Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 195

• 31 939
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
  • София
последно дадоха..горящото дърво падна върху него
Изглеждаше така , но в следващия кадър се видя , че не е върху него паднало.
smile3521 Не беше върху него, но така изглежда, че Харун няма никакъв шанс!  smile3511 Добре, че съм сигурна, че ще оцелее ама как в момента даже не мога да предположа - наблизо минаващ овчар или Бог знае кой... newsm78

# 301
  • Русе
Яамур направо ме разплака, страшна артистка е!

# 302
Аз си представям, че някой случаен ще види пожара и ще извика пожарна. Както стана с Бату, някакъв старец ще измъкне Харун и ще се грижат за него, но в пожара ще е загубил паметта си... Гледала съм го в други филми. Това поне 3-4 серии, да погребат шофьора вместо него, да плачат 2 серии, да кажат на Ямур... ииииии изведнъж случайно Харун да започне да се присеща малко по малко... Еда разбира, че е бременна и за да не остане сама, Арас и предлага брак. И на сватбата се появява Харун... Дали пък на финала няма да се срещнат както в началото - в дъжда? Тогава се виждат, той си спомня и..... Щастлив край Simple Smile

# 303
  • Варна
Хайде честито, Еда е бременна. Зави и се свят до тел.
Тая работа я чакаме от сума ти време! Party Дано малкия се държи здраво, че тепърва майка му ще плаче и ще страда! ooooh!

# 304
  • София

Ще чакаме от Боб и Сарони да доуточнат нали са по назад .... hahaha hahaha

Не... Падна над него и се опря върху нещо!

Опря се то.. Sad....върху върху гръдните плочки.Нали си е перко момчето.Просто бързо трябва някой да влезе и да го извиди ....ако закъснее ....фира дава момчето.И ВЕРНО нЕОЧАКВАН ЩЕ Е ФИНАЛА.

# 305
Пууу, тежко и гадно... ooooh! Много тягостно... ooooh! И свърши наникъде пак... Crossing Arms Има да го чакаме тоя фрагман!... smile3539 Леле, ама как само ни работят тия сценаристи, да седим на тръни и да чакаме... smile3555 Бива си ги! thumbsup И страхотна игра показаха всички в тая серия, че и децата и те! thumbsup

Дани за да ни държат така година и половина кажи речи знаят си работата нищо ,че толкоз ги оплювам и това е така защото си искам романтиката ама те като са се запрели една пълна серия с красоти нещат да дадът а на най-хубавото ни я развалят . ooooh!

# 306
  • София
Малко извън темата. Гледам всички жени в сериала стакива страхотни коси, особено Ямур. Чудя се каква е тази природа, какви са тези гени?
Туркините са известни с това - освен това там косата е фетиш и много грижи полагат за тях - хума, къна и т.н.

# 307
  • Русе
smile3521 Не беше върху него, но така изглежда, че Харун няма никакъв шанс!  smile3511 Добре, че съм сигурна, че ще оцелее ама как в момента даже не мога да предположа - наблизо минаващ овчар или Бог знае кой... newsm78
И с кривака го вади от...прозореца, дето не го показаха! smile3516 Спалня без прозорци...

# 308
Все си мисля за мотото на този сезон, какво точно имат предвид сценаристите под "любовта се ражда от пепелта, да не би да са прежалили нашето момче?

# 309

Ще чакаме от Боб и Сарони да доуточнат нали са по назад .... hahaha hahaha

Не... Падна над него и се опря върху нещо!

Опря се то.. Sad....върху върху гръдните плочки.Нали си е перко момчето.Просто бързо трябва някой да влезе и да го извиди ....ако закъсне ....фира дава момчето.И ВЕРНО нЕОЧАКВАН ЩЕ Е ФИНАЛА.

Боб казах ти ,че Тарък ще се яви и ще дам банкет в Дивака. Peace

# 310
Прозорци се видяха, но са със решетки

# 311
Все си мисля за мотото на този сезон, какво точно имат предвид сценаристите под "любовта се ражда от пепелта, да не би да са прежалили нашето момче?

Магистра пепел ти на клавиатурата . bishopНедумай така молим те. Praynig

# 312
Аз си представям, че някой случаен ще види пожара и ще извика пожарна. Както стана с Бату, някакъв старец ще измъкне Харун и ще се грижат за него, но в пожара ще е загубил паметта си... Гледала съм го в други филми. Това поне 3-4 серии, да погребат шофьора вместо него, да плачат 2 серии, да кажат на Ямур... ииииии изведнъж случайно Харун да започне да се присеща малко по малко... Еда разбира, че е бременна и за да не остане сама, Арас и предлага брак. И на сватбата се появява Харун... Дали пък на финала няма да се срещнат както в началото - в дъжда? Тогава се виждат, той си спомня и..... Щастлив край Simple Smile

Това, което искам да добавя е, че ще бъде супер, ако има и събрани спомени на всички хубави моменти от началото... Когато той си връща паметта, да завъртят набързо най-важните моменти от целия сериал Simple Smile

# 313
  • Русе
Ако намерят само 1 труп, Бату ще вдене, че Харун е жив!

# 314
Финалните кадри винаги са подвеждащи.Нищо няма да е така както изглежда.

Рекси ,Анджи ,благодаря ви за разясненията!    bouquet  bouquet  bouquet

Боб ,благодаря ти ,че ме разсмиваше ,по време на иначе тъжния епизод!
lovekiss

Лека нощ на всички!  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт