Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 162 945
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 3 120
  • София-в сърцата на моите деца
Не го мислете КейтитУ , това си е искало-това си е получило...И хич не ще да й тежи , щото си го е искала и си е драпала за това... Peace

# 3 121
Игра на Природата или просто Гени :Dhttp://on.net.mk/zabava/frikovi/klonovi-na-tronot

# 3 122
# 3 123
  • София
Не знам дали е от добре подбраните снимки, но на някои наистина има голяма прилика...само малко са прекалили с
приликата между Едуард I и Уилям - освен брадата друго не намирам. Да не говорим, че са минали 7-8 века, пък и оттогава са се сменили толкова династии и са минали през толкова промени  Crazy
Но иначе интересни сравнения Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 09:54 от Lana

# 3 124
# 3 125
  • София
днес по Бтв новините на обяд анонсираха новината за новия дом на КЕйт и Уилям, но не разбрах къде ще е, не че ще им отида на гости  Laughing

# 3 126
  • На земята, която е всъщност звезда.
http://life.dir.bg/news.php?id=8784342

# 3 127
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък се замислям, че в началото на принцесуването си и Даяна беше определяна за "идеална" и бракът им за "вечен", а всички знаем какво стана. Така че не бих била изненадана, ако след време Кралицата в жълто остане неприятно сюрпризирана и от тази снаха. Още повече, че Кейт вярно изглежда щастлива и доволна, ама не и влюбена, дори и на сватбата беше толкова премерена, липсваше младоженското вълнение и трепет. Виж, Уилям изглежда луд от щастие, той определено не е като татко си Mr. Green

# 3 128
  • На земята, която е всъщност звезда.
Аз пък се замислям, че в началото на принцесуването си и Даяна беше определяна за "идеална" и бракът им за "вечен", а всички знаем какво стана. Така че не бих била изненадана, ако след време Кралицата в жълто остане неприятно сюрпризирана и от тази снаха. Още повече, че Кейт вярно изглежда щастлива и доволна, ама не и влюбена, дори и на сватбата беше толкова премерена, липсваше младоженското вълнение и трепет. Виж, Уилям изглежда луд от щастие, той определено не е като татко си Mr. Green

Браковете, в които мъжът е по- влюбен, са по- дълготрайни. Това не съм го измислила аз, а е стара народна мъдрост и поне досега се потвърждава от наблюденията ми.
Друг е въпросът, че Кейт е Козирог, а ние винаги изглеждаме студени, дори да умираме от любов.  Laughing

# 3 129
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хаха, за последното си права, и аз съм Козирог Simple Smile

# 3 130
Не знам колко бързо ще и омръзне брака след като го чака многоуважаеми принц 9 год да се натутка.

как ще й омръзне като толкова време момичето е драпало за принца и положението, което върви в комплект с него  Peace Както казах и преди, за мен този брак е железен по много причини и ще остане такъв дори и да премине любовта!  Peace

и аз се надявам поне за този брак да не чуем след време за развод ... направо ми е писнало да чета само новини за разводи, раздели, и всякакви скандали  newsm78

# 3 131
и аз се надявам поне за този брак да не чуем след време за развод ... направо ми е писнало да чета само новини за разводи, раздели, и всякакви скандали  newsm78

То и в приказките три дена яли и пили, а после не се уточнява какво станало...

# 3 132
  • София

ооо, това е интересно решение  Rolling Eyes

Цитат
Браковете, в които мъжът е по- влюбен, са по- дълготрайни. Това не съм го измислила аз, а е стара народна мъдрост и поне досега се потвърждава от наблюденията ми.
Друг е въпросът, че Кейт е Козирог, а ние винаги изглеждаме студени, дори да умираме от любов.

абсолютен факт според мен  Peace

Цитат
Веднъж Кейт отвори вратата на стаята на Хари и видя една от приятелките му припаднала върху леглото след пиянска нощ“,

Joy Joy Joy

# 3 133

То и в приказките три дена яли и пили, а после не се уточнява какво станало...

После идва скучното ежедневие...То затова приказките свършват до там... Mr. Green

# 3 134

Общи условия

Активация на акаунт