Пъзели 22

• 36 194
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Момичета, търся пъзели с влакове, самолети и тн. В сторе-то има няколко с влакове. Ако мернете нещо по ибей, пуснете ми едно ЛС, моля Praynig

# 676
Здравейте на всички
В предишните теми бяхте споменавали, че ако си изгубиш парче от пъзла може да изпратиш писмо да ти пратят друго . Мисля че така беше.
Какво се получи при мен
Реших да си взема още един пейзаж на едука като този който имам от 4000 части като си мислех , че ще го направя бързо все пак картината от която ще гледам е 1 към 1
даже съм го сложил на масата и реших направо да редя върху стария - усещането е ново, и се нарежда бързо хахахахха
но изненада, парчетата не са със същите -  формата и картинките на парчетата се разминават, освен това не съм предполагал, че стария е толкова избелял от слънцето и сега нещата загрубяха(разбира се във веселия смисъл)
като нареждам отгоре имам чувство , че възстановявам стара картина на която възвръщам първоначалния блясък и ми идва много добра идея която смятам да реализирам в бъдеще - изненада
това е за сега
Снимки после.
Честит празник на всички именници и празнуващи на днешния ден

# 677
Здравейте ,току -що ми пристигна пъзела "Наполеон и Жозефина " 6000 части  . Много съм щастлива . Party Много е тъмен обаче  Thinking,голямо кьорене ще падне . Shocked

Дени ,и аз силно се надявам частите на този 6000-ник да са като на другия и като на "Живот ",че 6000 части в един плик изглеждат респектиращо . И въпреки това ме сърбят ръцете да го почна ,но първо трябва да завърша 3000-ника на Falcon.

Хубав и успешен ден ,за който е работен и приятна почивка на онези ,които почиват . Grinning

Последна редакция: сб, 17 сеп 2011, 12:39 от venny

# 678
  • София

В предишните теми бяхте споменавали, че ако си изгубиш парче от пъзла може да изпратиш писмо да ти пратят друго . Мисля че така беше.

Дени аз съм получавала липсващо парченце от Едука. В кутиите има бланка за попълване и изпращане по пощата,а мисля че и в сайта им има такава възможност. За около месец ми пристигна.

http://www.educa.es/eng/consumer_care/gestion_5.php

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 08:16 от евето

# 679
  • София
Нели, разкошен е този пъзел! Аз го редих миналото лято и ми беше истинско удоволствие Grinning

Аз имам два завършени, но не съм свалила снимките от фотоапарата. Надявам се да се отчета скоро, че вече ме е срам. Blush

# 680
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,Smarfietka

Желая ти от все сърце много ,много здраве и късмет ,любов и сбъднати мечти ,и разбира се време за любимото хоби  Hug

# 681
Ooooo, Smarfietka, Честит Рожден Ден! Желая ти много здраве, късмет, любов и пари за сбъдване на материалните мечти! Hug

# 682
  • Не съм от тук и съм за малко
Привет от мен. С много голямо закъснение, но от сърце, честит празник на Гинчето и на Смърфиетка!    bouquet  bouquet  Да сте живи и здрави, момичета и да сте много обичани!  Hug Hug

Не мога да се похваля с нищо, освен с това, че се местим и пъзелите ме занимават в момента само като проблематика с обемните си кутии.  Mr. Green Скоро едва ли ще успея да наредя нещо. Даже започнатите трябваше да разваля, за да мога да ги пренеса.  Sad  Това е за сега от мен, вие се хвалете.  Wink
И нещо за насърчение: даже и от IKEA мислят за нас  Sunglasses. Ето това е от каталога им (42 стр.):

# 683
  • Пловдив
Албена, и аз това го фиксирах веднага в каталога на ИКЕА. Мъжа ми даже каза - готово, жена, колелата даже ги имаме в къщи. ОБАЧЕ, имаме 2 навиращи се под леглата елемента - котката и синчето. Ако не измисля някакво покритие, с което да не се разпиляват парченцата при преминаването им около тях, ще си карам с килимчето.

# 684
ginbay , на прима виста, се сещам за калъф с ластик..който обаче поради липса на идея от де да вземеш готов-значи да шиеш Mr. Green

# 685
  • Пловдив
ginbay , на прима виста, се сещам за калъф с ластик..който обаче поради липса на идея от де да вземеш готов-значи да шиеш Mr. Green
Чаршаф с ластик  Joy

# 686
  • Варна
Здравейте, не съм се вясвала насам отдавна, че не ми остава време за пъзели.
Гледам рожденици е имало... да сте живи и здрави момичета и много здраве и усмивки  Hug

През почивните дни взех, че наредих един пъзел и бързам да го покажа  Simple Smile http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/92#photo=66
Никак не съм очарована от марката WHSmith, парченцата влизат почти навсякъде. Рамката горе при небето я развалях няколко пъти... наредих я най-накрая и пак ми се струва, че не съм улучила точните места. За пръв път ми се случва такова нещо  Rolling Eyes

# 687
  • София
Здравейте!
Да покажа и аз два наредени пъзела най-после, че вече срам ме хвана Blush
http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/103#photo=33
http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/103#photo=32

# 688
  • София
Ментолка, много ме учуди  newsm78 Досега не ми се е случвало с техни пъзели, но моите нямат фон, така че може би не съм обърнала внимание просто  newsm78

Соник, супер са!

Да взема и аз да се отсрамя  Embarassed
Наредих този http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/69#photo=192, снимката е кофти, че беше много слънчево, обаче снимах картинката по-отблизо, защото се оказа невероятно красив

# 689
  • Пловдив
Деси, наистина е много красив пъзела.
Ментолка, и аз подреждам в момента един подобен - само че е на WildHorse - нещо отвратително е и затова седи зарязан на килимчето докато ми дойде музата (остнало ми е само едно синьо небе!), а аз подреждам друг.
Соник, много са готини пъзелите. Кръглия е много интересен, а другия вдъхва едно спокойствие ...

Общи условия

Активация на акаунт