БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 147
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Като сте толкова ожилените , защо не подавате оплаквания където трябва или не пишете до някоя медия ? Например в сайта на "бесове" само това чакат. 

# 451
За риба и аз препоръчвам магазинчетата на "Велека". Peace

# 452
  • Бургас
Сега се сетих за този сайт, ще им пиша благодаря ти аХ Не. Peace

# 453
Моля.  Simple Smile

# 454
  • Burgas
Аз съм доволна от педиатъра на малката Д-р Стоичкова,не е изцяло против антибиотиците,но ги изписва само когато наистина има нужда,а за захранването,не ме е карала да захранвам на 2-3месеца.Ако нещо друго те интересува пиши на лични.

# 455
  • у нас
Като гледах анкетата в другата тема за Стената на приказките се сетих - т. нар. "езерце" е пресъхнало, няма вода. Някой знае ли нещо по въпроса?

В този ред на мисли винаги съм се чудила защо в парка в "Изгрев" от няколко години чешмата през летния сезон не работи. Може ли в тези жеги да няма човек къде да пийне студена вода или пък да си измие ръцете?! ooooh!

# 456
  • Burgas
А в парка в Славейков няма нито чешма,нито тоалетна Tired

# 457
  • Бургас
nina76, съчувствам ти най-искрено. Hug Аз и преди съм споделяла, че след едно посещение в Тити Тайс повече нямам никакво желание да стъпвам там. Mr. Green Дано има по-голям отзвук неадекватното им поведение спрямо клиентите. В този ред на мисли, дай линк към оплакването в сайта на  "бесове", да те подкрепим, ако е възможно. Peace

Чух, че "Езерцето" се превърнало в умивалник, та затова го пресушили. Simple Smile

# 458
  • Бургас
Ами днес написах писмо на мейла на Бесовете, може би ще ми отговорят и незнам може би ще има тема иначе написах и онлайн възмущението си на страницата на сайта долу вдясно. http://www.besove.com/

# 459
Здравейте мами
Аз не съм от Бургас, но се включвам в темата ви с една молба. Ще идваме другата седмица на почивка и ще отседнем в к. Лазур. Интересува ме дали има детска кухня в квартала, къде горе- долу се намира и може ли без предварително записване да се взима храна
Благодаря предварително и желая лека вечер  Hug

# 460
А това къде е?

# 461
А това къде е?
В к-с "Изгрев"/комплексът срещу МОЛ-а/. Peace

# 462
  • у нас
А това къде е?
В к-с "Изгрев"/комплексът срещу МОЛ-а/. Peace

магазините за риба са до бившия РУМ Велека, сега м-н Сара и зад нея, на територията на Бургаски пазари.

# 463
Идеално, това много ме устройва.. навътре в комплекса ли е? ще го намеря ли с питане?

# 464
  • у нас
Идеално, това много ме устройва.. навътре в комплекса ли е? ще го намеря ли с питане?

http://maps.google.bg/maps?q=42.525033,+27.465241&oe=utf-8&a … p;ved=0CBcQ8gEwAA

Точката е посредата между РУМ Велека (в сиво) и пазара (в бяло като стена се вижда). Там има няколко магазина за риба. Магазин за риба има до голямото дърво отстрани на РУМ-а.

С питане до Цариград се стига  Wink

Общи условия

Активация на акаунт