Удължаване на косата 12

• 236 548
  • 777
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте.Искам да си удължа косата и от известно време се лутам с треси или със стикери.Искам да ви попитам,тези стикери според вас вредят ли по някакъв начин на косата и здравето и наистина ли са издръжливи и колко горе-долу струва поставянето от фризьор,като аз си нося косата?.Благодаря ви предваително.

# 571
Моето лично мнение е , че със стикерите повече си личат в косата. Уж с тях косата се движи по естествено , но същевременно все виждам на някоя да и се показва горе стикера

# 572
Здравейте Simple Smile Преди имах коса на треси зашита върху главата и я махнах, защото беше неудобно, не я измивах добре и т.н. таа въпроса ми е, някой знае ли къде във Варна могат да ми зашият клипси върху тресите, защото искам да продължа да си я нося, а и поддръжката е много по лесна Simple Smile

# 573
  • Стара Загора
Здравейте, искам да ви попитам някой поръчвал ли си е коса от Салон Ванет или от Otto boutique?

# 574
Здравейте на всички! Момичета,имам нужда от вашата помощ!!!!  Моля ако знаете добър майстор за шиене на коса във Варна,  да споделите с контактите !!!  БЛЯГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!! Rolling Eyes bouquet

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 14:48 от Irina zlata

# 575
  • Варна
Здравейте! Тъй като никога не съм поръчвала онлайн от чуждестранен сайт, някой ще може ли да ми помогне?
Искам да си поръчам коса от My Fantasy Hair.Гледах много ревюта, мисля, че е хубава.
Също така,ако някоя си е поръчвала от чужбина, моля, да каже.
И тук има хубави коси,но цените са между 1000-1600лв, което за мен е ....меко казано ужас.
Мисля, че са кожодери и че купуват косите също от чужбина,но им слагат 1000лв. Отгоре.

# 576
Здравейте. Аз съм с много дълга история с косите.  Първо я залепих с кератин- не съм доволна.  След това си купих естествена коса, шита ми е по мярка и е със щипки- слагам махам, това е много по- добрия вариант за мен. Живея в Пловдив, ако иска някой мога да споделя от къде съм я закупила, кой ми е шил и т.н. Моята коса е много хубава и гъста, но  е къса и докато порасне си слагам другата Simple Smile  Kissing Heart

# 577
Здравейте момичета! Някой купувал ли си е коса от OTTO boutique? Моля за мнение!

# 578
Здравейте, може ли да ми препоръчате хубава коса? Трябва да ми за бала, защото моята е къса. Но бих искала след това да си я ползвам, затова може би ще ми трябва да е с щипки. Идеи? От София съм. Peace

# 579
Здравейте, може ли да ми препоръчате хубава коса? Трябва да ми за бала, защото моята е къса. Но бих искала след това да си я ползвам, затова може би ще ми трябва да е с щипки. Идеи? От София съм. Peace
Аз винаги препоръчвам моята перукерка. Ако искаш мога да ти дам номера и на лично

# 580
Здравейте момичета. Искам да попитам някой купувал ли е коса от remydeluxe.com

# 581

Petya Pavlova_565331
Здравейте момичета! Някой купувал ли си е коса от OTTO boutique? Моля за мнение!

Здравейте , поръчахте ли си косата от ОТТО

# 582
  • Стара Загора
Аз си купих от салон Vanet. Косата изглежда хубава, в сряда съм на пробна прическа и ще мога да дам повече инфо дали е податлива на къдрене и оформяне. Само за инфо 150гр, 50см, азиатска коса струва 200лв + 10бр. щипки подарък

# 583
Аз си купих от салон Vanet. Косата изглежда хубава, в сряда съм на пробна прическа и ще мога да дам повече инфо дали е податлива на къдрене и оформяне. Само за инфо 150гр, 50см, азиатска коса струва 200лв + 10бр. щипки подарък
Моля те наистина сподели как е косата. Кажи дали след няколко измивания се е променила

# 584
  • София
Аз пък от известно време се чудя има ли някой, който е носил екстеншъни повече от година и да е доволен  newsm78
Всички дотука които са носили повечко дотука се оплакват май Shocked

Общи условия

Активация на акаунт