Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 22

• 26 153
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Синсеритка, мойто мило пък се върна от дългата командировка и сега 3 седмици е само мой.  Party Party Party Party Докато пак не замине.  Confused

# 76
Гери  smile3525

Като прочетох разговора при лекарката пак ме сви сърцето
Наш Киримчо бая зор ще види!!!Понакога си казвам ей туй момиче го измъчи , обаче сега като прочетох 21год. и толкова тежък живот ... напълниха ми се очите ............
А като я сложат Фатмето да спи на този  разкрбуцания диван направо издивявам !!!
Краси така е. PeaceСега с тея клюки наоколо, май е време да се преместят и Фатмето да си има нормална стая. То за мен най-добре ще е да е при Керимчо, ама както видяхме при докторката, няма да е скоро, но поне да спи на нормално легло. Как иска да заспи милата спокойно, като и е толкова тясно и като и тръшнат и Мурат до нея съвсем.

# 77
  • Хасково

# 78
  • Хасково

# 79
Аз съм съвсем в началото на филма,но  е толкова интересен,че ви чета в аванс WinkМного ми харесва играта на Берен/сравнявам я с ЗПлод/А този Керим -като голям непохватен мечок е,толкова много чар има в него  Grinning GrinningМомичета истинска сестра ли е жената с която Керем живее в една къща?

# 80
  • Хасково

# 81
Аз съм съвсем в началото на филма,но  е толкова интересен,че ви чета в аванс WinkМного ми харесва играта на Берен/сравнявам я с ЗПлод/А този Керим -като голям непохватен мечок е,толкова много чар има в него  Grinning GrinningМомичета истинска сестра ли е жената с която Керем живее в една къща?

agatotita - добре дошла  Hug Как мечок , бе мила  Joy!?! Нашият Керим е толкова фин и елегантен ,очите ни изтекоха по него . Simple Smile Мерием , не му е сестра ,тя го е отгледала.

# 82
   newsm51 newsm51 newsm51

Аз си пристигнах по родния край и ....ами не мога без вас Hug, и седнах да ви изчета.

Май няма фрагман ,а само плудяли Керимови фенки Mr. Green

# 83
  • Пловдив

От друг ъгъл снимка. Направо го изяждат момчето...папаряците -
но да му се радваме и ние...

# 84
  • Пловдив
   newsm51 newsm51 newsm51

Аз си пристигнах по родния край и ....ами не мога без вас Hug, и седнах да ви изчета.

Май няма фрагман ,а само плудяли Керимови фенки Mr. Green

По черноморието ли си?...

# 85
# 86

Ох , на тази е много готин...!? Shocked

Няма по-сладка двойка от нашите сладури...!? Peace

# 87
# 88
Привет,мацки Heart Eyes
Фатмагюл да не се дърпа,защото освен Кристин и фенките налитат hahaha Joy
Много ме впечатли диалога с психоложката- мисля че тя ще повлияе много положително на Фатма Peace
съботен поздрав с новото ми клипче-исках целувка- ама НЯМА Joy
http://www.youtube.com/watch?v=V0-NGf0RcsY

# 89
Последно какво правим с наградите - ще чакаме да се качва в интернет?  Crossing Arms Sad Жалко, че не открихме линк за излъчване на живо!  Confused

Общи условия

Активация на акаунт