Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 6

• 75 555
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря  bouquet

# 496
Много ме радва песничката от новият Севън дейс - Sweet thing ... някой знае ли песничката или рекламата,къде мога да я намеря?  Confused

# 497
Търся песента от новата реклама на Хайнекен?
а аз рекламата но не от vbox
моля за помощ

http://www.youtube.com/watch?v=Bywh_r0bvGs
Песента се казва - Jaan Pehechaan Ho

И аз за тази песен щях да питам. Много радва.  Laughing

# 498
  • Разпиляна във въображението
На Хайнекен не е лоша рекламата, като единственият ми тъп елемент е, когато уж си я изкарва от устата, а е толкова видно, че не е.

Новата на Загорка ми харесва. Забавна ми е.

# 499
На My Day много ме дразни. Мъж в костюм пее при кравите О Соле мио, а майка, двете й деца и мъжа пият мляко. Tired

# 500
  • София
аз така и не разбрах какво им е посланието на тези - някой пее под прозореца и вижаш как прозорецът се затваря - извод, шумът му пречи. На всичко отгоре явно им мирише и от кравите.

# 501
Рекламата на Бор-Чвор - ,,чакай да взема бор-чвор, че мъжа ми само такова яде. И той кво?,, много ме забавлява Joy Joy

# 502
На Хайнекен не е лоша рекламата, като единственият ми тъп елемент е, когато уж си я изкарва от устата, а е толкова видно, че не е.

и на мен по-скоро ми допада, но е тоооооолкова дълга.. може би е повече от минута! Wink

# 503
  • София
  Гледам пак пускат рекламата на Финети, ужасна е.Не вярвам да има хора, които да набиват шоколад така,  с пръсти и лъжици. Sick

# 504
  • София
А защо не с лъжица? С нож и вилица ли? Simple Smile Уточнявам, че не обичам шоколад, ама не ми се вижда странно.

# 505
Признавам: нищо не схващам на рекламата на Хайнекен? Двама танцуват индийски танци, а един си вади бутилка от устата? какво би трябвало да ми каже? Гледайте индийски филми с хайнекен в ръка? - е те това схванах!

# 506
Има една на KFC с двама пубери дето накрая на единия му е красива, а на другия - леко грозновата. Нито мога да я обясня, нито да я схвана.  Confused

# 507
  • София
А защо не с лъжица? С нож и вилица ли? Simple Smile Уточнявам, че не обичам шоколад, ама не ми се вижда странно.

Аз пък обичам шоколад, но твърд, даже замразен, течния винаги ми е бил гаден. Ами с нож да го ядат, нали е за мазане.Само като се сетя как налапва цяла лъжица мек шоколад и брр!

# 508
Има една на KFC с двама пубери дето накрая на единия му е красива, а на другия - леко грозновата. Нито мога да я обясня, нито да я схвана.  Confused

Аз не схванах кое му е красиво и грозновато?  Laughing

# 509
  • UK
Новата реклама на загорака ми харесва доста. Хубаво да са го измислили.
Обаче незнам, кой болен мозъм измисли рекламата на едно лекарство където един мъж "нещо го кърши".

Общи условия

Активация на акаунт