БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 495
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • Burgas
На Моника и излязоха без проблем,даже не е казала да я боли.Мисля че зъболекаря няма какво да направи.А за температурата да не е вирус  Rolling Eyes

# 361
  • Бургас
Ами и това може да е ,даже взех да се съмнявам,че е от зъба още повече,че езика му е бял и има дъх ,но други симптоми няма.Няма и апетит.

# 362
  • Burgas
Сега има някакъв вирус,малката беше 3 дни с температура и лекарката каза,че имало вирус,до 3-4 дни можело да е с температура,слава богу отмина на 3я ден само сутринта имаше и после край.

# 363
  • Бургас
Маминки, записвам се, че живот и здраве края на август сме с бебка у дома  Grinning
Пък и много сте свежи! Сигурно е от соления вятър  Mr. Green

# 364
  • Бургас/Пз
И Калоян е само с Т, дано да не зарази бебето. Sad Явно има нещо,защото няколко познати деца са така

# 365
  • В центъра на Вселената...
Привет! Извинявайте че се намесвам в темичката ви, но имам нужда от помощ. Налага ми се да идвам до Бургас и трябва да стигна от автогарата до ул. Македония 26. Гледам на картата, че май не са много отдалечени. Скъпо ли ще е да хвана такси? А с автобус? За колко време мога да стигна от едното място до другото?
Сетих се, че вие може да ми помогнете Simple Smile Надявам се Simple Smile

# 366
  • Бургас
Калипсо, ако имаш предвид автогарата, където е и жп гарата: слизайки от рейса можеш и пеша да стигнеш, около 15 минути е най-много и ще разгледаш центъра и новата главна  Mr. Green Пресичаш улицата и тръгваш само направо. След площада с паметника трябва да подминеш 3 пресечки и на 4 си там! Само трябва да намериш номера.
Ако не ти се върви таксито ще ти вземе около 2 лв.

# 367
  • В центъра на Вселената...
Чудесно Simple Smile Анито, благодаря ти много!!! Аз все се шашкам като трябва да ходя до непознато място   bouquet

# 368
Момичета, предлагам детски колички 2-ра ръка, внос от Англия, цените са до 500лв, а в комплекта обикновено се включват количка, чанта за нея, кошчета за кола... Дали бебетата за 1,2 или 3 няма значение за цената. Доставката е до 1-2 седмици. Ако някой е заинтересуван да ми пише на лични, ще му пратя снимки.  Качеството няма смисъл да го коментирам, не е китайско Simple Smile

# 369
Здравейте, бургаски майчета. Извинявам се, че така нахлувам в темата ви, но имам питане, на което се сетих, че можете да ми отговорите Embarassed
Родом съм от Бургас и ще прекараме целия юли с малчо при баба на гости. Искам да го запиша някъде на детска кухня (яслена или частна няма значение) в района на Зорница или Изгрев (може и Славейков около зала Младост). Ще ви бъда много багодарна ако можете да ми препоръчате място   bouquet

# 370
Момичета, извинявам се че нахлувам в темата ви, но ми се налага да пътувам до Бургас и там за кратко време ще трябва да открия място където продават хубави торти. Бихте ли ми помогнали за да не се лутам. Не познавам Бургас, но предполагам, че ако ми кажете име на заведение, улица, забележителност ще се справя с карта. Само трябва да знам къде да търся...  Peace

# 371
за някакъв повод ли ти трябва торта или просто ти се яде такава?

# 372
  • Бургас
Бо, препоръчвам ти Захаро или Амадеус
ако не откриеш в търсачката - пиши, аз ще ти дам по-подробно обяснение

# 373
поканени сме на гости от едни приятели в Бургас, а деня съвпада с рожден ден на малкия и исках да занеса и да ги почерпя, пък и малкия ще се радва. Няма как да я носим от Варна, тъй като ще се наложи да тръгнем ден по-рано. 
повода е рожден ден на синът ми /5год/ празнуван с големи  Crazy  Laughing

# 374
  • Бургас
Нали за джъмбо все се питаше  Mr. Green -е, май работи вече. Поне на мъжа ми днес по пътя за вкъщи така му се видя  Peace

Общи условия

Активация на акаунт