Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 338
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
  • София
А на гроба на Бих,ако се съди по брадата отива месец след смърта и.

Ааааа, тук не си права................аз съм забелязала, че на Бех бързо му никне брадата Laughing

# 346
ОК и аз спирам да споря никой неможе да промени мнението на другият , виждаме го с различни очи и според вижданията си ги съдим.
Само мога да кажа дано никоя от нас не срещне мъж като Бехлюл в живота си.
Лека вечер на всички

Напротив,ако не си имала лоши момчета ,не си живяла истински

само

"Не плачи, когато всичко свърши. Усмихни се, че нещо ти се е случило"

Лошо момче-Мадлен Алгафари

В живота ни поне веднъж

се срещаме с фатален мъж.

летиме в друго измерение,

а после... идват, без съмнение,

бездънна дупка и тъга.

Кълнем проклетата съдба:

защо ли с него ни събрала,

защо така ни изиграла ?

Опитваме се да забравим

и с липсата му да се справим.

Но все не ни се получава

–в сърцето ни печат остава

от него – лошото момче

– кръстоска на мръсник с дете.

„Защо – се питаме тогава

– единствен той не се забравя ?”

Защото горната порода

отключва женската природа.

И чувстваме се заслепени,

опитомени, укротени.

Открили сме, че едновременно

за жалост обаче е временно!

Сме цялостни, завършени,

макар и понявга прекършени!...

Защото лошото момче-

универсалното ключе-

отключва всички лица на жената-

детето, майката, сестрата,

любовницата дива.

Открива я цялостна, жива !

По нея тъга ни залива.

Защото, тръгвайки си, я убива !

Синдромът „Лошо момче” от Мадлен Алгафари

Толкова верни думи...

# 347
Чаровница,още ли четеш? Не виждам кое е гнусното? Всеки казал каквото има,споделил е мнение...Няма лошо.Никой не е обиден,всичко е ок мисля аз  Peace

# 348
Чаровница,още ли четеш? Не виждам кое е гнусното? Всеки казал каквото има,споделил е мнение...Няма лошо.Никой не е обиден,всичко е ок мисля аз  Peace
  Прочетох,да.Чак гнусно не съм казвала,това са твои думи.Просто днес атмосферата тук не е била никак приятна,това е личното ми мнение.Иначе на някой може и добре да му  е  било,въпрос на гледна точка.

# 349
Чаровница,още ли четеш? Не виждам кое е гнусното? Всеки казал каквото има,споделил е мнение...Няма лошо.Никой не е обиден,всичко е ок мисля аз  Peace
  Прочетох,да.Чак гнусно не съм казвала,това са твои думи.Просто днес атмосферата тук не е била никак приятна,това е личното ми мнение.Иначе на някой може и добре да му  е  било,въпрос на гледна точка.

hahahaКато знаеш какво следва в филма ,тук ще става все по-/не/приятно ,нали

# 350
Ако под лошо момче се има вредвид такъв като Бех, не не съм и надявам се никога да не срещна. Мъжат на моя живот е точно противоположен на него, макар да има същите очи:)

# 351
Ако под лошо момче се има вредвид такъв като Бех, не не съм и надявам се никога да не срещна. Мъжат на моя живот е точно противоположен на него, макар да има същите очи:)
.
Има такива момчета ,които  трябва да изоставиш ,когато ти е най-хубаво.
Можеш само да си лудо обичана,да ги обичаш ,но  да не очакваш да поемат отговорност .

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 23:58 от silvia_maria

# 352
  • Асеновград
И аз чета редовно, но и на мен не ми е приятна атмосферата, затова и не пиша.Че последният път някой намекна,че съм за лечение, щом в определени ситуации не мога да си контролирам емоциите  Grinning
Та, по-сериозно, аз не съм гледала докрай филма, и ми е много объркващо като влезна да прочета интерпретацията на даден потребил за предстоящата серия.. дори и без да искам ми се втълпява това мнение,че това нещо ще се случи..и подсъзнателно го очаквам като гледам филма. Но аз виждам друго  Peace Мисълта ми е,че това може да се пропусне,нека всеки си направи извода,след като изгледа серията  Peace

# 353

Ако е бил само един ,ти нямаш база за сравнение мила .
Все едно да си яла само ягоди и да не знаеш вкуса на гроздето
/Имаше един филм в който се казваше ,че Истинския трябва да е след приятел номер 7/

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 00:17 от silvia_maria

# 354
Понякога забелязвам , че разлините мнения тук по темите веднага се превръщат в спор и това е причината да избягвам да пиша ! Всеки има свое мнение , собствена гледна точка сформирана от лична ценностна система , лични преживявания , опит , наблюдения и житейски поуки !

Не мога обаче да се въздържа да попитам silvia_maria - ако Бехлюл не е страхливец ...какъв е точно ???? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Кой я подкачаше в самото начало "снахичке" ..., кой тормозеше Пейкер с пикливите си рози от злоба на сватбеното и пътуване ? Защо и как оправдавате едно неуравновесено същество , което събра сака , тръгна и на крачка от самолета се отказа ...Не ви ли дразни като прави секс и трепери докато й говори , преглъща като пуяк при всяка поява на Бихтер и в същото време като му позвъни чичо му скимти и се тръшка като някакъв пикльо, който е със забавени реакций ....Може ли да не обичаш грам като жена Нихал и от същия този недодялан страх да предложиш годеж ........??? Е такъв ако не е подлец , използвач , страхливец и безчувствено животно лишено от възможността да обича истински и силно ....здраве му кажи !  bouquet

Благодаря за клиповете , които се качват с БГ или ENGL субтитри и се акцентира на интересните моменти , които предстоят напред !!!! Установих за себе си , че въпреки грешките и непростимия грях Бихтер е знаела през цялото време какво иска - да избяга далче с голямата си любов ....Е да , ама не - такъв страхливец и неудачник като Бехлюл не знам да ли отново може да се роди ...дори и в нечия глава на сценарист  #2gunfire

Защо е страхливец?
Защото прави само секс с Бихтер ,след като я заряза на летището и не искаше обвързване?
Или защото каза край и  помоли  Бихтер да го остави и да се откаже от него?

# 355
  Bennu Korel-здравата си го подредила Бех  Laughing,но до голяма степен си права   bouquet

# 356
Ама аз казах мъжът на моят живот, срещала съм лоши момчета но се оказва че не са мой тип. Различен тип човек съм не харесвам мъже за които сте съм еднодневка и ако е такъв бягам надалеч. Била съм пощадена от съдбата засега да не бъда използвана от мъж.
Съжалявам ,не искам да обидя никого но немога да си представя някоя жена да иска мъж като Бех до себе си

# 357
Той Бехлюл чак в обясненията си , че е луд от любов по Бихтер ...едва не уби чичо си.......сега пък и се твърди , че той не изпитвал нищо към нея .....Да бе , как не ......Място не може да си намери , луд е по нея и преди да спи с нея в оранжерията , ама след това откачи съвсем ....Просто страха му е по-голям от самия него ...Страх , да не си загуби богатлъка , спокойствието , икономите , стаята , слугите , папането , парите и колите ......Нещастник ! Така мисля аз ...Моля не ми се ядосвайте ...Просто изказвам по-емоционално онова , което мисля ..... Laughing

# 358
  Бех ако не се изпълняваше от Къванч и не беше толкова красив,колко ли "мили думи " щеше да отнесе,не ми се мисли  Whistling
  Който не се  е оженил/омъжил най-малко за осмото си гадже не е открил истинския/истинската .Да му мислят  Laughing
  При Бех,както и при Бих парите не са водещ мотив,макар че той по-силно от двамата осъзнава до какво би могло да доведе липсата им.

# 359
Него много неща го смъкват на земята ,( сълзите в очите на Нихал или чичо му)

Общи условия

Активация на акаунт