Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 427
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
  • София-в сърцата на моите деца
Някой дали ще ми помогне в разправията... Rolling Eyes

# 196
ivana27  ,   bouquet благодаря ти за клипчето от снощи ! Мислех ,че съм изгледала вече всички , но този не го бях гледала - беше прекрасно ! Hug

loca ,  Hug давай ! Малко разнообразие поне да има ! Wink

# 197
е,  добре де, много е гадно непрекъснато да се обсъждат бъдещи серии  Tired. Ние дето не сме гледали кво да правим  - освен и аз да почна да си измислям нещо Mr. Green

Хайде, ще ми бъде интересно един безпристрастен бъдещ сценарий!  Grinning

silvia_maria  не мисля да задълбочавам в личният си живот, но с мъжа ми сме попадали в не една и две такива ситуации, но пък всички са ни признали, че сме уникални. За съжаление в тези години се разбирахме много по-добре, отколкото сега "като истинско семейство" вече.

# 198
Някой дали ще ми помогне в разправията... Rolling Eyes

Пробвай тук , обикновено тук ги качват веднага !  Hug

http://gledaiseriali.com/

# 199
Добре де тя е егоист ама кой не е? особено ако е влюбен ,то е по-силно от всичко

# 200
Добре де тя е егоист ама кой не е? особено ако е влюбен ,то е по-силно от всичко
Лошото става когато егоизмът започне да минава нормалните граници и да ни погубва

# 201
didiela, В gledaiseriali  още не е качен, преди малко проверих

Не ме бива за сценарист за този филм. Пристрастна съм и ще направя малазо пък и на много хора няма да им хареса Mr. Green

# 202
didiela, В gledaiseriali  още не е качен, преди малко проверих

Не ме бива за сценарист за този филм. Пристрастна съм и ще направя малазо пък и на много хора няма да им хареса Mr. Green
Така или иначе се оказва че гледаме различни сериали Simple Smile та няма да забележим че си измисляш
ivana27  ,   bouquet благодаря ти за клипчето от снощи ! Мислех ,че съм изгледала вече всички , но този не го бях гледала - беше прекрасно ! Hug
 Hug

# 203
  • София-в сърцата на моите деца
И аз проверих-няма го Cry

# 204
е,  добре де, много е гадно непрекъснато да се обсъждат бъдещи серии  Tired. Ние дето не сме гледали кво да правим  - освен и аз да почна да си измислям нещо Mr. Green

Хайде, ще ми бъде интересно един безпристрастен бъдещ сценарий!  Grinning

silvia_maria  не мисля да задълбочавам в личният си живот, но с мъжа ми сме попадали в не една и две такива ситуации, но пък всички са ни признали, че сме уникални. За съжаление в тези години се разбирахме много по-добре, отколкото сега "като истинско семейство" вече.

Когато  в двойката и двамата са съгласни и доволни и
 няма други пострадали аз оправдавам ВСИЧКО
1.Бехлюл не му хареса изневярата-плейбоя наказва,такава жена,не я обича
2.Бехлюл може да я желае ,но изобщо не я харесва
3.Бих е виновна  за изневярата.Ако го беше убедила да избягат щях да ръкопляскам ,но не можа
4.Бех е женкар и нищо неочаквано от женкар не направи

# 205
И аз проверих-няма го Cry

И аз потърсих тук-там, още го няма.

# 206
Лошото става когато егоизмът започне да минава нормалните граници и да ни погубва
Според мен тя няма какво да губи ,както и няма близък човек в къщата (освен Бехлюл) за който да се интересува дали ще нарани, този който мисли за тези неща е Бех защото това е неговото семейство и хората които обича.

# 207
  • Pleven, Bulgaria
Фирдевс беше едновремевво прва и несправедлива спрямо Нихат.Но той показа че е готов да защотите тези които са му като семейство и да застане срещу собствения си баща.А не като Бех който винаги си събира бага и се едно нищо не е станало.Как тази жена Фирдевс успява да направи всичко така че да внуши и най-големиат грях дори и на най-безгрешния.Не ми стана много ясно защо Бих се изнесе,не дням каква очакваше.Според мен истинска любов изпитва само Мадмоазел,за мен това да каже на човека когото обича че може да греши за нещо в което и ти се съмняваш е необходима голяма сила.Тя прати Аднан да отиде и да разбере а не да си прави сам заключения,а бихтер какво направи?Замина си се едно на нея са изневерили и е предада по такъм долен начин.

# 208
От днешната серия разбрах, че чувството на вина на Бех към чичо му е по-голямо от любовта към Бих. Може би затова се опитва да изкупи вината си чрез годежа с Нихал   Thinking

# 209
чаровница, Бихтер ще напусне къщата и никога повече няма да се върне. Ще отглежда детето си в Дубай, и много емири ще паднат на колене пред нея, ще я обсипват с злато и ще и купуват палати , но тя ще остане вярна на голямата си любов  Mr. Green. Когато детето стане на 4г. ще се видят с Бех, на летището в Истанбул, където тя се връща, за да посети майка си... coming soon

Фирдевс ще се омъжи за онзи newsm78, богатия и ще купи завода на Ферари, където ще се произведе модел, на нейно име. Междувременно ще спечели и конкус Мис баба Турция и ще стане рекламно лице на Нивея за бръчки.

Дениз ще си замине за Франция и ще започне връзка с колега на баща си, но никога няма да изпитва тази нежна любов, която е изпитвала към Аднан. 2 Години след нейното заминаване Аднан ще разбере, че това е любовта на живота му и ще отиде в Париж. Ще направи всичко възможно, за да ги раздели. Тя няма да отстъпи, защото е дала дума, че ще се омъжи. Аднан обаче не търпи отговор не, затова я отвлича от таванското помещение на бул. Ла Кроазет № 7, , след което отвлича и самолет на Air Lib, за да я върне в Истанбул Mr. Green...

Общи условия

Активация на акаунт