Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 195

• 31 867
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
Хубав ден момичета и Бганьо  Hug Heart Eyes Дано пък тази вечер ни изненадат и днес пуснат фрагмента. Hug

# 601
bob_99 (+ 2 Скрит/и) и 8 Гости преглежда(т) тази тема.

smile3506 smile3521 все пак е празник...Май за първи път ми се случва...сама , плюс 8 гости и две лица ....под прикрите hahaha Joy hahaha

ПЕСЕН ЗА ОБИЧТА

Вървя до теб, усмихната ,щастлива
Ръката моя,търси твоята....ръка
Когато слеят се превръщаме се в сила
Куплет от.....песента на обичта

Вървя да теб, сияеща ,красива
С пролетни цветя...косите украсила
В очите си ...аз нежността съм приютила
Душата си с воал от обич...разкрасила

Вървя до теб, доволна , лекокрила
Облечена в различни....цветове
Заслушана в песните на птиците
Аз обичта ....не мога да я скрия

newsm10 smile3501  love001 txtloves

# 602
аз си избрах! Laughing
Миме да ти е жива и здрава,пожелавам и:
Ако има нещо по-ценно от здравето,
по-хубаво от щастието и по-сладко от любовта,
нека то да бъде нейно Hug  love001!

# 603
Незабравима компания искам да ви почерпя макар и виртуално  Hug Heart Eyes Днес малката ми дъщеря Гергана има имен ден . Hug Честит празник на всички ви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честит имен ден на дъщеричката! Много радост и щастие на Гергана!            

Честит празник на всички!  Честит имен ден на празнуващите!

# 604
  • София

ТИШИНА

В темата ни....гостенка  пристигна
Приседна тихо, с шапка невидимка
Въздъхна тъжно ,няма редове
А бе готова с усмивка ....да чете

За щастието и за обичта, красива
На най-прекрасните Харун ....Еда
Мелда дали ....детенце ще държи
Бату дали накрая ....отмъсти

Хей гостенко.....не се сърди
Красивите цветя видя ли ти
Днес празник е...и за това е тихо
И не е  тъжно ..... само мълчаливо

Ела с мен  аз също ще празнувам
С усмивка си лицето.....украси
Адресът мой ....сега ще ти запиша
Бъди готова....срещата е точно в три

# 605
  • София
Марийче,много здраве и усмивки да предадеш на Гергана.  bouquet Laughing Heart Eyes

# 606

ТИШИНА

В темата ни....гостенка  пристигна
Приседна тихо, с шапка невидимка
Въздъхна тъжно ,няма редове
А бе готова с усмивка ....да чете

За щастието и за обичта, красива
На най-прекрасните Харун ....Еда
Мелда дали ....детенце ще държи
Бату дали накрая ....отмъсти

Хей гостенко.....не се сърди
Красивите цветя видя ли ти
Днес празник е...и за това е тихо
И не е  тъжно ..... само мълчаливо

Ела с мен  аз също ще празнувам
С усмивка си лицето.....украси
Адресът мой ....сега ще ти запиша
Бъди готова....срещата е точно в три

Боб, невероятно много нежно!

# 607
Здравейте отново!Мария да ти е жива и здрава дъщеричката и с гордост да си носи красивото име Гергана.Благодаря и за богатата почерпка и прекрасния поздрав  :love001
Вени,благодаря че сподели това великалепно стихче на Елисавета Багряна  и великолепно продължение на "Улици" на Бганьо.  love001 newsm51 newsm51
Боб, днес музата  те е посетила и ни радваш с много красиви стихове .Поздравления smile3501 smile3501 newsm51 newsm51,Радвам се,че ти е допаднало предположението ми за катастрофата с Бату и Мелда.Просто  ми хрумна като вариянт и реших да го споделя. Thinking

# 608
Едно поздравче и от мен

# 609
Добър ден Незабравими  Hug

Първо да поздравя всички,които имат повод да празнуват днес  smile3525 smile3525 smile3525

Бганьо,Уинона,Боб страхотни стихове   bouquet    bouquet    bouquet

# 610
Боб, чудесни стихове "ТИШИНА" ! Поздравления за теб и всички таланти Бганьо, Вени, Дани, Бобо,   ............ , и участници във форума.

# 611
И тъй като наваксах с пропусната серия...иде ми да се изкажа  Laughing

Бату-Харун:много силен сблъсък!И като цяло силна идея на сценаристите.Пожара,сиропиталището...всичко е свързано,нещата се повтарят.Много въздействащо.Мястото,което е било Ад за Бату...се превърна в огнен ад и за Харун.
Не знам как ще се спаси Харун...случаен минувач...няма време за никой друг.Огънят го е сграбчил.И със сигурност ще има объркване,че Харун е мъртъв.Ще видим страданието на Еда.Само се надявам Ямур да е далеч от тази мъка,да е още при баба си.И когато дойде момента да й се каже,Харун да се появи.Защото отказвам да гледам сълзите,мъката и болката на Ямур,ако мисли баща си за мъртъв.
Издевателстваха достатъчно над този образ,че да го карат да преживее и това.
Бату-Мелда:този човечец на заслужава да бъде родител...дори и да умре,той просто не трябва да го направи с мисълта,че оставя нещо след себе си.Бату трябва да знае,че животът му е едно нищо,празен,безмислен!И да знае,че той сам го е направил такъв.Бату заслужава смърт...бавна и мъчителна.Но преди това искам да го изживее психически...да мине през целия ад,който е причинил на хората около себе си.

Малко дългичко,извинете за което....но нещата вече ми идват в повече  Stop

# 612
Имам молба,  някой ще ми пусне ли линк на последната серия, поне докато съм на трастиката да я изгледам! Praynig

# 613
# 614
Диди88 напълно съм съгласна с теб. newsm10 newsm10
Аз искам да видя Бату инвалид и до края на живота си да се измъчва психически от чувството на вина и проваления си живот преследвайки едно отмъщение което нарани най-близките му/Едже,Мелда и нероденото му дете/ което не му е дало никакво удовлетворение ,а само е провалило неговия живот.Искам да осъзнае,че той е виновен за смърта на сестра си ,проваления живот на Ниса,собствения си провален живот, че оставя едно дете което ще страда и ще бъде отхвърлено от обществото защото баща му е убиец.Искам да осъзнае в какво голямо чудовище се е превърнал и сам да пожелае смърта си .Бърза смърт ще е много голям подарък за такова чудовище като него.Мелда искам да я видя  също така страдаща  изоставена от всички и също осъзнала,че сама е провалила живота си,а не Еда,и с едно дете на което да се чуди като порастне как ще му обяснява кой и какъв е баща му.
Извинявам се ако е станало дълго,но доста съм им набрала на Мелда и Бату.

Общи условия

Активация на акаунт