Отговори
Това е новата, 16-та тема по въпроса.

Предишната, 15-та тема ще намерите тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=574322.0

Всички са добре дошли!

Некои съображения относно пазаруването в iHerb:

За да пазаруваме от iHerb ни трябва:

-валидна VISA карта с пари в нея,

-реален email адрес,

-регистрация в iHerb.

Регистрацията се прави така:

-попълваме email адреса си

-избираме си парола и я попълваме

-посочваме Billing- и Shiping адрес (добре е да съвпадат)

-попълваме данните от картата (номер, държател, валидност и CVV код (трите последни цифри на гърба)).

Пазаруването става, като:

-влизаме в акаунта си

-пълним внимателно кошницата (не повече от 90 долара и 1400 г за да ползваме евтин транспорт)

-попълваме персонален код за 5 долара отстъпка (само при първа пъръчка!)

-внимателно преглеждаме избраните покупки още веднъж

-избираме International Airmail (за 4 долара)

-натискаме Place Order

-разпечатваме си копие от поръчката (за пред митницата)

-чакаме десетина дни

-почваме да се притесняваме...

А доларът упорито пада....

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 16:27 от PinkPanther

# 1
Благодаря за темата.   bouquet Копирам си направо поста от предишната.

Някой да е пробвал тези:

Aubrey Organics, BGA Protein +, Strengthening Cream Rinse, Oily, Thin, Damaged

Aubrey Organics, BGA Protein+, Strengthening Shampoo, Oily - Thin, Damaged

И като цяло някакви отзиви за продуктите на Aubrey organics? Благодаря предварително.     bouquet

Код за отстъпка $5 при първа поръчка от www.iherb.com: SOV733

# 2
Идвам и аз  Laughing
Чакам две поръчки.

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 3
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037 Едно допълнение: миналата седмица споделих, че моето коте здраво ме одра като се опитваше да се хване за ръката ми при падане.

Следвайки примера на рускините, намазах одраното (като спря кръвта) с околоочния серум на жена ми. Зачервяването изчезна за половин час.

За моя голяма изненада доста дълбоката рана направо изчезна за 3-4 дни до състояние тредно да намирам драскотината. И това при положение, че раните при възрастни хора зарастват трудно.

Препоръчвам ви да го ползвате при всякакви зачервявания и затворени рани.

# 4
  • София
мерси за новата тема!
аз да си задам въпроса от преди няколко дни -
някой да е получавал пратка над 30 лв. в поща тази година? Предполагам вече грешки няма и всичко отива на митница, а?

# 5
  • Варна
И аз тук . Сутринта чаках една поръчка , сега вече са две Mr. Green.

Код KOV394 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 6
animal037 Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 afwitch Един коментар, свързан с новата интрига - рибено масло и рак на простатата:

Рибеното масло като полезна хр. добавка е известно от 1750-та година. 260 години.

Тъй като част от населението на земята, а именно ескимосите се хранят изключително само с риба, за 260 години със сигурност щеше да се забележи нарастването случаите на рак. И то при остър недостиг на вит. D, за който знаем, че предпазва от същия вид рак...(няма слънце, няма вит. D)

Да, ама не!

Нека изчакаме нови изследвания.

Иначе всички вие виждете какви коментари доминират по въпроса да хранителните добавки въобще.

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 17:29 от PinkPanther

# 7
  • Бургас
И аз тук в очакване на 3 поръчки Crazy, ама като късно видях инфото за готините подаръци така е  Sunglasses

# 8
И аз направих първата си поръчка и сега чакаам  Praynig
Ето и моето кодче AYA304

# 9
Код за -5$ -  ZUN338

От 6-7 поръчки насам вече всичко е в митница,дори и под 30 лв.  #Cussing out

# 10
  • Тука, под липите стари...
и аз в новата тема...

# 11
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037 Едно допълнение: миналата седмица споделих, че моето коте здраво ме одра като се опитваше да се хване за ръката ми при падане.

Следвайки примера на рускините, намазах одраното (като спря кръвта) с околоочния серум на жена ми. Зачервяването изчезна за половин час.

За моя голяма изненада доста дълбоката рана направо изчезна за 3-4 дни до състояние тредно да намирам драскотината. И това при положение, че раните при възрастни хора зарастват трудно.

Препоръчвам ви да го ползвате при всякакви зачервявания и затворени рани.

Интересно "изследване" !  Mr. Green
Моля те,сподели кой околоочен ползва жена ти,трябва ми спешно. Благодаря!

# 12
Здравейте,имам един въпрос изтрила съм си мейла на който са пратили кода ми ,рових из сайта но не можах да го намеря.
моля за помощ

# 13
 В някоя  от предишните теми някой беше качил линк към едни шишета, стъклени. Но сега не мога да ги намеря  newsm78 Може ли да ме упътите къде да ги търся?

# 14
В миналата тема стана въпрос за мигрена, та да споделя.
Имам мигрена повече от 10 години. При последния пристъп, взех 5-htp + гингко билоба  + розмарин и до половин час болката ми мина, при положение, че обикновено трае 2 дни и почти не се повлиява от нищо.
Предполагам, че при мен мигрената е в следствие на проблеми с оросяването, а не от недостиг на нещо.

Общи условия

Активация на акаунт