ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 18

• 35 673
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Моля, ако някой има координати на подкупно джи пи в област София да сподели.
Малко е грубо, но вече започвам да губя надежда, че под руг начин ще уредим нещата с градината, а много искам да ходи Sad И то тук  Cry

Оле, какъш въпрос Grinning Ми то така полицията само ще чака да чуе. Аз не знам, но бих те посъветвала да пробваш, в някой малък, неизвестен кабинет, където не ходят хиляди деца и да зададеш заобиколо въпроса...А бях чела и как практикува една жена-казва на джи пито, че детето ходи на частен педитър и ако няма против тя да слага печатите само, тамън да не се безпокои за нищо...Това подпомогнато с подаръци и усмивки може би ще мине.

# 646
Чукчи,  братчето ми е починало няколко дни след изписването.Роден е голямо, румено , здраво бебе, след изписването вдига температура, всичко се развива много бързо Sad

# 647
chukchi, как е името на този д-р от клипчето?
Ами Dr. Kenneth P. Stoller, MD, пише в началото Wink
doh doh doh Ей че съм завеяна...от'де ми дойде този Лари Кук на главата?! Един път ще оставя коментар и ще опетлая конците... Моля ви, знаете ли как да си редактирам коментара в ютюб-а?

# 648
Не вярвам да има ЛЛ да подпише фалшиво сложени ваксини. Ами, ако стане нещо и детето се разболее от болест срещу която има задължителна ваксина нали първо ще питат има ли ваксина? И ти какво ще кажеш?
Тук мине, не мине и някой попита за подкупен ЛЛ.

# 649
Ами, ако стане нещо и детето се разболее от болест срещу която има задължителна ваксина нали първо ще питат има ли ваксина? И ти какво ще кажеш?

Че кво да каже - има....  Laughing    По какво ще познаят, че няма...   33uu

# 650
По какво ще познаят, че няма... 
Ще познаят - някакво здраво и енергично дете, което на боледува и заради такива нямат работа в болницата! Crossing Arms

# 651
И мен ме вълнува този проблем - би ли имало евентуално последствия и какви при несложени, но вписани ваксини. Някой нещо наум? Единствено се сещам за реваксинации, ако някога се объркат нещата и реши някой да му слага, ама дано не се!!! Иначе какво ако се разболее от болест, за която са ваксините, и с, и без тях, нали се е разболял човекът...  newsm78

# 652
Ами, ако стане нещо и детето се разболее от болест срещу която има задължителна ваксина нали първо ще питат има ли ваксина? И ти какво ще кажеш?

Че кво да каже - има....  Laughing    По какво ще познаят, че няма...   33uu
Да, но родителите мислят, че има и ги плашат с едни изследвания.
Като им ги направели и веднага разбирали, че децата нямат ваксини.
Хем ми е смешно, хем тъжно, че се подиграват така с незнанието.

# 653
Не вярвам да има ЛЛ да подпише фалшиво сложени ваксини. Ами, ако стане нещо и детето се разболее от болест срещу която има задължителна ваксина нали първо ще питат има ли ваксина? И ти какво ще кажеш?
разболяването от такава болест се казва "пробив във ваксината", "партида непречистени ваксини" и т.н.
Обикновено при разболяване от такива болести и при някои спешни състояния първият заподозрян е ваксина. Питат те скоро да е ваксинирано детето? Ти казваш Не, скоро не е.

# 654
Чукчи,  братчето ми е починало няколко дни след изписването.Роден е голямо, румено , здраво бебе, след изписването вдига температура, всичко се развива много бързо Sad
Mari... направо ми стана гадно Sad

Призовавам всички да внимават какво говорят, тъй като това е една най-следените теми!

Отнема време заличаването и унищожаването на една силна империя и изисква сила, сила, която аз нямам в момента!

С филми, информация, отваряне на съзнанието и информираност, книги, и пак информация... Нещата ще станат, но е въпрос на време. Само въпрос на време, уважаеми медици, заради които живота ми стана ад!

# 655

Хаха, ма как какво ще стане ако се раболее детето срещу болест за която е ваксинирано? Ми нищо по-различно от 90% от случаите, в които именно ваксинираните се разболяват. Личния лекар не носи отговорност за това, то никой не носи, даже да ти умре детето, ти за едно разболяване...
Мисля, че има лл да слага подписи без ваксини, ама не ги познавам, само знам, че се прави.

# 656
[
...
Мисля, че има лл да слага подписи без ваксини, ама не ги познавам, само знам, че се прави.

Ох, ама не е ли и това плод на реалността така да се каже, понякога се чудя, онзи принцип на търсенето и предлагането? В свят на меркантилност загубвам представа има ли добродетели и състрадание изобщо...

# 657
  • София
Познавам ЛЛ, който слагаше подпис без ваксина, заради убеждението от вредата - напълно безплатно Peace Но е в пенсия, а за друг не съм чувала. Дано да има все пак подобни ЧОВЕЦИ!

# 658
  • София
Дано!

Иначе не се притеснявайте - ако детето се разбилее от болест, от която би трябвало да е ваксинирано по документи, нищо неможе да дкаже, че не е. Постоянно се случва деца да се разболяват от болести, против които са ваксинирани.

# 659
След ваксина не при всички има повишение на антителата, рекациите са различни, така че няма как да се установи със сигурност. Освен да изследват за вредните съставки на ваксините и да засекат липсата им ..  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт