Отговори
# 180
  • в Надежда-та
Защо тия деца спят така добре на вън а в къщи не #Cussing out
Ето сутринта само 30мин. (толкова спи в къщи по принцип) , сега съм го паркирала на терасата (че имам доста за оправяне из нас) и вече спи повече от 1.30ч. ooooh!

# 181
Много теми сте засегнали, сигурно ще изтърва нещо.

Първо, ЧЕСТИТО на всички празнуващи.  bouquet

Бубе трябвало да отидеш с детенце, ако е нямало кой да я гледа. Аз също се дразня,ако мъжа ми отива някъде сам на забавления. Когато това се случва/ с колеги / държа да не закъснява. Но аз по принцип не обичам да съм сама. Ако и аз имам компания няма да ми пречи толкова.

Ноеми, да разбирам ли,че според психоложката е нормално децата да стоят сами и да не изискват внимание? Аз чак леко се притеснявам,че Рая стои съвсем сама в стая, не само ,че никой не и говори и не я носи. Стои си сама и си лапа ръцете или си рита. Даже не пускам телевизор.Така ме устройва, не че се уплаквам,ама.. дали е нормално. Интересно ми е също колко струва един такъв сеанс,ако е удобно сподели.  

За тази анкета: искам 3 ,имам 3.

А за следващата някой беше споменал за секса , ми да има и опция, хич не ми се прави, че там ще трябва да гласувам. Има ли други сбъркани като мен?

За запека на ... мецанка на бебчето, ако си захранила, пробвай с банан. Дам ли на Рая разбит бабан в кърма и веднага се изаква.

# 182
  • В две тъмни очички
Тони, не отидох с детето , защото от цялата компания само 2-3 не пушат,а всички останали са пушачи и ще е гадно да ги карам да не пушат при детето! А и бяха около 20-тина души, което е прекалено много и деца имаше и....щеше да е голяма лудница и не знам малката как щяхме да я опазим
За компанията съм съгласна, ще ми е по-хубаво ако има някой с мен в къщи - на по вино или бира, ама всички бяха на това събиране ....
За секса - мераци колкото щеш, ама ей на това е една от гадните причини да си имаш свеки.... Не всеки път се получава или трябва да сме тихи .... Иначе не мога да се оплача от внимание  Blush

# 183
Antoaneta Simple Smile ,започнахме захранване точно заради запека,но за сега сме само на 30 мл.домашно сокче от ябълка.Искаше ми се да дам на малката и сок от круша,но педито каза да не бързам,като се видиме на ДК ще види как е малката и тогава ще го мъдриме с какво ще продължим.Албена сладко си пие сока и даже гледа сърдито като свърши,но за сега толкоз.Много се притеснявах от това ранно захранване,все пак беше на 2 месеца,но за сега нямаме проблеми.Докито каза да не се притеснявам за колики,ако сока е добре прецеден и е бистър,без парчета от рендосаната ябълка.Дано на 19-ти след прегледа всичко е ок и леко да продължаваме напред!  Praynig

# 184
  • София
look_at_me , честито!
Честито и на празнуващите годишнини и класирания. Михаела също е в кюпа - от септември на ясла.
Боян кашля по-малко, дано се размине! Каката е с висока температура Sad.
За излизането - винаги сме излизали отделно. Мъжът ми ме вика с него, но аз обикновено отказвам - компютърните разговори хич не са ми интересни. Аз пък си излизам по женски и даже не го каня - не мисля, че е удачно да го натрапя в чисто женси разговори и компании. Като бях с 1 дете ми беше супер като отиде някъде - толкова добре се организирах и използвах времето си, сега с 2-те не ми се получава толкова добре и се случва да мрънкам, но само профилактично. Личното пространство е много важно и за 2-ма ни. Но пък с годините все по-рядко ни се излиза.

# 185
Честит Рожден Ден Ейприл и тук от мен! Желая ти здраве, щастие, любов и незабравими мигове с любимите ти хора! Hug Днес се прибрахме от вилата, там е божествено!
Честити годишнини на празнуващите с малко закъснение!
С нетърпение очаквах разказа на Ноеми - полезен ми беше и на мен! Сега ще чета, доста сте изписали!

# 186
Честит празник на Нощни и на Инка!Бъдете все така влюбени и дълги години да празнувате на днешната дата!
Айде,поздрави на Ливърпул!
Моят човек много рядко излиза без мен,а когато го прави го приемам без драми.В нашата двойка аз съм хайманата и честичко си излизам с приятелки,ходя и на танци с бивши ученици Embarassed ,по кръчмета с колеги-общо взето не отказвам предложение за излизане.Съпругът ми си ме знае,че съм социално животно и приема нещата съвсем нормално.Най-приятно ни е,когато сме двамата в компанията на верни другари е се забавляваме.
Честито за ОДЗ-тата!
Днес ми е едно такова трепетно/не съм препила снощи/-на днешната дата миналата година ми беше трансферът на моето снежно човече. Heart Eyes

# 187
  • София
mrm,дано се оправят децата бързо HugЧестита ясла на Михаела Simple Smile

# 188
  • ул. "Мечтание"
look_at_me, честито!   bouquet

Честити годишнини на празнуващите с малко закъснение!

Не си закъсняла, спокс!  Wink

Благодаря за пожеланията!

Инка, честита ви годишнина и на вас!   bouquet Живи, здрави, заедно и щастливи още дълги години!

# 189
момичета, какъв е реда за кандидатсване в ясли? Аз също мисля другата пролет да се връщам на работа, но още не съм измислила кой ще гледа бебан Rolling Eyes

ще помоля за стиснати палчета- отбора на нашия татко е финалист в един футболен турнир, а наградата е пътуване до Ливърпул
Момичетааааа, първи са. Ливърпуллл, здравейй
Hug бравоооооооооооооооооооооо
Честито на Инка и Нощни   bouquet

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 21:22 от imam si edna mechta

# 190
  • Варна
Запис

# 191
  • В две тъмни очички
Много скромни тая вечер пак  Mr. Green

# 192
  • ул. "Мечтание"
Аз си подскачам тука пред компа от кеф.   newsm44 Открих нещо, което търсех отдавна. Ама ще се похваля като стане мое.  Mr. Green

# 193
  • София
5 снимки от мен по нощите, пък другите някоя друга нощ, че мноооого ми се спи... http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.120945571319661.295 … 200802&saved#!/media/set/fbx/?set=a.120945571319661.29516.102134163200802

# 194
  • София
благодаря за всички честитки за одз'то. за втора година кандидатстваме и добре, че най-после ни приеха  Mr. Green да, това ще е плюс и за иван, но той сега няма право да кандидатства. януарчетата са малко прецакани в това отношение.  Crossing Arms

Честити годишнини на НОЩНИ ОЧИ и Инка!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт