Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 46

• 49 396
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Момичета,моля за помощ за номерацията на некст на 3г момиченце,95см ръст е,но слабичка,в БГ почти всички панталонки са и широки на талията,от френската номерация на Ларедут още си носим клинчетата 86 и са ни ок,да ме ориентирате по принцип марката за по-слаби деца става ли и кой номер да вземам?

# 676
tanita66,страхотни дрешки си поръчала,със здраве да си ги носи дъщеричката ти   Peace  Peace

# 677
tanita66,белите сандалки номер 10 , колко сантиметра е подметката от горната страна?

# 678
  • Бургас
И аз с една малка поръчица  Laughing
http://www.next.co.uk/g362520s3#400460g36 - 5-ца - страхотнииии. Още веднъж много благодаря на момичетата, които ми помогнаха с размера.
http://www.next.co.uk/x47718s7#421583x47 - страхотна е шапката, но ни е малко голяма - размер 1-2 е. Дано след прането се посвие малко  Mr. Green
http://www.next.co.uk/g36520s5#432696g36 - 7-ца - за приятелка, но им са малки, така че остават за нас пак  Heart Eyes

# 679
  • София
Момичета,моля за помощ за номерацията на некст на 3г момиченце,95см ръст е,но слабичка,в БГ почти всички панталонки са и широки на талията,от френската номерация на Ларедут още си носим клинчетата 86 и са ни ок,да ме ориентирате по принцип марката за по-слаби деца става ли и кой номер да вземам?

jerry, ориентирай се по размерите на детето, не годините ... моята дъщеря е на 3 години също, но е висока 95 см, тежи 14.5 кг. /дребничка е и тя/ - идеално й стоят дрешките от некст размер 18-24 мес., летните, които купих са 2-3 г. размер, леко дългички и широчки /но малко, със сигурност не стоят грозно, но по-добре е още в предходният размер/, но си ги носи ... за талията не се притеснявай - всички панталони от некст, които съм купувала са с ластик за корекция  Peace

sisi_f, tanita66 - страхотни придобивки  Heart Eyes, със здраве  Hug

# 680
tanita66,белите сандалки номер 10 , колко сантиметра е подметката от горната страна?

Поли, явно не си обърнала внимание, последните 4 артикула, между които и белите сандалки ги чакам, още не са пристигнали. Номер 9 джапанки мога да ти измеря ако искаш.

# 681
Момичета, в George има отстъпка от 21% на мъжки дрехи, по случай деня на бащата - 19 юни.
http://direct.asda.com/george/clothing/10,default,sc.html?cm_mmc … 1-_-header-_-logo
Отстъпката се вижда след поставяна на продукта в кошницата.
Успешно пазаруване!

# 682
  • Варна/Сливен
Момичета, в George има отстъпка от 21% на мъжки дрехи, по случай деня на бащата - 19 юни.
http://direct.asda.com/george/clothing/10,default,sc.html?cm_mmc … 1-_-header-_-logo
Отстъпката се вижда след поставяна на продукта в кошницата.
Успешно пазаруване!
По случай това намаление една дружка е решила да поръчва ризи и тениски на ММ,но нещо не можем да се ориентираме в размерите някой ако може да ми каже размер MED на кой размер отговаря M или L и по принцип по оголемени ли са моделите или си отговарят на номерацията. За справка нейния мъж носи тениски и ризи L размер.
  bouquet

# 683
Моето мнение не е меродавно, но аз по принцип винаги пазарувам М. Или от този сайт med.
Момичетата бяха писали в темата, че по принцип нещата от George са леко уголемени. Мисля, че е така, но за мен разликата не е голяма.
За панталоните се водя от талията. Размерите са дадени в инчове.
Пример: 32* 2,54 см = 81,28 см талия

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 13:04 от veronika

# 684
Аз от  Джордж на Асда купих на малката едно нещо.
Пишеше,че е тънко якенце,пък ми дойде едно суичерче.Тънко като блузка,само дето качулката ми хареса.И това "удоволствие" струваше 6п. от уж новата колекция.
Не бих повторила с тази марка Crossing Arms
То си е въпрос на късмет,но на мен много често ми бяга Rolling Eyes

# 685
# 686
  • Варна/Сливен
тези панталонки наистина са били хубави  Grinning
Благодаря за отговора   bouquet

# 687
  • Sofia
Момичета,много ви моля за помощ.За втори път поръчвам от asda и първия път нямаше никакви проблеми,но тогава поръчката беше изпратена до адреса на превозвача с друг куриер(dpd), а сега с hermes.Днес като погледнах ,докъде е стигнала поръчката се вижда,че не е доставена и пише следното:Not Delivered - Postcode error ,а съм убедена,че написания от мен адрес и съответно пощенски код е същия като предния път,а тогава нямаше никакви проблеми.Моля ви за съвет и ако някой се е сблъсквал с такъв проблем как го е разрешил? Sad

# 688
adinka01, просто Хермес са за застрелване, аз така съм им вдигнала мерника, че как да има да им падне някоя арабски самолет в/у офиса  #2gunfire
Почвай да пишеш на АСДАта и да си търсиш правата.

Моите проблеми с ТЕСКО и Хермес си продължават, нали имах и не само аз поръчка, която е уж доставена, ама не съвсем, добре и от превозвачите помагат хората с писането на мейли...последното, което разбрах, че тия кретени от Хермес доставили моя (и на останалите 3 момичета) пакетите от Теско не на дадения адрес, ами на съседния, където е някакво благотворително дружество и хората..откъде да знаят... #2gunfire

# 689
  • София
Здравейте, виждам че в темата основно обсъждате закупените артикули, а аз се интересувам от превозвачите - искам да ползвам доставка от офис на превозвача до БГ. Виждам, че има 3 превозвача - GAB Co; Giv Transport; Brits. Кой от тях сте ползвали и доволни ли сте - случвало ли се е да има объркване и загубване на пратка, други проблеми. Става въпрос за техника за около 300 евро и не ми се иска да рискувам. Още повече че доставката с Еконт ще ми е около 70 лв.

За какво друго трябва да се внимава?

Предварително благодаря за вашия отговор, отделеното време и внимание.

Общи условия

Активация на акаунт