True blood - в очакване на 4-ти сезон - 40-та юбилейна тема

• 18 608
  • 719
  •   1
Отговори
# 570
  • Срещу планината:)
Бил Комптън, изигран от дъртото човече Стивън Мойър Shocked Зиско глей го кво пише  тоя хейтър

Единственото нещо което не е оплюл е Първичен код Thinking

# 571
  • София
На мен Скротума ми е любимец. Толкова готино плюе... Аз го приемам от смешната страна. Ясно е, че за да изгледа целия сериал (или там за каквото пише) му е харесало.

А на това съм се смяла с глас  Joy Joy Joy
"Не е хубаво да пипате Сам Мерло, освен ако не искате да се накачите с бълхи."

# 572
Преговор на 3ти сезон за 20 минути, разказано от актьорите  Simple Smile
Бях забравила Стивън какъв акцент има, ох

# 573
  • Сливен
Ян Бибиян дали ще ми го отстъпва, от време на време Praynig

Мммм, ще си помисля  Wink
Оферта приготви ли?  beer Wine Glass cook

# 574
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Домъквам се и аз след любимия си Скротум Mr. Green. Гледам, предизвиква повсеместно възмущение, мен пък ми допада, забавно-саркастичен е.
Това един вид запис Hug

Не мога да насмогна да ви изчета, но и аз съм кандидат за пощене на Самовските бълхи Crazy

# 575
  • гр.София-Красна поляна
Ооо,Джойриня,добре дошла. Hug

# 576
Миси

Тази Джесика била много хубава, отивам да и проверя родословието за нещо бритско, барем в другата тема ме огрее да я плюна Mr. Green

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 00:13 от joy_r

# 577
Не мога да насмогна да ви изчета, но и аз съм кандидат за пощене на Самовските бълхи Crazy

hahaha

Добре дошла и от мен. Hug

Като гледам Янчето..... с някоя по-добра оферта може и да се навие да си делнете бълхите Whistling

# 578
Ооо, мараба на новото попълнение.  Mr. Green Ей, и тука веднага налита да плюва, бе!  hahaha

Като гледам Янчето..... с някоя по-добра оферта може и да се навие да си делнете бълхите Whistling

Обаче гледай кво става - едно време жал ми беше, че никой не го иска Сам, ся цял фенклуб му се заформя.

А Скротума щеше да е забавен, ако знаеше как се ползват сложните думички, а не просто да ги мятка из изреченията на случаен принцип. Злобничък е, инак няма лошо.

# 579
Благодаря за топлото посрещане Hug А ти, Пуци, не ме издавай, аз и без това още не съм се развихрила тук Mr. Green
Скротумчето не го нападайте толкова, ако това ревю ви дразни, вижте какво е написал за Дневниците, това си е цвете направо Joy. Освен това оценка 6.6 не дава често, това си е направо отличен hahaha

# 580
А, мога само да предполагам как ги е охрачил.  Mr. Green Не бе, нали ти казвам, на мен просто ми идва злобничко като стил, иначе нека пише човекът. За сравнение - тук на първа страница има една статия за ИК срещу Здрач, с як уклон към ИК, разбира се, обаче не тече отрова, а благородно снизхождение.  hahaha

# 581
Ааа, никакво снизхождение, той си ги клеца наред Mr. Green. Ама ако ти пък видиш какви поеми е писал за Едю, ще обиколиш цяла София с автомата да го търсиш Laughing Аз последно му се ядосах като ми наплю Макконъхи, ама понеже му призна, че е красиво дърво, и му простих hahaha

Я да си попитам, има ли шанс по някое време от втори сезон Суки да намали децибелите, че гледам със слушалки и съм полуглуха Rolling Eyes?

# 582
 smile3532 Май нямаш шанс, играй си с копчето, да не загубиш слух.

А, виж, за Едьо поемам ебавки на килограм, а ше стрелям само по режисьорите на трите досегашни филми и по сценаристката, дето го е направила такъв безподобен льольовец.

# 583
Джой, 'драсти  Hug

Ооох, колко яки снимки  Crazy

True Blood High Quality Cast Photos for Season 4

# 584
Оу, много добри, много. Кви са ми убави братчедите, а!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт