Подсъзнанието може всичко 40 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 737
  • 812
  •   1
Отговори
# 735
Клонкааааааааааа, бях решила да не пиша желания този път  Embarassed Embarassed И изведнъж като прочетох поста ти, се вдъхнових и напроизведох 10 съкровени изречения, която описват самата мен в най-мечтаните ми краски.

Благодаря ти! Това е за тебе

# 736
  • най-шареното място
не е ли време за нова тема?
че с тез' желания.... Simple Smile

# 737
  • София
Ох, Рози...любимата ми роза...баба отглеждаше такива в градината на вилата. Миличката ми баба, с нея си отидоха и тези рози, и детството ми, и точно този аромат.
Благодаря ти. Hug

# 738
Не съм броила желанията си.  Mr. Green
Но вие ме тръшнахте възнак. Joy
Отбелязани сте, момичета! Wink Пък и са изпълними желанията ви, на едно решение разстояние само. Hug 

# 739
syn , чрд , всичко най-прекрасно ти желая  bouquet

това новолуние е вълшебно, и на мен нещо важно се случи и то без да мога изобщо да повярвам. Получавма едно писмо и отлагам да го чета, че очите ми бяха доста уморени. Та слагам си аз маска на очите, махам я след 20 мин. отварям писмото и си мислех, че е зрителна измама от студения компрес Mr. Green та пожелавам ви такива страхотни зретелни измами. Не го бях искала, писала, само го заредих в балона дето лени споменава в нейния сайт Hug

та дали новолунието в близнаци не помага на самите близнаци  newsm78 и всяко новолуние за всяка зодия

# 740
не е ли време за нова тема?
че с тез' желания.... Simple Smile
Време е, ама не е готова още. Каминг суун Mr. Green

# 741
  • София
Аз, пък, сънувах сън и реших, че ще умра Grinning
Сериозно.
Точно онази нощ, срещу Спасов ден.
После реших, че може пък да съм сънувала ангел хранител Joy
Та по-скоро да ми идват придобивките, че не се знае колко ми остава hahaha

# 742
  • I want it all and I want it now.
Ето нещо да се почерпи ме по-случаи новите желанията. Нали не трябва да сме скромни ,когато си пожелаваме . Можем да имаме абсолютно всичко.  bouquet Hug Луна. Сега минава, обяд и вече може да минем на вино. Това със сънищата е доста относително. Аз такива кошмари съм имала пък съм още жива.
syn , понеже ти е РД - да бъде!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Да бъде за всички. Вярвам ,че ще се сбъднат всички желания. Довечера ударете една наздравица и си пожелайте. Няма икона за вълшебна пръчица. txtloves

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 16:39 от syn

# 743
  • София
Разсмяхте ме с тия изпълнения на желания  Laughing
Syn  ДА СИ ЗДРАВА И МНООООГО ЩАСТЛИВА!
КЛОНКА, и мен снощи ме вдихнъви , та към 23,30 и аз седнах да пиша, докарах ги до 26  Joy и аз се чудех втори списък ли да отварям, за моя изненада този път, без да е целенасочепно включих доста мечти, които са свързани със самооценката и характера ми, така, че отчитам минаването от апартамент до Сентръл парк към желанието да съм балансирана за упех и наполовин реализирано желание.... Викам си, "Мога да ги настигна някога напредналите от дриймленда"... Няма ирония, въпреки, че така прозвуча..
Хубави желания и още по-прекрасна реализация, момичета!

# 744
  • най-шареното място
КЛОНКА, аз знам че когато някой умре насън - може и да не е сънуващия, това значи че лошото в живота му си е отишло. Та ако почти си умряла.. не гледай от гледна точка на полупразната чаша, а на полупълната независимо от школата за тълкования Simple Smile А ако си умряла - задължително по това дето аз знам Simple Smile

# 745
Аз пък съм ги тропнала едни любовни  newsm68 newsm44

# 746
  • Уханното пристанище на Вселената
Скъпи дами, ето нещо, което на мен ми беше много интересно http://lifeofmiracle.blogspot.com/ Техниките са уникални, на всичкото отгоре авторката е българка, и най-после щяла да излиза книгата, че откога я чакам. Преди малко получих покана за представянето, та си помислих, че сигурно ще ви бъде интересно и на вас да прочетете поне началото, (бях я забравила книжката да си кажа честно, че нещо се проточи това издаване). От линка могат да се свалят първите 30 страници. Дано да ви хареса, както на мен.  Heart Eyes

# 747
  • София
Арт мама, не съм умирала на сън. Изтълкувах съня си като да идват да ме прибират на небето вече. hahaha

Рози, добре си се ориентирала в желанията си, аз там те откривам теб, в тази сфера виждам развитие. Grinning

# 748
Здравейте,момичета,
от доста време  ви следя ,изчела съм повечето теми,накрая дойде и моя ред да се запиша.Вдъхновявате ме и съм ви ужасно благо-дарна, за което.Промених мисленето си,а от там се променя живота ми Simple Smile,надявам се да продължи тази промяна към по-добро и по-добро.Пробвала съм доста от техниките,които сте поместили на първа страница.Мога да се похваля с доста подобрения.И аз като Zuki имам няколко случая,когато прогнозата е била за превалявания,но след моя молба или въобще не превалява или ако започне да вали в момента,в който ми се наложи да съм навън спира на секундата.Правя  списъци с желания по пълнолуние,но не мога да кажа че са се сбъднали,докато пък дори и да не съм писала някои неща,но съм си ги помислила,са станали.Благо-даря,че ви има и се надявам да ме приемете при вас.

Приятна и изпълнена с приятни емоции вечер на всички!

# 749
Рози, добре си се ориентирала в желанията си, аз там те откривам теб, в тази сфера виждам развитие. Grinning

Разбирам аз, че ти "цветя и бонбони не пиеш...", ама нещо по-така от тези твои вълшебни откривания ще споделиш ли  Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт