Тема Незабравима 192

• 33 121
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • Русе
Момичета, да изчакаме нашите мили преводачки, но с моите 20 думи, това което разбрах,
1 въпрос-какво прави първо Серхан, като дойде на работа-облича си костюма и му правят грима
2 въпрос-какво пие Серхан-чай или кафе-тук отговора не го разбрах
3 въпрос-какво е учил Серхан-щом е тренирал тенис, галиба спортна академия Joy
4 въпрос-коя зодия е -галиба овен hahaha
Випросите към Серхан бяха същите горе долу, на въпроса-какво първо прави Йпзлем, като дойде на работа-той се засмя и я попита"да кажа ли?'', а тя се засмя и го подгони hahaha, сигурно нещо за цигарите  hahaha, а когато го попитаха кой и е любимия артист, той се направи на чук и каза, че мислел,и тя тогава отговори-"разбира се Джордж Клуни", а ръкопляскането го получи, заради Фенер Бахче, явно позна любимия и отбор.
Дано ,не ви подвеждам, но аз поне така разбрах newsm78
Ради, браво на теб! Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51А на стената  във ФБ, пише "Галатасарай" срещу Серхан.

# 181
  • Варна
Много беше забавно това интервю- за пръв път виждам нашите любимци така непринудени, изправени един срещу друг, и смях, смях.....много им е весело заедно, очевидно се чувстват добре! smile3503 Дали се познавали един друг- интересен въпрос, направиха шоу от това, или крият добре- все пак са страхотни актьори и двамата, или наистина не се познават добре?! Thinking Кой как си пиел чая- със захар или без, е, направиха се че не знаят, гадаят, ама че Йозлем пиела много кафе- стана ясно! Grinning А определено Серхан позна за Фенербахче на Йозлем, а той бил фен на Галатасарай, както и водещата! Peace И определено отношенията им са на друго ниво! newsm53

# 182
Момичета, да изчакаме нашите мили преводачки, но с моите 20 думи, това което разбрах,
1 въпрос-какво прави първо Серхан, като дойде на работа-облича си костюма и му правят грима
2 въпрос-какво пие Серхан-чай или кафе-тук отговора не го разбрах
3 въпрос-какво е учил Серхан-щом е тренирал тенис, галиба спортна академия Joy
4 въпрос-коя зодия е -галиба овен hahaha
Випросите към Серхан бяха същите горе долу, на въпроса-какво първо прави Йпзлем, като дойде на работа-той се засмя и я попита"да кажа ли?'', а тя се засмя и го подгони hahaha, сигурно нещо за цигарите  hahaha, а когато го попитаха кой и е любимия артист, той се направи на чук и каза, че мислел,и тя тогава отговори-"разбира се Джордж Клуни", а ръкопляскането го получи, заради Фенер Бахче, явно позна любимия и отбор.
Дано ,не ви подвеждам, но аз поне така разбрах newsm78
Ради, браво на теб! Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51А на стената  във ФБ, пише "Галатасарай" срещу Серхан.
И водещата е фен на Галатасарай hahaha hahaha hahaha
Общо взето голям смях падна Laughing Laughing Laughing, а и Серхан, колкото и да е дървен, покрай Йозлемчето и влезна в тона Joy Joy Joy

# 183
Даниии, не видях, че и ти си го написала за водещата:ooooh: Laughing

Моето мнение е, че се познават много добре, обаче се правеха на ощипани, за някои неща newsm78 smile3521 smile3521 smile3521
Серхан май каза и нещо, че била гневна и се ядосвала за нещо, но не можах да го разбера много добре newsm78

# 184
  • Варна
Не разбрах кои от местните актьори харесват Серхан и Йозлем- водещата пита всеки от тях за предпочитанията на другия, ама за явните симпатии на Йозлем към Джордж Клуни пак стана дума- тя сама си каза, че го харесва, защото Серхан или не знаеше, или нарочно си замълча на въпроса кого от чуждестранните актьори харесва тя! Grinning За неговите предпочитания не разбрах, говореха бързо, смеейки си, а и аз бях така омагьосана да им се радвам като са заедно, че не слушах много внимателно! Crazy

# 185
  • Варна
Гледам пак серията smile3555- не можах да устоя, почна веднага след предаването и аз нали съм слаба душа, пак почнах да гледам... newsm09 Невероятно е това дете- Ирмак, невероятен талант, не ми достигат думи да характеризирам играта и таланта му! newsm18
Изобщо прави впечатление какви невероятни таланти са децата, участващи в турските сериали! Първо правят отличен кастинг- получава се магия между баща, майка, дете, деца...съвсем като истинско семейство, дори до там, че и физическа прилика има- както е в "Незабравима"- човек би казал, че това дете наистина е на Серхан и Йозлем! Така беше и в "Гордата Аси" с мъничката Асиа, трите момиченца в "Сълзи над Босфора", малкото момиченце в "Мелодията на сърцето" и всички останали, където деца са едни от главните герои! Имат страхотни актьорски школи съседите, за което само можем да ги поздравим! Само като се сетя за онова дете, което играеше в ролята на малкото циганче в българския сериал "Забранена любов"- разликата е от небето до земята! Crossing Arms

# 186
За първи път толкова да ми хареса Серхан в репортаж  Crazy Crazy Crazy

# 187
Честито Възкресение Христово

Желая здраве и много щастие на вас и вашите близки  Hug

# 188
За първи път толкова да ми хареса Серхан в репортаж  Crazy Crazy Crazy
И на мене.  PeaceТоку що изгледах предаването.Благодаря на Ради за разясненията за какво иде реч.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 189
https://www.facebook.com/pages/Unutulmaz-Dizisi-resmi-Grubu-Hayr … 8354&comments

Наде, дано не ви подвеждам Hug Hug Hug
Според мен имаше и въпрос, че във филма Йозлем много плачела,а как изглеждала извън снимките-голям смях падна тогава, но неразбрах всичко, Серхан каза на два пъти -гьобек, което значи корем, но дали го боли корема от смях или е нещо друго незнам newsm78
А когато я попита-"да кажа ли"-после отговори, явно променил решението си да каже нещо компрометиращо/като един джентълмен hahaha/ че първо си гледала тоалетите и тя тогава го нападна Laughing Laughing Laughing

# 190
  • Варна
         Честито Воскресение Христово Незабравими, пожелавам на вас и вашите близки , душевен мир , здраве , дълголетие и благоденствие.
         Искам да поздравя , както стихоплетците , талантите така и всички вас , които правите този форум Незабравим. Довечера се прибирам във Варна и ще бъда на линия.
         В четвъртък преди да тръгна  направих един клип , но имаше проблем със страницата на Незабравима , затова ви го представям днес , приемете го като поздрав от мен , приятно гледане.

http://www.youtube.com/watch?v=kuhs6gtTViw

http://vbox7.com/play:f3753e53

# 191
  • Варна
Дани , специални благодарности на теб , за инфото , което ми даде снощи , целувам те   bouquet

# 192
Сега изгледах частта с нашите гълъбчета...то не беше смях,толкова са сладки един до друг.Покрай Йозлем и Серхо може да го дава по-разчупено.Страхотни са!

Кесара за клипчето ти  smile3501 newsm51 newsm51

# 193
Кесарче, добре дошла! Hug
Завръщаш се със страхотен клип-браво на теб! newsm51 newsm51 newsm51

# 194
Честито Воскресение Христово Незабравимковци!Честит Великден!
Желая на Вас и семействата Ви здраве,късмет и благоденствие! Hug

Общи условия

Активация на акаунт