Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 3

• 98 288
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
ДАНЕ ДА СА ГИ ПУСНАЛИ ПО ДВА ЧАСА ЗА ДА СВРШИ ПО БРЗО СЕЗОНА , И ДА СПРАТ ФИЛМА newsm78 newsm78 newsm78

# 586
ДАНЕ ДА СА ГИ ПУСНАЛИ ПО ДВА ЧАСА ЗА ДА СВРШИ ПО БРЗО СЕЗОНА , И ДА СПРАТ ФИЛМА newsm78 newsm78 newsm78

Не мисля, че ще го спрат сега.... Според мен ще изкарат и 3ти сезон и тогава ще пуснат отново Мечтатели....  Whistling Whistling Whistling Whistling

# 587
АЗ ЧЕТОХ В ЕДИН САИТ ЧЕ МЕЧТАТЕЛИ И ОПАСНИ УЛИЦИ ЩЕ ВАРВИАТ ЗАЕДНО, И СЕГА СИ ПИСАХ С ТЯХ И ТЕ КАЗАХА , ЧЕ МИСЛЯТ ЧЕ НЯМА ДА ИМА ПРЕКСВАНЕ А АКО ИМА ТОЩЕ Е ИЛИ 5 СЕЗОН ИЛИ МЕЖАДО 5 И 6 АКО СЕ ЗАСНЕМЕ В ТУРЦИЯ, И ПОНЕЖЕ РЕИТИНГА Е ВИСОК ОТ БТВ СМИЯТАТ ДА ЗАКУПИАТ ВСИЧКИ СЕЗОНИ, А СЕГА ГО ДАВАТ ПО ДВА ЧАСА ЗАЩОТО ГОСПОДАРИТЕ СА В ПОЧИВКА ПРЕЗ АВГУСТ.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 588
АЗ ЧЕТОХ В ЕДИН САИТ ЧЕ МЕЧТАТЕЛИ И ОПАСНИ УЛИЦИ ЩЕ ВАРВИАТ ЗАЕДНО, И СЕГА СИ ПИСАХ С ТЯХ И ТЕ КАЗАХА , ЧЕ МИСЛЯТ ЧЕ НЯМА ДА ИМА ПРЕКСВАНЕ А АКО ИМА ТОЩЕ Е ИЛИ 5 СЕЗОН ИЛИ МЕЖАДО 5 И 6 АКО СЕ ЗАСНЕМЕ В ТУРЦИЯ, И ПОНЕЖЕ РЕИТИНГА Е ВИСОК ОТ БТВ СМИЯТАТ ДА ЗАКУПИАТ ВСИЧКИ СЕЗОНИ, А СЕГА ГО ДАВАТ ПО ДВА ЧАСА ЗАЩОТО ГОСПОДАРИТЕ СА В ПОЧИВКА ПРЕЗ АВГУСТ.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Мене ме съмнява, че ще прекъснат.... 3 сезон ще свърши някъде края на септември и ще ги спрат.. .. Ще пуснат един сезон на Мечтатели- отива някъде към 2 месеца, и после пак ще пуснат Опасни улици... Peace Peace Peace

# 589
MOЖЕ И ТАКА ДА Е ,НО ТАМ ПИШЕ ЧЕ ПОНЕЖЕ МОРСКА ЗВЕЗДА НИЯМА ДА ПРОДАЛЖИ СКОРО И МЕЧТАТЕЛИ И ОПАСНИ УЛИЦИ ЩЕ ВАРВИЯТ ЗАЕДНО,СЛЕДОВАТЕЛНО ЕДИНИЯ ОТ 15;30 И ДРУГИЯ ОТ 17;00 А И СЛЕД КАТО СА ЗАКУПИЛИ 4 СЕЗОН НИМА СМИСАЛ ДА ГО СПИРАТ СЛЕД КАТО НЕ СА ЗАКУПИЛИ МОРСКА ЗВЕЗДА

# 590
Това, че са закупили 4 сезон, не означава, че са успели да го озвучат.....  Naughty Naughty Naughty Сериалът, като цяло, беше закупен още 2008 година, когато там се излъчваше едва 2 сезон.... Но го пуснаха едва сега, защото много се бавят с озвучението... Peace Peace Peace

# 591
AХА ЕМИ ЩЕ ВИДИМ,КАКВО ЩЕ СТАНЕ ДАНО САМО ДА ЗАКУПИЧТ И 5 И 6 СЕЗОН ЗА ГИ ГЛЕДАМЕ  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 592
А НОВИТЕ КОМИСАРИ , В КОИ СЕЗОН ЩЕ ДОИТАК,И АКО НЕ ТЕ ЗАТРУДНИЯВА ДА МИ КАЖЕШ КАК ЗАФРШВА ТРЕТИ СЕЗОН

# 593
А НОВИТЕ КОМИСАРИ , В КОИ СЕЗОН ЩЕ ДОИТАК,И АКО НЕ ТЕ ЗАТРУДНИЯВА ДА МИ КАЖЕШ КАК ЗАФРШВА ТРЕТИ СЕЗОН

3 сезон завършва с престелката на сюнета.... Екипа са събрани на сюнет, доколкото схванах, на внука на Ведад, и докато се снимат, откриват огън по тях.... Ето снимка от финала на епизода...  Peace Peace Peace

Новите комисари- Елиф и Синан, се появяват в 1 епизод на 4 сезон (126 епизод), защото епизода започва със сбогуването на Зейнеп с екипа...  Peace Peace Peace В 168 епизод се появява и Мелек, в 172 си тръгва Енгин, а в 173 се завръща Мурат....  Wink Wink Wink Wink

# 594
# 595
Пак заповядай!!!!

# 596
НЯКАДЕ МИСЛИЯ ЧЕ В 5 СЕЗОН ГЛЕДАХ ЧЕ МЕСУТ Е ОБВИНЕН В УБИСТВО, МОЖЕШ ЛИ ДА МИ КАЖЕШ ЗА КАКВО СТАВА ВАПРОС И КАКВО СТАВА ПОСЛЕ Simple Smile Simple Smile

# 597
НЯКАДЕ МИСЛИЯ ЧЕ В 5 СЕЗОН ГЛЕДАХ ЧЕ МЕСУТ Е ОБВИНЕН В УБИСТВО, МОЖЕШ ЛИ ДА МИ КАЖЕШ ЗА КАКВО СТАВА ВАПРОС И КАКВО СТАВА ПОСЛЕ Simple Smile Simple Smile

Тук вече не мога да ти помогна...  ooooh! ooooh! ooooh! Тъй като съм гледала сериите от тук, от там, явно това съм го пропуснала.....  newsm78 newsm78 newsm78

# 598
НЕЩО БЕШЕ СВРЗАНО С СЕИРЕН,ТОИ ОТИДЕ ДА ГОВОРИ С ТОЗИ ТИП , И НА ДРУГАТА СУТРИН ГО НАМЕРИХА МРТАВ, И ПОСЛЕ  НИАКАКВ МУ СЛОЖИ БЕЛЕЗНИЦИТЕ,НО ЯВНО ВСИЧКО СЕ Е ОПРАВИЛО БРЗО СЛЕД КАТО НЕ ТОЛКОВА ИЗВЕСТНО В 5 СЕЗОН

# 599
A КАКВО СТАНА С 6 СЕЗОН ЩЕ ИМАЛИ ИЛИ НЕ Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт