Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 13

• 23 870
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Е, не е речено, недей отсега се подготвя да ти е лошо, че наистина ще ти е лошо.  Hug
Мен понякога ме смачкват резките промени в атмосферното налягане, друг път не ги усещам, инцидентни неща са, ако започна да се вторачвам...

# 226
sisi83 дано бързо се оправиш, да минават тези главоболия   bouquet
Аз виждам, че си 18 г.с. и се сещам, че по това време съм имала периоди, в които съм си мислила, че ще умра от болки в главата.Продължаваха с дни, не можех да ставам от леглото, а стана ли - ставаше още по-зле.Тогава лекарката ми даваше да пия парацетамол.По 1 хапче на ден. Попитай и ти, защото всички знаем колко ужасно е да те боли и да няма какво да направиш.  Hug

# 227
  • София
парацетамол може по 1 от време на време.... друг е въпросът колко ще помогне.
 те тези  главоболия най-вероятно да са на хормонална основа, а не заради магнитните бури...

иначе аз съм с мигрена и направо се счупих от болки цяла бременност и после още година и нещо докато кърмех и никакъв парацетамол не ми помагаше...

# 228
  • Berlin
Мен също много ме боля главата по цял ден, около 3-4 месец, особено пред компютъра. След това мина постепенно. Причина не открих, почивах си повече, гледах да не натоварвам очите, защото можеше и да е от тях.

# 229
Вие подстригвате ли се? Нали има едно поверие, че ще му отрежеш късмета. Какво мислите?

# 230
Вие подстригвате ли се? Нали има едно поверие, че ще му отрежеш късмета. Какво мислите?

hahaha Има един куп теми за суеверията. Аз се подстригвам, да, даже тия дни трябва да отида, че следващият път не знам кога ще мога.

# 231
Болките откъм влагалището в тези седмици на какво са признак? Не мога да опиша по-добре за какви болки става въпрос, ама се надявам да се сещате. Иначса търпими. Заболи за няколко секунди и престане.

# 232
Болките откъм влагалището в тези седмици на какво са признак? Не мога да опиша по-добре за какви болки става въпрос, ама се надявам да се сещате. Иначса търпими. Заболи за няколко секунди и престане.

Ако става въпрос за боцкане в областта на влагалището (аз имах болки като всякаш ме пробожда кърфица) мисля, че са нормални.Правила съм си изследвания след такива болки - на влагалищен секрет и пробите излязоха чисти.

# 233
Да, точно като боцкане е. По няколко пъти на ден.

# 234
Аз имам същите. И аз се чудех дали да се притеснявам. Даже си мислех, че се скъсява шийката.

# 235
Аз имам същите. И аз се чудех дали да се притеснявам. Даже си мислех, че се скъсява шийката.
И аз си мисля дали не се случва това  newsm78 Но имах същите такива болки и преди- някъде към 4-5-6 месец. Ама дори и да тръгне бебка да се ражда съм спокойна- подготвила съм се вече. И сакчето съм си стегнала отпреди 2 седмици  Mr. Green

# 236
Ох, аз още не съм стегнала нищо  ooooh! Само си купих нощници.

# 237
Не мисля, че е скъсяване на шийката.Защото малко след като получих такива болки ми се наложи да ида до спешното на 1-ВА АГ Болница.Нали съм ку-ку и си внуших, че водите ми изтичат.Тогава ми прегледаха шийката и казаха, че всичко е ОК.Според мен бебо прави нещо вътре.Аз лично и вчера имах такива болки.Бях на разходка и ми се плачеше направо.Правя 3-4 крачки и ме пробожда.Но отмина.

# 238
И аз имах точно такива болки преди 2-3 и се чудех дали бебето не натиска някъде, защото се е обърнало седалищно.

# 239
Динора тези болки,за които говориш и аз ги имам.Това било някаква става,която се разширявала и се потготвя за раждането,даже на мен докторката ми обясни като ми показа ставата на един макет каза че е съвсем нормално и като родя ще ми мине.

Общи условия

Активация на акаунт