Тема Незабравима 192

• 32 849
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте и от мен

Малко и от мен за днес. Не знам защо го кръстих така ама понеже локума стана доста дълъг та и аз като Харун все за тая дума се сещам докато си мисля за сценаристите.

Шерефсизки мисли

Влизам с мъка в колата
пак да търся аз отплата
пищака все в жабката си крия
ах само Кенан аз да го открия
тясно ще му е на душата
и да не се меси пак аблата
Все с Гюлеров се занимавам
заради Еда фронта не предавам
Ще излезна ази от мерджана
и с пищака като ги захвана
де абла, де Бату или Бурак
да му мислият ако появят се пак

Лек ден ви желая

bouquet  bouquet  bouquet smile3501 smile3501 smile3501

# 646
# 647
# 648
Председателю,Дежавю поздравления за вашата муза  smile3501 smile3501 smile3501
Много хубави снимки сте постнали....да се радваме на тази красота и днес....че след това май ни чакат черни дни и буреносни облаци!

Хайде сега на чашка следобедно кафе   love001

# 649
  • Русе

Хайде, дружина , на следобедно кафе! Party
Дежавю, браво за "Шерефсизки мисли"! newsm74 newsm74 newsm74 Здраво появяване правиш!
Бганьо, за обявата на "Край Босфора кръв се лее",приемай и моите възторзи! Страшен си! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Моксито, за оформленията и снимчиците- Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51
ИР, честит нов подпис! newsm10
Ивва, чудесни снимки! newsm51 newsm51 newsm51
Прочетох предположения, че Мелда ще бъде в лудницата, а Бату - в затвора. Ааааа, да ги немаме такива! Naughty За Бату само смърт и нищо друго! Той и от затвора ще избяга, бе?! С "кораба-майка"! А детето им да го гледа Ферда.

# 650
  • Русе

">#at=20[/video]

# 651
# 652
  • Русе

Еха! #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked tantrum tantrum tantrum tantrum newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 653

Хайде, дружина , на следобедно кафе! Party

Прочетох предположения, че Мелда ще бъде в лудницата, а Бату - в затвора. Ааааа, да ги немаме такива! Naughty За Бату само смърт и нищо друго! Той и от затвора ще избяга, бе?! С "кораба-майка"! А детето им да го гледа Ферда.

Благодаря ти на теб и Диди за следобедното кафе.  Hug Hug Hug
На мен ми се върти финал Мелда убива Бату, в опит да защити Еда или Яамур и отива в затвора. Където ражда и отглежда детето си сама.

# 654
Като говорите за Мелда и Бату,аз пък си представям нещата така  Thinking
Бату убива Мелда и нероденото им дете....всичко става докато той иска да застреля Еда...Ямур,дори Харун....по осмотрение на сценаристите...но Мелда застава на пътя на куршума.Огромен шок за Бату...убива любимата,детето си.В следствие:или се гръмва сам...или се побърква тотално,но дали е възможно повече от сега  newsm78 Както и да е...мъртъв или в лудница,закопчан с колани...да се самосъжалява до края на живота си....бавен и мъчителен край.

# 655
Бату убива Мелда и нероденото им дете....всичко става докато той иска да застреля Еда...Ямур,дори Харун....по осмотрение на сценаристите...но Мелда застава на пътя на куршума.Огромен шок за Бату...убива любимата,детето си.В следствие:или се гръмва сам...или се побърква тотално,но дали е възможно повече от сега  newsm78 Както и да е...мъртъв или в лудница,закопчан с колани...да се самосъжалява до края на живота си....бавен и мъчителен край.
Диди, до този момент не са ни показали момент на слабост при героя на Бату/Кенан. Нещо повече той е най-последователен и комбинативен, а смърта на близките му хора го прави още по-озлобен и търсещ мъст. Той не би се спрял пред никого и нищо, последното нещо, което би направил е да тръгне да се самосъжелява!

# 656
# 657
Диди, до този момент не са ни показали момент на слабост при героя на Бату/Кенан. Нещо повече той е най-последователен и комбинативен, а смърта на близките му хора го прави още по-озлобен и търсещ мъст. Той не би се спрял пред никого и нищо, последното нещо, което би направил е да тръгне да се самосъжелява!
Така е....но да застреля жената,която твърди,че обича...да убие собственото си дете.Един такъв развой на нещата,според мен ще го срине.Според мен Бату е много лабилен психически...той винаги търси вината другаде.В случая  с Едже...той отново обвинява другите,не и себе си.Защото не може да понесе тази вина.Ако Мелда и бебето загинат от неговата собствена ръка...вече няма кой да обвинява...тогава ще се осъзнае и край с него.Аз поне така виждам нещата  Peace

# 658
Здравейте неуморна дружина!
Поздравления за чудесните стихове на Бганьо и Дежавю и невероятните обяви на Бганьо за "Край Босфора кръв се лее" smile3501 smile3501 smile3501 newsm51
Ир,честит нов подпис  newsm10
Вени,Мокси,Ивва отрано ни почвате със снимчиците newsm51 newsm51
Благодаря на Вени и Диди  за следобедното кафе.Днес имаме нужда от двойна доза,че ще се седи до сутринта    love001
Диди,88 много красиво колажче  bouquet  bouquet
Бату и Мелда си приличат много по това,че винаги търсят вината в някой друг.Смятат се за ощетени,онеправдани и недооценени и не се замислят дали вината не е в тях.По лесно е да  хвърлиш вината върху друг и да го намразиш,а когато виждаш,че той е по-добър и достоен от теб  и е постигнал  това което ти не си успял това още повече налива масло в огъня ,т.е още повече се озлобява.

# 659
Привет и от мен.
Малък поздрав от мен с Яамур-Еда-Харун-80еп. със субт.
http://www.youtube.com/user/catgigi52?feature=mhum#p/c/439ABE407FB8B709

Присламчвам се към поздрава на Дори за невероятните фенове на Унутулмазия.
 smile3525 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт