Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 320
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
# 376
  Бех си е плейбой и обича жените,така е,но дори и тази особена порода мъже си намират майстора и поне веднъж се влюбват до безпаметност,болезнено и истински. За него това е Бих,според мен.
   В подкрепа на това ще кажа,че веднъж гледах пиеса за Дон Жуан-вечният любовник и разбивач на женски сърца.Та този първи "плейбой" се влюби лудо,до безпаметност-в мъж ,в млад кавалер,който никога няма да отговори на чувствата му ,това беше неговото наказание за всичката болка,която беше нанесъл на другите в любовта. Да я познае,но никога да не може да я изживее,да познае ревността,безсилието и болката. Та това че има мъже плейбои не означава,че те нямат сърца и не могат да чувстват.
   juja_   bouquet

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 11:24 от charovnica

# 377
 Бех си е плейбой и обича жените,така е,но дори и тази особена порода мъже си намират майстора и поне веднъж се влюбват до безпаметност,болезнено и истински. За него това е Бих,според мен.
   В подкрепа на това ще кажа,че веднъж гледах пиеса за Дон Жуан-вечният любовник и разбивач на женски сърца.Та този първи "плейбой" се влюби лудо,до безпаметност-в мъж ,в млад кавалер,който никога няма да отговори на чувствата му ,това беше неговото наказание за всичката болка,която беше нанесъл на другите в любовта. Да я познае,но никога да не може да я изживее,да познае ревността,безсилието и болката. Та това че има мъже плейбои не означава,че те нямат сърца и не могат да чувстват.
   juja_   bouquet
Не си ме разбрала.
Те са неуморните любовници .
Романтично и безпаметно влюбени в новата си любов ,.......
Но когато тя не е вече нова ,я зарязват и си намират Нова

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 12:52 от silvia_maria

# 378
В началото на филма Бехлюл наистина може да е бил плейбой, женкар, лошо момче и т.н. В момента мисля, че е много далеч от този образ. Дори по-време на тайната си връзка с Бих, отначало беше с Елиф, но реши да е само с Бих. След това направи опит отново да се върне към предишният си живот, но какво стана? Установи, че вече не му е интересен този живот! Връзката на БИх и Бех продължава повече от година, ако беше само страст и за единият секс, то много отдавна би се отегчил! Връзките на плейбоите и лошите момчета обикновенно траят между няколко седмици и няколко месеца/не повече от 3месеца/.

# 379
# 380
В началото на филма Бехлюл наистина може да е бил плейбой, женкар, лошо момче и т.н. В момента мисля, че е много далеч от този образ. Дори по-време на тайната си връзка с Бих, отначало беше с Елиф, но реши да е само с Бих. След това направи опит отново да се върне към предишният си живот, но какво стана? Установи, че вече не му е интересен този живот! Връзката на БИх и Бех продължава повече от година, ако беше само страст и за единият секс, то много отдавна би се отегчил! Връзките на плейбоите и лошите момчета обикновенно траят между няколко седмици и няколко месеца/не повече от 3месеца/.

Плейбой не е избор ,а вътрешна зависимост  към адреналина на НОВА ЛЮБОВ

Всяка връзка при плейбоя е различна .
Колкото момичето е по-влюбчиво ,толкова по-бързо я зарязва.
Бих го знае и затова постоянно му показва ,че не я е покорил.
Нарочно го предизвиква с Аднан и му казва ,че ТОЙ  НЯМА ДА Я ИМА
/това може да го върне ,защото за него ,тогава тя пак става като НОВА-непокорена/
Но ,когато се убеди ,че тя нарочно го разиграва приключи с нея-64 еп
Бех би приключил много по-рано ,но няма как да избяга от Бих

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 12:34 от silvia_maria

# 381
silvia_maria  чудя се къде ти изчезна "наказателният пост" ? newsm78

# 382
   juja_   bouquet
Чар   bouquet , това щях да пиша , но не видях смисъл , защото тук не просто се изказват различни мнения,в което лошо няма, а се натрапват мнения ,повтарящи се до безкрай, дали за гъдилкане на собственото его или за  избиване на комплекси, без значение, но  резултатът , погледнат от страни е плачевен ,та чак смешен- все едно е футболен мач с бой между най- върлите запалянковци,дето въобще не ги е еня за мача, само дето липсват силите на реда и мачът е реалност, а това е само филм.

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 13:23 от nikita1

# 383
# 384
дайте линк за епизода който ще дават във вторник Praynig Praynig Praynig

# 385
Всяка жена ,която е имала връзка с "ЛОШО" момче е видяла ,че Бех се влюби в  Бих
точно както винаги го правят плейбоите.

Само и единствено Нихал ,може да го накара да е РАЗЛИЧЕН
-защото няма какво да покорява -тя го обича цял живот
-защото я обича ,като сестра
-защото тя започва да му "бяга" на по-късен етап

# 386

Както искам така ще  наричам измислена героиня!Всеки има право на мнение!
[/quote]

Точно ти , arssss , Arien Corel  , Sayerin , Heliana 27 , Ахинора Тошкова или кой още от безбройните ти никове да използвам , та точно ти , нямаш никакво право да наричаш както и да е и да квалифицираш когото и да е ! Ти  , която , лъжеш най- нагло и най- безотговорно използваш хората и се възползваш от тяхната добронамереност , ти , която не се поколеба да вкараш във измисленият ти филм толкова хора , да ги тровиш с безумните ти измислици и лъжи , ти , която не се посвени да използваш името и авторитета дори на една звезда ( сигурно ще е много интересно за всички , да споделиш "любовните " си трепети , споделени с нея ! ) - в сравнение с теб , дори и най- грозните   постъпки на екранната героиня , са чисти като момина сълза ! Казах ти и преди , казвам го и сега - не ме провокирай , защото ще те изрисувам така , че и родната ти майка няма да те познае !

# 387
Момичета , моля да ме извините за този спам , но няма да позволя тази персона да отрови и развали темата с безумията си ! Част от пишещите тук , знаят за какво говоря !

Още веднъж , се извинявам на всички !  bouquet

# 388
Темата заприлича на бойно поле  Rolling Eyes .Вадете оръжията и компроматите  #2gunfire

# 389
Темата заприлича на бойно поле  Rolling Eyes .Вадете оръжията и компроматите  #2gunfire

Мисля , че се извиних на всички за този пост ! И , вярвай ми , имам много , много , много сериозни основания , за да го напиша ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт