Британците, британците! - Кой плюл, плюл, Уилям се ожени - 15

• 17 129
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • в сърцето на един мъж...
Простено ти е, влюбена си Mr. Green

# 661
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И загубена явно Blush

# 662
  • София
Джой, губиш ме като фен. Изкуственият интелект е УНИКАЛЕН филм, ама аз съм лудо влюбена във нАучнатафантастика, роботиката и т.н...

Матю Маконъхи мноооого го обичам... на "Призраци на бивши гаджета" и този с русата мадама, която не мога да си спомня името в момента (това е от пиенето) се смея през сълзи  hahaha Бозички са, но пък са си супер.

Оххх, тигрите, тигрите... Аз съм си тигър по китайския зодиак и са ми много на сърце тез прекрасни жУвотни! Пуци, пингвините видяхте ли? мнооого са сладурести  Heart Eyes

# 663
Охх, ами не мога, фантастика не обичам, досега само "Гатака" и "Соларис" са ми харесали, вторият с известни уговорки Rolling Eyes А баща ми е луд фен, вкъщи се препъваме във онези поредици на "Бард".

Русата мацка е Кейт Хъдсън Peace

# 664
Дубрютър!

Чи как, бе, Ване, пингвините всеки път ходя да ги виждам, хем, че са до Алъновците.  hahaha

Аз също не си падам по фантастиката хич никак, не си падам и по Стивън Спилбърг (да, въпреки "Списъкът на Шиндлер"), направо мисля лоши неща за него, но не мога да устоя на начина, по който дърпа емоционалните струни, рева като магаре на A.I. И Гатака много харесвам, но нея не приемам като фантастика, по-скоро като лека антиутопийчица.

# 665
  • София
Утро!!!!

Джой, учудва ме, че ти е харесал Соларис. Аз нещо... муден филм, Клуни не ста`а за такива роли, общо взето ако издържиш до края има смисъл, ама... слаба работа ми се струва като цяло.

Пуци, странно е, че обичаш вампири и не обичаш фантастика. Но може би и моето е странно, че най - обичам фантастика пък се бутам между свръхестествените същества  Crazy
Пингвините нали са новички, та за т`ва питах. Сладуууури. Ние там ходим задължително да се виждаме с братовчедите на мъжа ми - сурикатите  Laughing

# 666
Вартан, нали се умилквах за споделяне във френската тема, не помня коя беше добрата душа, излъгала се да допусне да пусна пипала връз него Whistling

Вартан не може ли да си го споделяме общо и навсякъде, щото има българска жилка Whistling Pretty please  Blush

Хайде добър ден и от мен!Малко ви изпуснах тези дни, но виждам, че сте се забавлявали приятно. Навън времето пак стана английско...и не съм доволна. Някой каза ``Списъкът на Шиндлер``, пускам ви моят сър в по-младите му години, но уважително моля, все пак е човек на възраст вече  Laughing

# 667
  • Ænima/Albuquerque
Морнин!  Mr. Green

Гледам за "A.I." си лафите... по принцип, аз сигурно съм последния човек, който гледа фантастика, ама го приех като приказката за Пинокио, мъ по-съвременна.  Blush
Иначе не му ревЪ много на тоя филм...  Thinking

"Соларис" си призавам, че не съм го гледала.  Mr. Green

Ах, "Списъкът", как ще си го изтегля да го гледам пак.  Heart Eyes Tired

# 668
  • София
не мога да преживея, че Ричард Армитидж ще играе джудже....

# 669
  • София

Джудже? В Хобит ли?

# 670
Джой, учудва ме, че ти е харесал Соларис. Аз нещо... муден филм, Клуни не ста`а за такива роли, общо взето ако издържиш до края има смисъл, ама... слаба работа ми се струва като цяло.
Нежен ми е, любовен, харесва ми Heart Eyes А и обожавам Наташа Макълхоун, всички нейни филми обичам.
Joy Joy Joy Joy Joy
Вартан не може ли да си го споделяме общо и навсякъде, щото има българска жилка Whistling Pretty please  Blush
Питай във френската тема, ще се разберем някак, аз лично съм съгласна на трети собственик, и без това не смогвам да му се радвам, то само той ли е на клона Rolling Eyes Но за другата стопанка не отговарям Mr. Green

# 671
  • София
да, отсега си го представям 80 санта висок  Joy  

# 672
А, чи що бе, Ване? ВАмпирите, върколята и прочие паплач принадлежат на миналото, така да се каже, древност, митове, легенди, суеверия come to life, кеф.  Mr. Green Фантастиката ме занимава с некви бъдеща, не бих казала, че ми е твърде интересно.

# 673
Стига фантастика, ето ви австралиец, хем хубав, хем хубаво пее Laughing

# 674
  • София
Пуци, погледнато от този ъгъл не е странно. Права си  smile3521

да, отсега си го представям 80 санта висок  Joy  

Надали са го взели, за да го скъсяват!

Гледах Easy virtue - изкефи ме. Забавно, разтоварващо филмче. А пък Бен Барнс е бонбон!

Общи условия

Активация на акаунт