мързела май ме гони и не съм пришила копчетата.
Еффи : 300гр. Ангора рам , № 2,5 игли.
Ариел : 230гр.Джинс на същия номер обръч.

# 416
много хубави блузки Peace  и без копчета пак стават за носене и фукане Laughing

# 417
Честити придобивки, момичета. Дано докараме лятото вече, че ... не се издържа с тая "Мисия Лондон".

Ето извънредния ми подарен подарък шалов вчера - Много харесан, разбира се. Прежда - Lamb wool, кука 3,5, 120 гр. някъде. Снимката е с телефон, за което се извинявам.

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 10:00 от big pufana

# 418
  • София
pepita66, откривам още един фен на Ким Харгрейвс welcome, че и две нейни блузки наведнъж!
Страхотни са станали и двете!  Hug

# 419
Благодаря на всички за хубавите отзиви.
Кармелита и още планове имам на Ким. Наистина много ми харесват моделите , и благодаря на осинките , че превеждат  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт