Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 206
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
  Да ,вживяването на Нихал на жетрва,вменяването на вина от нейна страна,тръшкането й ,гузната съвест и страха от чичо-всичко води към нея. Въпреки чувствата ,които има между тях смятам,че Бех някак си не опозна до край Бихтер ,за да разбере,че тя няма нужда да казва,че ще умре без него,тя просто ще го и го направи
  juja_   bouquet
 gospojata   bouquet-така е, права си,но само ако имаш уши да чуеш  Peace

# 676
Малко ми идва да кажа за Нихал в този момент "Куче което лае, не хапе" плаче, припада, тръшка се... ама накрая ще живее без него.
Бихтер търпя, търпя стиска зъби съобразява се ту с майка си ту с Бехлюл, но накрая не издържа и си отиде...

# 677
 Да ,вживяването на Нихал на жетрва,вменяването на вина от нейна страна,тръшкането й ,гузната съвест и страха от чичо-всичко води към нея. Въпреки чувствата ,които има между тях смятам,че Бех някак си не опозна до край Бихтер ,за да разбере,че тя няма нужда да казва,че ще умре без него,тя просто ще го и го направи
  juja_   bouquet
 gospojata   bouquet-така е, права си,но само ако имаш уши да чуеш  Peace

newsm10

И аз това имах предвид!

# 678
   То и  на Нихал няма да й е никак,никак лесно,ще има белег до живот от всичко и подозирам,че въпреки всичко една част от нея винаги ще го обича,но и колкото и да искам да я оправдая и да казваме,че е дете-след като е решила,че е достатъчно голяма да се омъжи,ще трябва да може и да понася отговорности и несгоди,понякога.Не може-достатъчно голяма за сватба и мъжа,който иска,но не и за трудностите,с които това може да е съпътствано и следва припадъци и тръшкане-не ми се връзва нещо.  Тя си представяше,че всичко ще е приказка,никой не й обясни,че ще има много трудности и в крайна сметка трябва да е готова на всичко.Бих поне си припомни Бех как веднъж се отказа и я остави,мисля,че тя допуска и този вариант,който си е съвсем реален.
  jujulinka   bouquet

# 679
 Бех някак си не опозна до край Бихтер ,за да разбере,че тя няма нужда да казва,че ще умре без него,тя просто ще го и го направи

Peace Онова хлапе джавка,рева,припада цял филм,докато си наложи любовта.
Бихтер се държа агресивно последните месеци,но в даден момент се пречупи.Тогава без излишни драми,припадъци и сцени от латиносапунките грабна пистолета и с 5-6 приказки към Бехлюл приключи дните си.
Нихал е едно детенце,глезла от първа серия до последна.Така да не порасна пък тя.

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 09:16 от Not Approved

# 680
  То и  на Нихал няма да й е никак,никак лесно,ще има белег до живот от всичко и подозирам,че въпреки всичко една част от нея винаги ще го обича,но и колкото и да искам да я оправдая и да казваме,че е дете-след като е решила,че е достатъчно голяма да се омъжи,ще трябва да може и да понася отговорности и несгоди,понякога.Не може-достатъчно голяма за сватба и мъжа,който иска,но не и за трудностите,с които това може да е съпътствано и следва припадъци и тръшкане-не ми се връзва нещо.  Тя си представяше,че всичко ще е приказка,никой не й обясни,че ще има много трудности и в крайна сметка трябва да е готова на всичко.Бих поне си припомни Бех как веднъж се отказа и я остави,мисля,че тя допуска и този вариант,който си е сувсем реален.
  jujulinka   bouquet

За Нихал всичко това е като игра/приказка - мисли си че няма друг, освен щасливият, край! Не е подготвена за тези последсвия, затова се чувства "толкова стара, като това дърво" накрая!

# 681

Бех някак си не опозна до край Бихтер ,за да разбере,че тя няма нужда да казва,че ще умре без него,тя просто ще го и го направи

Peace Онова хлапе джавка,рева,припада цял филм,докато си наложи любовта.
Бихтер се държа агресивно последните месеци,но в даден момент се пречупи.Тогава без излишни драми,припадъци и сцени от латиносапунките грабна пистолета и с 5-6 приказки към Бехлюл приключи дните си.
Нихал е едно детенце,глезла от първа серия до последна.Така да не порасна пък тя.Пфууу..

bouquet  Нихал иска само хубавата част,без да си дава сметка,че тя винаги върви ръка за ръка с лошата  Peace
  Да,така е,не е подготвена Нихал,че може и нещо да се обърка,ама нали баща й заплаши Бех и му дръпна едно конско,та и той реши,че ще има само щастлив край. Неговата роля като родител и тук отново е много слаба,позволява на дъщеря си да се вживява в измисления си филм,човек колкото и да обича малко разум никога не е излишен.Но на Нихал няма кой да й го каже това,замо Мадмоазел фино се опитва,но тя не разбира и не иска да разбере,защото не й  харесва.

# 682
Тази вечер най ми хареса Нихат -държа се както винаги мъжки. Ако не беше той който и да напуска къщата който и да припада нямаше да има значение

# 683
Тази вечер най ми хареса Нихат -държа се както винаги мъжки. Ако не беше той който и да напуска къщата който и да припада нямаше да има значение

newsm10

# 684
Добре де,какво да направи Нихал-да каже не обичам Бехлюл ли ,досега търпяхме истериите на Бихтер сега следват припадаците на Нихал- какво да направи пак ви питам да си направи харакири понеже Бихтер се самоубива,През цялото време я обвиняват че е останала жива Всеки сам прави избора си. Лично аз смятам че постъпката на Бихтер е нейното вечно" припадане"в отвъдното с което наказва цялото семейство,тя по- достойна ли е,или по за съжаление?

# 685
  Никой не обвинява Нихал,че остава жива,тя ще страда-ето това ще направи.Досега всички писаха колко ужасна била Бих заради истериите си,дойде ред и на Нихал да се прояви и тя ще си отнесе заслужените критики-какво от това?
  Харакири са си правели в Япония  точноза запазване на достойнстовото ,така че  смятам че сравнението е неуместно едно и второ всеки си има право на мнение,което никой не може да промени,колкото и да се мисли за прав.Това ,че някой го съжаляват хубаво нещо ли е или лошо и самоубийството като "вечно припадане"-имайте малко уважение,само това ще кажа.

# 686
На мен като че ли , ми беше много мъчно за Нихал тази вечер , защото реагира наистина като едно дете , което е изгубено в мрака и се страхува, че няма да го намерят ! Смятам , че тя заслужава да погледнем отвъд поведението и , както правим  , както аз правя,  по отношение на Бихтер и честно казано , не мисля ,че е редно да ги сравняваме двете ! Верно е , че се държи инфантилно , джафка , рева и припада , но тя познава само тези методи , за постигане на целите си ! А целта , особено като е Бехлюл , оправдава средствата ! Наистина не порасна , но пък и нямаше време , а накрая и се наложи да порасне изведнъж !
Бихтер има своите методи и средства за постигане на целта и не се спира пред нищо , за да ги използва ! И нея я разбирам !Особено сега , когато направи ретроспекцията и като че осъзна , че няма какво повече да очаква ! Бихтер , обаче , е съвсем наясно с чувствата си , знае , че това е любовта на живота и , знае и , че ще е единствената ! Осъзнаването и приемането на този факт , доведе и до решението и , според мен !

# 687

bouquet   Ще добавя само, че и на него не му е лесно! Отрече се от баща си и прави неща против него, колкото и да оправдано, няма как вътрешно да не се измъчва! И за него ми е жал.... този сериал май буди само съжаление от зрителите към героите.  Rolling Eyes

Добре де,какво да направи Нихал-да каже не обичам Бехлюл ли ,досега търпяхме истериите на Бихтер сега следват припадаците на Нихал- какво да направи пак ви питам да си направи харакири понеже Бихтер се самоубива,През цялото време я обвиняват че е останала жива Всеки сам прави избора си. Лично аз смятам че постъпката на Бихтер е нейното вечно" припадане"в отвъдното с което наказва цялото семейство,тя по- достойна ли е,или по за съжаление?

Специално на мен ми беше друга мисълта, писах в предните постове.
Достойнство и съжаление - първото липсва при всеки герой, второто го има при всички!  Peace

# 688
Да де, но стандартът ни стана двоен-преди за Бихтер се пишеше нормалное да истерясва влюбена е,любовта е сляпа,не виждаш ,не чуваш,а сега за далеч по-младо момиче не е така-тя е лигла,тя припада,тя го държи насила

# 689
И Бихтер и Нихал са лабилни с тази разлика че Бихтер е по голяма и би трябвало да бъде по зряла ,но така е хлътнала че на моменти е по зле от Нихал. Колкото до Нихал всички я обвинявате сякаш припада нарочно или и е за пръв път. На нея идруг път исе еслучвало  и тогава не ебило свързано с Бехлюл - просто при по силна емоция  така реагира - дали е от глезотия или не но тя го прави неволно

Общи условия

Активация на акаунт