Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 46

• 28 181
  • 709
  •   1
Отговори
# 570
 Бехлюл е човек,който  говори това ,което мисли./Освен предателството към Аднан/
Той може да има много грехове ,но не лъже жените за чувствата си
Дори и временни чувствата му винаги са истински

# 571
Вие забелязвате ли, как всеки път като чуе името на Бих, Бех трепва. Ако беше безразличен, въобще нямаше да му прави впечатление кой какво и за кого говори. Всеки път като му прати съобщение, търси поводи да излезе и да й се обади. Това  не е поведение на безразличен човек или на влюбен в Нихал. Та той още не й е казал,че  я обича   дори  ooooh!

# 572
Вие забелязвате ли, как всеки път като чуе името на Бих, Бех трепва. Ако беше безразличен, въобще нямаше да му прави впечатление кой какво и за кого говори. Всеки път като му прати съобщение, търси поводи да излезе и да й се обади. Това  не е поведение на безразличен човек или на влюбен в Нихал. Та той още не й е казал,че  я обича   дори  ooooh!

Бех е на тръни ,заради досаждането на Бих.
Той се страхува тя да не разкрие всичко от ревност.
Бех не е ,човек ,който ще каже на жена "ОБИЧАМ ТЕ " без да го мисли.
Както и "МРАЗЯ ТЕ"

# 573
Много е жалко,че не умеем да се променяме,т.е.не търсим развитие,  стоим си на нашата "капандура" и не виждаме ,че отсреща има широко отворен "френски" прозорец - примамлив,може би желан,но как така ще харесваме различното- не!- нашето прозорченце си харесваме и туй-то!

Аз пък мога да променям мнението си по даден проблем или въпрос , ако го погледна от друг ъгъл,който ми е открил друг човек.Винаги съм готова за новостите,любопитна съм ,експериментирам.Е случва се понякога моето мнение да е било вярното,но много пъти съм била възхитена и доволна от рационалното чуждо виждане!

Та така и тук - често съм се променяла, а вероятно ще търпя промяна в мнението си и занапред!
Дано има дискусия!Безрезултатните писания ме оттегчават.Не е целта винаги да отговориш на нечие становище,а като го прочетеш да се замислиш и да го доразвиеш,допълниш или да не го припознаеш като близко до твоето виждане,тогава просто го отмини... и продължи напред.

А най- приятни са закачливо-пиперливите постове - те отморяват умът ми след дълъг работен ден! Party Направо са чудесни! Peace

# 574
Много е жалко,че не умеем да се променяме,т.е.не търсим развитие,  стоим си на нашата "капандура" и не виждаме ,че отсреща има широко отворен "френски" прозорец - примамлив,може би желан,но как така ще харесваме различното- не!- нашето прозорченце си харесваме и туй-то!

Аз пък мога да променям мнението си по даден проблем или въпрос , ако го погледна от друг ъгъл,който ми е открил друг човек.Винаги съм готова за новостите,любопитна съм ,експериментирам.Е случва се понякога моето мнение да е било вярното,но много пъти съм била възхитена и доволна от рационалното чуждо виждане!

Та така и тук - често съм се променяла, а вероятно ще търпя промяна в мнението си и занапред!
Дано има дискусия!Безрезултатните писания ме оттегчават.Не е целта винаги да отговориш на нечие становище,а като го прочетеш да се замислиш и да го доразвиеш,допълниш или да не го припознаеш като близко до твоето виждане,тогава просто го отмини... и продължи напред.

А най- приятни са закачливо-пиперливите постове - те отморяват умът ми след дълъг работен ден! Party Направо са чудесни! Peace

Аз се заинтересувах какво става във филма ,след като Бех се отказа на летището да бяга с Бих.
И аз в началото си мислех ,че БиБ се обичат
Разубедиха ме действията в последствие и на двамата.
Когато се убедих ,че Бех не обича Бих , също вярвах ,че с Нихал той само плаща вината си към семейството.
Всички виждаме детайли и подробности ,които променят мнението ни .
Вече отдавна изгледах филма и ако имах съмнения ,ги разсях с  неоспорими доказателства
Мнението си ще променят тези ,които не са гледали целия филм или са го гледали без превод
/Най-заблудени са тези ,които са гледали  само последния 79 епизод в момент ,когато са давали "ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ"
 в  разгара на връзката на БиБ  по бТВ и са си измислили сюжета/ ромео и жулиета /.

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 17:44 от silvia_maria

# 575
Здравейте!
Много хубави постове, пак малко сте поспорили, но добре че бързо се осъзнавате, че няма смисъл!  Peace

di-ni хареса ми извода ти от филма, че лъжата трябва да се каже навреме, колкото и болезнена и жестока да е!

# 576
Не мисля , че ако някой отстоява мнението си и позицията си , означава , че е тесногръд и ли по- малко широко скроен ! Уважавам всяко мнение и дори , когато е диаметрално противоположно на моето , ако ми хареса , го адмирирам ! Има и мнения , които определено ме провокират да се замисля и да погледна през друга , различна от моята призма.  И , ако фактите , случките и събитията , ме убедят , че това , което мисля , е не това , което се случва - ок ! Това ,  за сега , се случи по отношение само на един от героите от филма .От върха на моята камбанария , аз виждам нещата така и споделям това , което чувствам . И не мисля ,че тя е по- малка или на по- ниско местенце , от тези на останалите ! Просто си е моята ! Peace

# 577
понеже ми се очертава тази вечер да пропусна епизода,ще ми кажете ли къде мога да го гледам.. но преведен така както ще го излъчат тази вечер ;?

# 578
понеже ми се очертава тази вечер да пропусна епизода,ще ми кажете ли къде мога да го гледам.. но преведен така както ще го излъчат тази вечер ;?

Тази вечер , за съжаление , няма да има епизод ! Следващият е чак във вторник ! Peace

# 579
  • Бургас
Сесана, може ли линк към бъдещите серии, но с превод моля   Praynig

В youtube на английски: http://www.youtube.com/results?search_query=ask+i+memnu+english&aq=f

# 580
 "Ако накарате истината да замълчи, и я погребете дълбоко под земята, тя ще поникне, набрала такава експлозивна сила, че ще помете всичко по пътя си."— Емил Зола
 много харесвам тази мисъл,разрових си двадесет и няколко годишните тефтери,които предполагам всеки пази и я цитирам точно защото смятам,че е за нашите герои-точно поникналата истина помита цялото семейство-извода колкото и да е болезнена,да не я погребваме а изказваме.Незнам дали е въпрос на национален манталитет,но прави впечатление в турските сериали ,че все си затварят очите за проблемите  като че ли чакат някой да им ги реши,или проблемите да се решат от самосебеси и все скрито ,все прикрито все с недомлъвки докато скритите им проблеми не им обърнат живота на 180 градуса и започва викане,каране,тръшкане само не и решаване

# 581
Сесана, може ли линк към бъдещите серии, но с превод моля   Praynig

В youtube на английски: http://www.youtube.com/results?search_query=ask+i+memnu+english&aq=f

Благодаря ти  Hug

# 582
Аз мисля, че ако Бехлюл не обичаше Бихтер до края щеше да планира по съвсем друг начин живота си. Колкото и лабилна и истерична да е тя, все пак той до последно остана близо до нея. Тя го привлича като магнит, той така и не намери сили да заживее с Нихал далеч от всички и да започне нов живот. Много е лесно решението на проблема - заминава с Нихал и заживява далеч от другите. Ако искаше да се спаси от Бихтер, той имаше варианти. Слабостта му уби Бихтер, слаб беше да загърби всичко и да остане с нея, слаб е и да започне живота си с друга далеч от нея.

# 583
Аз мисля, че ако Бехлюл не обичаше Бихтер до края щеше да планира по съвсем друг начин живота си. Колкото и лабилна и истерична да е тя, все пак той до последно остана близо до нея. Тя го привлича като магнит, той така и не намери сили да заживее с Нихал далеч от всички и да започне нов живот. Много е лесно решението на проблема - заминава с Нихал и заживява далеч от другите. Ако искаше да се спаси от Бихтер, той имаше варианти. Слабостта му уби Бихтер, слаб беше да загърби всичко и да остане с нея, слаб е и да започне живота си с друга далеч от нея.
Peace

Това не са истини.
Пишеш  предположения без да си гледала филма Peace

# 584

На мен пък ми хареса, не бях се замисляла за това!

silvia_maria  ти не просто си гледала филма, ти си била главен консултант на сценаристите! Добре, но не мога да разбера кога ще престанеш да ни казваш какво да мислим и чувстваме?

Общи условия

Активация на акаунт