Отговори
# 255
  • Варна
Говорих с докторката си и тя ме посъветва да засиля приема на caulophyllum-a на 4 часа.Пък до другата седмица трябва да излезе беба.Доготвям си супата за домочадието и отивам да меря улиците

Щък-че, аз не мога да го намеря, не знам в колко аптеки проверих, все го няма. Иначе арниката и актеа нещо си.. ги пия, ама това пустото не мога да го открия. Ти от коя аптека го купи???

# 256
Говорих с докторката си и тя ме посъветва да засиля приема на caulophyllum-a на 4 часа.Пък до другата седмица трябва да излезе беба.Доготвям си супата за домочадието и отивам да меря улиците

Щък-че, аз не мога да го намеря, не знам в колко аптеки проверих, все го няма. Иначе арниката и актеа нещо си.. ги пия, ама това пустото не мога да го открия. Ти от коя аптека го купи???

Тук в София също не се намират лесно,няма ги в наличност,просто се поръчва и ти го доставят до ден-два,така че опитай да го поръчаш.Предполагам няма да ти откажат. Peace

# 257
  • Варна
Да, пробвах вчера в една аптека, днес ще видим резултата - ще може ли да ми го доставят...преди да съм родила Mr. Green Мерси, все пак  bouquet

# 258
Момичета, сега прочетох темата на новите януарки - 2012.  Ама толкова мило ми станааааааа..Ние сме на финала, а те в началото...
Я да питам - гладите ли и докога детските дрехи?

# 259
И аз да споделя от друга тема видях, че мама Анда е родила вчера бебе Ния . Тя беше с термин 15-ти и си е почакала , дано всичко да е минало леко и да и е жива и здрава малката буболечка.

А аз съм с отекли крака , започват да ме понаболяват в повече - изтръпват ми в която и посока да легна прасците, и тези пети така ме болят  Sad  - явно съм попрекалила с разходките вчера  Rolling Eyes
Имам и едно досадно изтръпване като седна на някакъв нерв на дупето - направо е гадно и едвам се стигам там да се разтрия  Crazy

Днес си пооправих фасона колкото може  Crazy като си скубах веждите и обезкосмявах забелязах по подробно какви са пораженията след тази ми бременност - доста петънца по лицето , нови стрий върху старите  Sad , окосмяване на разни необичайни места / под ушите зад скулите имам като че ли повече мъх  Sad  / дано си въобразявам ама гледам, гледам и все ми се струва в повече /  ooooh! ooooh!

И за капак вчера ми се развали и печката и пералнята - и около седмица няма да имам и двете екстри / на печката някаква част която я блокира нацяло - нито котлони нито фурната мога да си включа , а пералнята ми мотора и си е отишъл  Sick и гадният майстор ме накара да си пусна прането да види как работи и после си ми го извади в една кофичка да си го пера на ръка  Crazy представете си как се кляка и пере във ваната с този голям корем / че му хакнах две тежки хавлии  защото нямах толкова дрехи за пране ooooh!

Еми наоплаквах се и аз  Crazy  сега отивам да си спретна една салатка да не взема да заслабна  Rolling Eyes

# 260
  • Варна
Maminka66 гладя.В перспектива-незнам кога ще спра. Когато ми писне сигурно. И въпреки това,  дрехите му навън не ги суша.

# 261
  • Plovdiv - Thessaloniki
Meчтателка - Честит Рожден Ден!   bouquet
БигМама - добре завърнала се при нас с малък бебо!
Честити бебчета на jana_ - Aлександра, Tirirca - Камен, messalina08- Рафаел! Да са им живи и здрави и бързо възстановяване на майките!
При мен нищо ново - 2в1, само дето всеки ден нов термин ми вадят, пък все гледат това картонено кръгче за определяне от последната менструация, днес ме писаха 40 сед + 1 ден Shocked А аз имам чувство, че вече седмица преносвам!

# 262
  Честити нови бебенца на jana_, tririrca,, messalina08 и Анда!  newsm30 Нека са живи и здрави и много да ги радват!
  Биг мама, много е сладък малкия Кристофър- дългата коса  Wink Жалко, че не е момиченце, какви фибички и ластички щяха да ходят на тази коса  Laughing Но нищо, на внучетата ще наваксваш  Wink
 А това с батковците май го имаме като проблем всички с второ, трето и четвърто дете, надявам се нещата да се успокоят с времето  Praynig
 Eli_j , хубав разказ. Най-важното, че всичко е минало бързо, колкото и да е боляло и малката Невена се е появила на бял свят здравичка  Peace А ревността явно е неизбежна, при нас уж няма такива изблици на ревност, но има неудържим порив да гушкаме мечешки бебето, да му бъркаме в очите, да му дърпаме пръстчетата, а бе, за миг не мога да ги оставя сами с баткото  Crazy

# 263
Ей ме на пак при вас, едвам смогвам да изчета всичко!

Оцелях и не родих на зъболекарския стол  Mr. Green Но цял ден ми се стяга корема без болка и аз взех мерки - душ, обезкосмяване, прическа, багаж и съм реди ту гоу, ако се наложи  hahaha

Честито бебчета
Камен на мама Tirirca, Александра на мама jana_, Рафаел на мама messalina08, Ния на Анда! Нека много да радват своите мама и тати с усмивките си, да растат бързо и да имат прекрасно детство!

Биг мама, добре дошла пак сред нас! Твоят болничен престой ми се стори като месец, направо не ми се мисли ти как си го почувствала  #Crazy Важното е, че резултатът е сред вас!

Krissie, Тути и Нелинка, бях ви писала родили вече, ама вие се отчетохте  hahaha

Eli_J, късметлийка си ти, искам и аз за 2 часа да се случат нещата  hahaha

# 264
Ехеееее....колко много нови бебенца! Да са честити на родителите си!
Чета ви само по диагонал, че не ми остава време.
Взехме си акта за раждане и бяхме на консултация. За 2 седмици сме качили повече  от 400гр и човечето е порастнало с около 3 см. Всичко е ок, само малко жълтеницата се задържа, та иска педи да му давам подсладена вода или глюкоза, ама ... май ще се въздържа.
Имаме от няколко дни колики и давам Саб симплекс при нужда- има ефект и май ще давам по-редовно, че мъка и пръцкане голямо, макар че милия не реве истерично, но доста начесто и жалостиво. Докторката спомена нещо хомеопатично за колики да не се запечал от Саб симплекса, ама аз не съм фен...
Поздрави на всички останали настоящи и бъдещи майчета.

# 265
най после ви изчетох.Биг мама добре дошла отново в нашите редици.  Hugмного е сладичък тоз Кристофър.да са живи и здрави всички нови бебенца и техните родитлимоето бонбонче днес има месечинка.Господ да ми го пази и закриля.вчера бяхме на консултация(тук има свободна вс вторник и е по желание)и резултата е 1 кг за месец и 4 см.аз съм доволна от момчето,екстра си расте,а и сме само на кърма.айде стиснати палчета от мен на Ани и другите запътили се към среща с бебоците.   Hug

# 266
Санитата на Ген.Колев е най- заредена.От там си набавих,но преди месец.Сега незнам дали има налично.

# 267
  • Варна
Санитата на Ген.Колев е най- заредена.От там си набавих,но преди месец.Сега незнам дали има налично.

Сега ще го засиля ММ на там, че до нея не сме стигнали.  bouquet

# 268
Здравейте маминки с малки сладки бебешорковци,здравейте и вие майчета който още сте в очакване!Много време не съм влизала,но не ми остава време.Мойто момченце е супер,само дето коликите много го тормозят,дано по-скоро да отшумят!
Честити бебенца на всички мами,гледам бройката доста се е увеличила!
Big mama виждам при теб голяма изненада,имаш си още едно момченце!Да ти е живо и здраво с тия 4 сина,мъжка майка!

Имам въпрос към консултантите.
Поради проблеми със зърната се изцеждам с помпа.Неколкократно пробвах ,като ми поотминат зърната давам на  Марти да суче,но още с първото кърмене и отново ми се разраняват зърната.И после пак 4-5 дни само с помпата.С нея не ме болят гърдите.Явно ще си карам така на изцеждане с помпа и хранене от шише.Проблема е че днес пак пробвах Марти да суче ,но вече не иска гърдата.Дърпа се извива се назад и много плаче.Пробвах и с силиконови зърна ,но същия ефект.Въпроса ми е следният.Кърма имам доста.Значи от една гърда мога да изцедя и 100 и 150 мл.Как да се изцеждам,да източвам до край едната гърда и да оставям другата за следващото хранене или да източвам 100 мл от едната и 20-30 от другата на едно изцеждане?Страх ме е да не се получи някакво запушване,засега нямам никакъв проблем .Марти в момента изяжда около 100 мл.Благодаря предварително![/color]

# 269
  • Сопот, Пловдив
Честито бебе Камен на мама Tirirca! Честито бебе Рафаел на мама messalina08! Честито бебе Ния на мама Анда!  1stroller 1stroller 1stroller

Общи условия

Активация на акаунт