Подсъзнанието може всичко 40 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 59 921
  • 812
  •   1
Отговори
# 540

... но тук не става въпрос за религия, а за обръщане към себе си. В такъв смисъл не ни трябва нищо повече от самите нас плюс подходящите техники за себепознание и препрограмиране."Патериците" е възможно да са от полза, но и аз ги виждам като част от нагласата, че силата нещата в живота ни да се променят е извън нас. Ясно е , че една част от нещата в живота зависят и от другите, Бог и прочее, но теорията за силата на подсъзнанието винаги ми е изглеждала ориентирана само към конкретния човек. Например, един предмет или ритуал ни носи късмет, той става амулет, но слабостта на амулета е, че нямаме ли го нямаме и късмета, който носи. Ритуализирането на ежедневието ми изглежда като затвор и създава патологични обсесивни вериги, а това не е безобидно в дългосрочен план. Дано да успях да го обясня адекватно.

...
Grinning Вярно е, има известна опасност да се отучи човек да стъпва сам, без патериците.  И на мен ми  е любопитно да получа отговор на въпроса си от повече хора. Hug

# 541
Рози и рози, колко си права наистина  Hug
Същото е и с мен и излишните ми килограми примерно, никой не ми е виновен, че за 2 години напълнях и се превърнах в дунда, а бях стройна и чак аз си се харесвах, което е учудващо по принцип за женското съзнание  Grinning  И това, че съм била разбираш ли депресирана заради други неща, е просто оправдание, тъпках си се с храна здравата и никой, нито Вселената, нито Господ, никой не ми е виновен затова. Хубаво е, че поне го осъзнах  Grinning Писала съм желания: "Искам да отслабна", "Искам да имам идеална фигура" и какво ли не, ама не се получава. Затова от 2 седмици вече ходя до работа и се връщам пеша, 40 минути в едната посока, ама пак е нещо...
Хубав ден на всички  Hug

# 542
  • най-шареното място
И аз мисля, че чуждите думи са като чуждия опит. Може да си дорасъл да ги разбереш, може да не си и да ти се наложи да го изпиташ. Понякога спестяват негативен опит, но трябва да имаш нагласата и възприятието да стигнат до съзнанието ти. Иначе се получава гледаш, но не виждаш ситуация  при чететенето/слушането/гледането. По същия начин една книга или ситуация се възприема различно от хора с различна нагласа или опит, и от един и същ човек в различни фази от живота му.

Преди доста време за себе си открих, че всичко, което някога съм търсила в различни източници е едно и също нещо казано по много различни начини. Оттогава само добавям детайли. Възможно е в някой  момент да се окаже, че има нужда от основна реконструкция, но засега е едно нещо с много лица и интерпретации.

# 543
Аз само да кажа, че съм тук и се връщам да чета. Видях,че сте писали и по моя въпрос, за което много, много благодаря! Бояна, Вокси не си отивайте и двамата споделяте интересни неща.  Hug

# 544
арт мама  bouquet

# 545
промяната на обективния свят (природата, събитията, др.) чрез съзнанието/подсъзнанието/волята/енергията се определя като магия! Възможно е, но е и много отговорно, особено ако човек няма духовно виждане или интуиция да прецени докъде може да се работи в това отношение без нарушение на  Вселенските закони. Техники и ритуали има и може да се купят книги и на площад Славейков в София за това (и не само) , дори "магии за тинейджъри" има.
Един истински направен амулет или енергийно зареден кристал може да е много повече от фокус на увереността за човека.
Но според мен правилното е именно вътрешното хармонизиране, себепознанието, пречистването, преди да се правят ритуали за късмет и благополучие, за да не излезе после че...не сме готови за тях, колкото и абсурдно да звучи. Има и по-важни неща от материалното благополучие.

Ако човек правилно се развива вътрешно - и решението на външните въпроси може да е по-лесно, дори финансовите. Но е важно да има и даване, не само желание да получим, още повече с използване на магически техники.

# 546
  • най-шареното място
Дам..., какви магьосници/магове и вещици се оказаха пишещите тук Simple Smile

Има и още един момент - ако за даден човек за едно бобче е магично без да е свещенодействал и чел книги, най-вероятно то е.

# 547
Що се отнася до ангелите, аз не можах да се "намеря" с моите. Първият ми опит да ги срещна беше книгата на Дорийн Върчу, която за мен е твърде наивна. Знам, че на много от момичетата тук има хареса, но просто не е моят начин.
Търся своя път към тях все още. Laughing
Темата с ангелите малко ме смущава, но с уговорката, че не съм я поглеждала много отдавна, ще проверя накъде е тръгнала.

В другата книга на Дорийн Върчу - "Срещи с ангелите" - накрая в приложението има дадена специална медитация за свързване с ангели - прави се в продължение на поне 2 часа.
Все се каня някой път да я напиша за тези които се интересуват, но не знам кога... Confused Дано някой ме изпревари...

П.П. Ей сега онзи с меча ще ми размаха пръст колко опасно нещо е това  Whistling

# 548
П.П. Ей сега онзи с меча ще ми размаха пръст колко опасно нещо е това

Има ли смисъл? (да размахвам)

както не е все едно с кой педиатър се консултира една майка за здравето на детето си, така и не е все едно от кого се ползват медитации за свързване с ангели?

А медитация за  свързване с ...Фиона  не е ли публикувала dora dobrodetelnata?..

# 549
Just brulliant?

angels copyrigtht?

"In the event you use any of the information in this book for yourself, which is your legal right, the Authors, Publishers, Designers and Graduates assume no responsibility for your actions."

www.angelintuitive.com.au/disclaimer.php

Цитат
Angel Therapy Practitioner®/Angel Intuitive™ Advanced Course
Angel Therapy Practitioner®/Angel Intuitive™ Advanced Course

Date: October 31-November 02, 2008

Please call for Pricing

For more information, please call: Price: $555

During the course, Doreen Virtue will be teaching advanced healing and divination techniques. You will have the opportunity to further explore the Realms of the Earth Angels, gathering with others of 'your' realm, and joining in the costume-optional Realm Party and Celebration.

(честито на "печелившите")  (да им "изкарат 'ангелите')

Аре ю толкинг то ми? Stuck Out Tongue

# 550
Вокс попули, то и да не го пише това предупреждение, пак си е валидно. Mr. Green

555 долара за какво са необходими? За директен контакт ли? Flutter

# 551
Вокс попули, то и да не го пише това предупреждение, пак си е валидно. Mr. Green

555 долара за какво са необходими? За директен контакт ли? Flutter

1. как пък не - в мой превод "вий си кихайте кинтити, фирмата и дора не носят никвЪ отговорнос"
2. 555 долара е САМО за участие в "семинаръ", а кво шъ стане (или ако нещо стане) виж точка 1!

аз съм им измислил мноу яко наказание, и не могат да го избегнат/подбият - предоставяне на услуга на цена 0$. Не могат да я подбият - най-вероятно не им влиза в бизнес модела на фирмата (или на Семейството) ("Capo di tutti capi" , "GODFATHER"?)

даже дали не сложи и "великия 'апокалиптик' друнвало" в малкия си джеб с неговите 500$ ...

# 552
Ох, аз пък затърсих потребител с ник dora dobrodetelnata Joy Ама после се светнах за какво иде реч Joy

# 553
Ох, аз пък затърсих потребител с ник dora dobrodetelnata Joy Ама после се светнах за какво иде реч Joy

http://www.youtube.com/watch?v=h3Q2pA5e0FM&feature=related Stuck Out Tongue

# 554
  • на острова на мечтите
Добър ве4ер Hug
Искам да благодаря на вси4ки,които ми отговориха на въпроса за "анорексията". Мина малко време, но аз през по4ивните дни нямам интернет в къЩи,т.е. има,но връзката минава през телефон и не е никак изгодно. Пояснявам, за да не си помислите,4е най небаагодарно питам и се потопявам.
 Топло ви прегръЩам и ви пожелавам приятна ве4ер Hug

Общи условия

Активация на акаунт