Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 22

• 26 343
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
Агототатитка, темата меже а си редактира само първите 24 часа, иначе момичетата до колкото знам са ги наредили нещата много добре на първа страница трябва да има подробна информация.
Гери  HugБлагодарение на първа страница,аз се ориентирам,говоря за тези ,които виждам в момента.Иначе ще трябва да вадя тефтера и да записвам - страниците с новите преводи Simple Smile
тези, коите сега ги правят ще са на първа страница следващата тема, мила, затова ти казах, че темата се редактира само 24 часа, после нимое да се добавят неща. Peace

# 451
                Касандра , аз съм най-щастлива..., много благодаря !!! newsm51 newsm51 newsm51  love001 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
аз пък съм нИщастна, я не панимаю и думачка  Grinning Grinning Grinning

# 452
agatotita, bonobo, Delyna, gery_dobreva, mamaraya, mariana51, nelka123, rivva, sestra (+ 3 Скрит/и) и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 453
Кажи бе, Славенче?  Whistling Whistling

# 454
                Касандра , аз съм най-щастлива..., много благодаря !!! newsm51 newsm51 newsm51  love001 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

Герка, ти не ги ли изгледа от Еркан ..., просто няма сравнение да се изгледа цялата серия - толкова неща стават ясни...!?
   [/color]Peace Peace Peace

# 455
  • Пловдив
Агототатитка, темата меже а си редактира само първите 24 часа, иначе момичетата до колкото знам са ги наредили нещата много добре на първа страница трябва да има подробна информация.
Гери  HugБлагодарение на първа страница,аз се ориентирам,говоря за тези ,които виждам в момента.Иначе ще трябва да вадя тефтера и да записвам - страниците с новите преводи Simple Smile

Здравей. Всички нови неща от тази тема, ще се появят на 1 стр. на следващата нова тема.
И така до следващата..

# 456

Като някое детенце е тук. И с тая шнола....
Определението е много точно!Аз ще ви върна в началото на филма - гладната и жадна Фатмагюл,в хотелската стая,ядеше бисквитите точно като малко дете,тази сцена ми е все пред очите smile3518

# 457
епизод 13 с руски субс:
b]
/quote]

Герка, ти не ги ли изгледа от Еркан ..., просто няма сравнение да се изгледа цялата серия - толкова неща стават ясни...!?
   [/color]Peace Peace Peace
Гледала съм ги, ама отдавна и сега вие като си ги припомняте искам и аз с вас! Hug Hug

# 458

Гери , да взема един мъж до мен с руски и да ти дублитаме епизода по Skype...!?     Joy Joy Joy

# 459

Момичета сега се сещам , че някой доста назад в темите беше постнал нещо относно развитието на филма - Бащата на Керим ще се появи и ще им помогне да си купят къща .Фатма ще има своя сладкарница . Мукадес и Рахми ще се върнат в родния край , Мерием ще отвори дрогерия ,ще срещне някакъв мъж и щесе омъжи за него . Мустафа и Асу остават заедно и ще имат дете .На края имаше нещо , че Фатма и Керим заминават на почивка и там се очаква истинското им сближаване ...
Спомняте ли си това - дали е фенска фантазия или изтекла от някъде информация !?! Обаче има резон в цялата тази работа.

# 460
Синсеритка, ей сега ме застреля. Grinning

# 461
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Файл : Fatmagülün Sucu Ne 20.Bölüm Part 2-bg subs
Линк за сваляне
http://dox.bg/files/dw?a=180fdea888

# 462

Искам да изкажа благодарности на Лакунка , че вгражда и отделя толкова време за да го прави...!? newsm51 newsm51  love001 newsm2

На новите преводачки , които напълно доброволно се включиха   , bunco , Краси , Весела , Иринка , Ladi*T  , правя го от името на всички момичета , съзнаваме , че благодаря е малко.., пращaме Ви добри мисли и Ви пожелаваме само хубави неща да се случват на Вас и Вашите семейства !?  newsm51 newsm51  love001  love001 newsm20 newsm20

# 463
Присъединявам се към благодарностите на Нелка! Момичета, страшни сте! Hug   bouquet Hug   bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

# 464

ЗА всички които полагат толкова труд и време за нашето удоволствие 

Общи условия

Активация на акаунт