Подсъзнанието може всичко 40 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 59 680
  • 812
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Оф, къде е това с пеликана?!

Ритуали за намиране на работа

1. Оказва се, че изображение на пеликан може да Ви помогне в търсенето на работа. Всичко, което трябва да направите е, да разпечатите в черно- бяло фотография на пеликан, в чийто клюн има пари  и да го поставите в черна рамка /може дори да я нарисувате с флумастер, с туш или с молив/
Ако решите сами да го нарисувате - нека да бъде стъпил във вода /но не бурна/ - най-добре река или море - също черно-бели   

Поставете черно-белият предмет в кухнята - на северната стена, закрепете го със скоч, не забивайте гвоздеи /а най-добрият вариант е ако стената се пада там, където стои газова печка, но не до печката, а на стената, където стои печката  /

По-надолу имаше задени въпроси:
1. Ако печката не е на север - къде да се сложи изображението? И отговорът беше - не е задължително  на север, трябва да се закачи на стента в кухнята, където са котлоните /оказа се, че много хора нямат газови печки/.  Тук съзирам противоречие, ама... много хора са си намерили работа по тоя начин и няма да разсъждавам 
2. След намиране на работа трябва ли да се свали изображението? Отг. - Задължително, иначе цялото семейство ще търси работа.

Ето Ви пеликана за разпечатване /не забравяйте да го копирате черно- бял/     

http://www.magicwish.ru/pic/Magic-Pelican.jpg

Копирах дословно  Wink

# 211
  • София
Благодаря!

# 212
  • Добрич
...
Моят, и то два, стоят там вече втори месец......Очаквам неустоими предложения.....ама къде са?? newsm78

Надявам се, пътуват към теб и пристигат във възможно най-подходящия момент.

# 213
  • София-в сърцата на моите деца
...
Моят, и то два, стоят там вече втори месец......Очаквам неустоими предложения.....ама къде са?? newsm78

Надявам се, пътуват към теб и пристигат във възможно най-подходящия момент.
И аз на това се надявам-търпение, търпение и...пак търпение... PraynigИ всеки път ,като минавам покрай печката ги галя и ги ухажвам непрекъснато.. Peace Чакам резултата.!Веднага ще се похваля.. Hug

# 214
  • Добрич
didiela, не мога да говоря от собствен опит, но това "галене и ухажване", може би напомня на Вселената какво нямаш и, че се съмняваш в получаването му, затова трябва да "напомняш". Би могла просто да "пуснеш желанието по течението" и да се довериш на Вселената, че е започнала реализирането му. Така показваш, че си уверена в неговото изпълнение и успешния завършек на начинанието.

Винаги съм мислела, че вярата е най- важния движещ фактор /на 100%, без съмнение... трудно се постига винаги/.

Разбира се, ти си знаеш най-добре кой е "твоят вариант".

# 215
За мен молитвата "Отче наш "е най-големия ритуал за всичко ,което ми е на сърцето!!!

# 216
За мен молитвата "Отче наш "е най-големия ритуал за всичко ,което ми е на сърцето!!!
Така е и за мен. Тя "ключа" към ушите на Бога. Peace

# 217
  • София
Нещо красиво прочетох и го споделям с вас:

Невена Бискупович
"Всичко е любов"

Обичал ли си истински...  и нежно
докосвал ли си нечие лице .
Покривал ли си с устните копнежно
нечии потръпващи ръце ...

Мечтал ли си с мечтите на любима ,
вървял ли си във стъпки неделими ...
Запомнил ли си нещо много дребно ,
с което да я радваш безрезервно ...

Носил ли си камъче , с което
да сложиш във ръцете й морето ...
Умирал ли си с болката й тежка,
прощавал ли си й човешка грешка.

Обичал ли си някога така  -
красиво ,трудно ,силно - от душа ...
Без много думи , но за цял живот.
Изпитвал ли си истинска любов .

Мълчиш ...не можеш думи да намериш.
И отговорите са малко закъснели ...
Любовта ...за тебе е различна .
За други тя ...за други тя е всичко .

# 218
  • София
Сладурке, ти си решаваш дали да продължиш контакта си с някого, или да го прекъснеш. По принцип всяко "предателство" може да бъде използвано в наша полза. Понякога такива взаимоотношения са кармични, понякога са излишно хабене на нерви.
Така или иначе, човек приключва дадена връзка, когато тя е съвсем изчерпана, тогава тя логично се разпада, без даже да забележим, преставаме да контактуваме. Ако искаш контактът да продължи, но разумът ти те води в друга посока, значи има недоизживяни неща там, които така или иначе ще трябва да преживееш и няма как да те подминат. Можеш да спреш контакта с този човек, но ще се появи друг, който ще те вкарва в същите обстоятелства, докато не изчистиш проблема и не се освободиш самата ти.

Лени, мисля, мисля.....ей тези дни да ми се разкарат от главата другите ангажименти, да си поръчам един хубав сън и се хвърлям в начинанието.

Рейнбоу, ще се побъркаш от ритуали Crazy
Казах ти за няколко дена да изключиш тази идея от главата си, все едно всичко ти е наред. Все едно си си уредила почивката - платила си я, знаеш къде е, очакваш само датата за тръгване и изпитваш приятно вълнение. Толкова си напрегната, че направо си се блокирала отвсякъде. Дай си поне 2 дена почивка, де!!! Пробвай!

Вени, тегли те към поезия, нещо не те виждам много да мислиш за бившия си мъж hahaha
Или пък напротив? Laughing

# 219
  • София
Нямам тайни от тебе!  Wink
А другия виждаш ли го?

Много е мъдро това, което пишеш! И аз като Сладурка уж прекъснах връзката си с бившия, пък все се връщах назад и накрая реших, че явно трябва да се съберем. Но той се оказа неподготвен, пак се наранихме и нищо не излезе.

# 220
Можеш да спреш контакта с този човек, но ще се появи друг, който ще те вкарва в същите обстоятелства, докато не изчистиш проблема и не се освободиш самата ти.
Благо-даря КЛОНКЕ Hug Само ми се иска да знам какъв проблем трябва да изчистя Confused,много се натоварвам така. Вярно е,че и друг ми се е случчвала аналогична ситуация. Не искам пак!

# 221
  • София
Нещо в теб самата е, Сладурке, аз как бих могла да зная? Grinning
Трябва много сериозно да се пуля в кълбото, че да го "видя". Mr. Green
Като помислиш върху ситуацията, а и върху сходната, която е била с друг човек, като анализираш развоя на събитията, своите емоции, своите очаквания и реакциите на другия човек, ще почнеш да си изясняваш нещата.
Ако пуснеш малко подробности, можем да поразсъждаваме заедно.
При желание, дискретност и общи, не конкретни насоки.

# 222
  • София
Сладурка, много ми напомняш на мене! Наистина ще се радвам да споделиш! Може пък да открием истината за себе си така.

За мен мога да кажа, че съм имала недоизживяно навярно с този човек/ бившия/, миналото все ме дърпаше назад, защото беше наистина спокойно и безоблачно/ е почти де/ и понякога просто ми се искаше мир испокойствие, а ги свързвах главно с него.
При мен има и голямо влияние на другите/ нашите главно, де/ и много държа да съм удобрена от тях. Това също понякога ме натиска. Другото е детето/ малкото/, което започна да говори, че иска да се събера с баща му. Имам и една теория, че алегрията му се прояви, когато започнаха и проблемите. И ако се съберем, ще му мине. Е, тя издиша, защото може да се тълкува и че са започнали с началото на моето нещастие и че ако към енщастна, няма да се оправи.

# 223
МУЦУНКИ!
ПОМАГАЙТЕ!
Без работа съм. Сега има възможност да взема едно помещение и да поработя само през сезона. Да продавам екскурзии. Но помещението не е на хубаво място. Нямам друг избор. Взех го. Казвайте какво да направя за да привлека всииииииииииииичките клиенти да си вземат екскурзии и нашия офис.
И Вас каня през лятото да дойдете и да ви поразходим малко.
Ех ............да можем тази хубава група да се сформим и се съберем за някой ден край брега на моренцето. Вълничките да ни галят така краченцата докато си обменяме сладки думички.
Помислете , бих се заела с организация.
Хайде мислете и помагайте, че да ги насека пачките лятото. Доволно да има за мен пък и да помогна на който се нуждай.
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 224
  • София-в сърцата на моите деца
didiela, не мога да говоря от собствен опит, но това "галене и ухажване", може би напомня на Вселената какво нямаш и, че се съмняваш в получаването му, затова трябва да "напомняш". Би могла просто да "пуснеш желанието по течението" и да се довериш на Вселената, че е започнала реализирането му. Така показваш, че си уверена в неговото изпълнение и успешния завършек на начинанието.

Винаги съм мислела, че вярата е най- важния движещ фактор /на 100%, без съмнение... трудно се постига винаги/.

Разбира се, ти си знаеш най-добре кой е "твоят вариант".
Е, добре пускам ги...., ами ако излетят през комина на абсорбатора Laughing трябва да ги стигам...

Общи условия

Активация на акаунт