Farmville - 42

• 37 078
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Според мен трябва да е със злато Rolling Eyes .

# 196
аууу мимозка ти ми разби сърчицето,как злато ConfusedВ момента чакам един от съседите да завърши мисията.Пак не ми достигнаха 2 %....но се борим май за последният медал...

# 197
Ами по моята логика е така, не помня вече какво пишеше. mariastoeva1984@gmail.com е пощата ми. Ако не сме съседки добави ме и мога ако искаш да се включа в мисията ти (дано ми даде де) и да я завърша със самолетче  Wink

# 198
  • София
Не трябва да е със злато. Ние спечелихме бронз, на всичките участници я зачетоха, само на мен не - въпреки че стартирах коопа, и съответно засях и обрах най-много растения, но не бях в английската ферма при завършването на мисията Naughty
Така, че ако не приключваш ти с брането - не мърдай от англ. ферма!!!

# 199
няма да мръдна от там днес щом е така. Hug
Мимозка пратих ти за съсед за всеки случай Simple Smile)

# 200
  • София
А трябва ли да я завършиш със златен медал, за да ти я зачете или може и със сребърен или бронзов?

Може с какъвто и да е медал.

# 201
Яри, ти играеш ферма???

Иииии, яла да те наприбавя дееее.

borianadimova@gmail.com Heart Eyes

(Сега малко изчезвам по доктори, после ще потвърждавам)

# 202
Явно играта тотално се бъгва, заради всички тия новости.
На мен ми отчете пък мисията със сините цветя.
Аз започнах ко-опа - не я довърших аз, не бях аз МВП и пак ми я зачете  Shocked

Някой по-нагоре питаше как се въртяха кокошките - като кравите - слагаш готова кокошка и кокошарника светва че е готов.

И ми писна с тия нови дървета - ден през ден - ново  Close
Пък и тия новите все лейки дават - мамка им  #2gunfire

# 203
  • София

Hug

Ако копането на пълен работен ден може да се нарече игра  Wink

# 204
 Party Party стана,просто си стоях  в английската и другите оправиха работата.Добре,че съм сама в нас ,че някой ще каже че не съм добре  Embarassed

# 205
  • Бургас
Стигнах до мисията със конюшната и кокошките, обирам ги но ми отчете само за конете, какво трябва да се прави с кокошките.

2 дни загубих поради същата причина. Накрая извадих кокошките, изтрих стария кокошарник, купих нов, сложих в него само 20 кокошки, не го ъпгрейднах и снощи ми отчете първият обран! Тази вечер дано станат 2:)

И на мен току що не ми го отчете. Ще пробвам твоя начин и дано да стане. Peace

Пак не ми отчети кокошките, сигурно трябва да даде яйце и тогава, как се въртяха кокошсите, някой да обясни ако помни.

Преди малко ми отчете 1 път, въпреки че не ми даде яйце Peace, но може и да са го оправили вече.....

# 206
  • sofiq
имам проблем с английската ферма,засадила съм и одавна трябваше да е готово за обиране-още вчера (новата култура съм засадила),но днес си стой на 60%  #Cussing out,паузата одавна съм я изключила

# 207
  • В сърцето на живота!
Има ли и друг начин да си набавя любовен елексир? Rolling Eyes
Вече имам и овца на звездички и ми е мерак ... Mr. Green

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 21:11 от •◊ Ясмина ◊•

# 208
Вече три пъти обирам кокошките не отчита и това е, който е минал тази мисия за обясни, как е станало, кокошарника ми е разширен на 100, а вътре имам 16 кокошки, с въртенето не става вече, слагам готова и става на 0 процента.

# 209
  • Бургас
Вече три пъти обирам кокошките не отчита и това е, който е минал тази мисия за обясни, как е станало, кокошарника ми е разширен на 100, а вътре имам 16 кокошки, с въртенето не става вече, слагам готова и става на 0 процента.

Не трябва да ти е разширен на 100 - явно там е проблема. И на мен така не ми отчете, но след съвета на holkata го изтрих, купих друг без да го разширявам, сложих вътре 20 кокошки и ми отчете. Peace

Общи условия

Активация на акаунт