Отговори
# 495
благодаря още веднъж и лека вечер и безпроблемна сутрин  Laughing на всички.... :!!!

# 496
Nanyna, много съжалявам за случилото се  Sad Горе главата и само напред. Казвай си, че всяко зло е за добро. Винаги след страданието идва щастието! И ние с мъжа ми 3 години ходихме по мъките, но ето че стана и то съвсем естествено. А преди това бяхме правили изкуствена инсеминация и мислехме да правим и инвитро идните месеци, но Господ си знае работата. Така че горе главата!

Аз днес ходих на преглед и чух сърчицето Laughing Доста учестено биеше.  Laughing Да ви кажа честно-успокоих се, макар че докато не мине третия месец си е критичен периода и трябва да се внимава.

A Vagabond и tionaqb, ще стискам палци и за вас и вие да чуете сърчицето като отидете на преглед! Дано всичко да е наред!  Praynig

# 497
nanyna и изкушение, съжалявам за случилото си. Горе главата, бъдете силни и дано скоро отново видите двете чертички! baby_neutral

Момичета, нареждам се в групичката на пъпчасалите и с мазна коса - толкова пуберски вид не съм имала дори на 15 години, всъщност тогава една пъпка нямах. Сега имам дори зад ушите и по врата, а в Белгийско е голяма жега и не мога да ходя с поло на работа. Колко коректор съм изхабила през последните седмици, не е истина.

стефито_8986, и мен ме гледат само на вагинален 3Д ехограф То бяха едни драми в началото, ама това е друга тема. В началото на осмата седмица на едното бебе му се виждаше главичката, крачетата и ръчичките. Другото се беше обърнало и му се виждаше нещо като гръбче.

# 498
Момичета, малко съм притеснена, от около 4 часа усещам напрежение в долната част на коремчето. Искам да ви питам според вас нормално е. Днес чистих банята и прах на ръка доста, дали може да е свързано? На вас случвало ли ви се е ?

# 499
Аз понякога дори болки чувствам - все едно близнаците играят футбол. Може обаче и да си преуморила малко, така че по-добре си почини.

# 500
Ух, дано да е добре малкото ми, миличкото бебони. Нед, ти кога разбра, че са двечки?

# 501
  • USA
Мен първия път ме гледаха  с вагинален,но втория като бях за сърчицето ме гледаха с този през корема,но ми казаха предварително да ида с пълен мехур и беше яко гадно защото си мислех ,че всеки момент ще се напишкам като ме натискаше по корема Rolling Eyes а иначе и моя видеозон беше чернобял ,но ми дадоха 2 снимки едната бебо е отстрани а на другата се вижда отгоре ,но незнам какъв  Blush

# 502
Добро утро мили мами!

# 503
Добро Утро и от мен!
Кажете какво са правя с тези пъпки? Вида ми е ужасен те са се възпалили и ме попитаха дали не карам варицела. При първата бременност нямах нито една пъпка.
За промените в настроението - плача и на анимационните филми (снощи на Анастасия) ама ми олекна - само дето детето гледаше странно защо плача и мислеше че ме боли нещо Laughing

# 504
Добро утро и от мен!
Аз пък съм във страхотен водовъртеж! Гади ми се без хронология през деня: вчера-от обяд до средата на нощта, а днес - направо от сутринта. Все си мислех, че ако мога да връщам щеше да е по-добре. Втора бременност ми е, а все едно ми е за първи път. Да не говорим, че медицината за 10год. се е завъртяла на 180град. Сега ми искат куп изследвания,на които дори имената немога да им запомня. Първия път отидохна доки чак в 13-таседмица и всичко си протече нормално, а сега - още в 6-тата и за някои изследвания вече било късно..... Абе направо си е сериозно изпитание за такива като мен - на 37год. съм и първото ми дете е родено преди цяло едно десетилетие!!!
Хубав ден на всички!

# 505
Nanyna и Изкушение ...много съжалявам  Hug  Hug  Hug
Пъпчасала съм и аз цялата не съм била така и в пубертета  smile3511 а не мога да се намажа с никаква маска , крем или каквото и да е , защото миризмата им ме побърква  ooooh!
Милото чака с нетърпение да отидем на 3Д , защото милия мн се притеснява всичко ли ние наред...че от това повръщане той много се притеснява.
Много благодаря за сайтчетата с дрешки , много са сладки и аз не знам как ще се сдържам да не изкупя всичко  Crazy
Да ви питам спите ли по корем , защото една приятелка ми каза че хич не било хубаво , но на мен въобще не ми пречи , даже така ми е по-удобно  newsm78
  bouquet

# 506
добро утро и от мен!За пъпките аз мисля да си взема пилинга на гарниер,този с четката,който рекламират за тийнеджъри Laughing Laughing.Дано да подейства,че другата семица имаме десет годишнина от завършването и не искам да ходя като плашило.Ако някой го е ползвал нека сподели имали ефект.Хубав ден на всички и без Sick

# 507
nanyna,  Hug смело напред.
За кожата и косата и аз еднамазна съм станала,а с предишната бременност толкова бях суха,че сигурно ако 2 седмици не си бях измила косата нямаше да си проличи.
Аз на преглед вчера пак неможах да ида,че пак валя и треща от обяда още та до тази сутрин.Вече спирам да казвам кога ще ида,че направо ме е срам вече.
За пазаруване гледам сте говорили ама все си мисля,че още много рано бе мацки.

# 508
  • София
nanyna Hug

# 509
Момичета какво пиете при главоболие? Вече 2 дни ме боли глава и нищо не смея да пия, не се бтърпи вече Confused

Общи условия

Активация на акаунт