SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 24 034
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
  • гр. София

А онзи ден някой имаше теория, че Сам и Дийн могат да станат ангели. Това дали е възможно? И как се създават ангелите.....

Ами по принцип не е възможно, тъй като ангелските същности се създават от бог с определена цел. Те не са били хора (или нещо друго) преди това, създадени са си самостоятелно. Не могат да се отклоняват от целта, за която са били създадени.

Юдеите пък приемат, че ангелските същности са възникнали от огнената пот на Четирите свети живи творения (Хайот Ха Кадеш) - човек (но не човекът, какъвто го знаем в момента, а небесния човек Адам Кадмон), орел, лъв и бик, върху чиито плещи се крепят Колесницата и Небесния престол (Колесницата е свързана с видението на пророк Йезекиил).

# 451
Относно най-пресното промо...което май всички изгледахме, въпреки клетвите за непорочност  Mr. Green - струва ми се че мадамата не е случайна, в смисъл прекалено е хубава, а и известна, както се оказа, за да я хабят за епизодична роля. Мисля си, че е я демон, я някакъв ключ към загадка, я ще се сближи със Самито  Whistling
Галче, не пророкувай такива работи, няма да издържа сближаване на Самито на финала. После цяло лято ще ми едно чоглаво...

# 452
  • В средата на времето
че всъщност когато Кас проверяваше дали е в наличност, вече е знаел, че не е. Или пък тогава чак е разбрал  newsm78 И ако все пак е знаел, много лошо постъпи с клетото бездушевно тяло.

Интересно, да. Може да се каже, че е знаел, а може и да не е. Все пак той представи спасяването на Сам като венец на усилията му, като нещо добро, което е смятал, че върши. Кас е наясно за силата и значението на човешката душа. Не виждам как, ако е знаел още в началото за недостатъка, ще мисли делото си за добро... Rolling Eyes

А онзи ден някой имаше теория, че Сам и Дийн могат да станат ангели. Това дали е възможно?

Сакън!  LaughingПредпочитам трагичен край пред подобен захаросан, твъъъъъъъъъърде захаросан финал. Crossing Arms
Абе те Съдбата щяха да претрепят, че Сам и Дийн ли ангели не могат да направят Crazy
Човек не може да стане ангел според мен, но в света на SPN всичко може Laughing

# 453
  • # супернатурална #
Според българския фолклор, децата с увреждания са ангели. В това има логика, не знам дали сте срещали дете с аутизъм, невероятно красиви са, а очите им са...неописуеми.

Галче, не пророкувай такива работи, няма да издържа сближаване на Самито на финала. После цяло лято ще ми едно чоглаво...

Да бе, да, те нека да дадат определени детайли  около сближаването, пък да видим дали ще ни е чоглаво...или стимулиращо  Laughing

# 454
Ще ме прощавате, че така ще се гмецна в тъй възвишената тема за душата, но не мога да не споделя Мат Коен като каугърлка  Joy Joy Joy Joy hahaha

Предполага се, че това е от някакъв уеб сериал, той се е вяснал там като гост в 6ти епизод. Но в IMDB пише, че там е шериф някакъв си, та не съм сигурна. Какъвто и да е случая, спуках се от смях докато го гледах

# 455
  • В средата на времето
Не мога да не отбележа какъв отлично оформен изглед ни предлага Laughing

# 456
  • # супернатурална #
 Joy Joy Joy
Това ще е тексаски вариант на автомивка "Бикини". На автомивка "Розовите бикини"  Joy

Пояснете, моля, какви са тези уеб сериали, май и Мишата такъв ще снима  newsm78

# 457
Здравейте
Днес мина първия изпит остава ми още един в четвъртък, така че скоро ще Ви навестявам по - честичко.
Бела възможно най - правилния подарък си подбрала! Уникален! И определено си уцелила отбора.
Жалко, че не се включих във великото почистване. Ще чакам следващо.
И Мат Коен е ... как да го кажа ... зашеметяващ  hahaha  hahaha

# 458
Maме,
Благодаря   bouquet за спИцЯлното кафенце.

Браво, Lind Hug , ще стискаме палци в четвъртък. Искаш ли награда за успешно взетия изпит Flutter ?

# 459
  • # супернатурална #
Lind, честито, все така добре да се справяш  Hug
По какво беше изпита, да подберем тематична награда.

# 460
  • В средата на времето
Днес мина първия изпит остава ми още един в четвъртък, така че скоро ще Ви навестявам по - честичко.

Ма успешно ли мина или за сега само мина? Simple Smile

Едно ново клипче от ash4897  - Supernatural at the Movies: The Sequel

Не знам ash мъж ли е, жена ли е, но трябва да го/я наградят Simple Smile Прави страхотни клипчета всеки път. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 14:48 от Izida

# 461
  • гр. София
Линд, честито за изпита  Grinning

Редактирам:
я да ви поздравя с това

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 15:26 от Зимна роза

# 462
Хелоу,
Линд , честито за изпита, стискаме палци за следваЩия.
Златенце, всеЩе те питами все забравям ... подписчето ти от къде иде?

Относно Кас и душиците, явно аз пак грешно съм разбрала, че когато измъква Сам, знеше че е без душа, но виждайки какви ги върши, започна да се разкайва и осъзнава грашката си.
Ох май пак не се изразих правилно  Rolling Eyes

# 463
Влизам да ви кажа, че по ТВ7 дават 1X04 и дубльора на Сам е УЖАСЕН! А когато дойде сцената в кафето, където демонката седна на масата на Дийн и Сам и Дийн и се отваряше, след дублираната реплика на Дийн "не се учудвай като цъфна на вратата ти с вазелин и горелка" с Васко бяхме на пода от смях, казвам ви със сълзи се смях, още се треса, като си представя Дийн как ползва вазелина и пърли всичко наоколо с горелката!  rotfImao Joy Joy Joy Ох направо ме убиха!

Връщам се да ви чета Simple Smile

# 464
Изпита беше по български език. Мина и ми се струва, че мина сравнително успешно, защото се бях настроила за нещо по - трудно.  Simple Smile
Сега да ви поздравя с нещичко  Hug Сам Кас Дийн

P.S Импалка аз не съм алчна - не е нужна награда  Simple Smile  Grinning  Hug

Общи условия

Активация на акаунт