Пазаруване от www.asos.com - 12

• 40 953
  • 777
  •   1
Отговори
# 600
  • ...край Дунава

точно като снимката, много хубав цвят, пепел от рози с малко кафяво....

И аз си го поръчах, дано ми е  тамън Laughing, надявам се и на мен да ми сложат бонусче  Whistling
Според вас тези дали имат шанса да ги намалят още? Rolling Eyes

# 601
Някой да има поръчка от 1.06 и съответно да каже развитието й..Моята е първа и заради това се притеснявам  Simple Smile

# 602
Аз все още чакам своета от 27.05  Confused Даже днес им писах и ми отговориха да изчакам до 23-ти  Rolling Eyes

# 603
Аз днес си взех поръчки от 06.06 и 08.06 от пощата. Дано и вашите пристигат скоро  Praynig

# 604
Мойта поръчка от миналия уикенд (5ти) си я взех в петък от пощата.

# 605
Момичета, намалили са много обувки!

# 606
  • Sofia
Абееее, и аз взех поръчка от 5-ти юни, но имам от 22 май, от 25-26май, които още не идват, а са ми много по-важни неща. Днес проверявам последно и ще им пиша  Twisted Evil

# 607
http://www.asos.com/Lee/Lee-Leola-Imperial-Dark-Jeans/Prod/pgepr … rt=3&clr=Blue Получих тези дънки р-р 30Long, но са ми къси.На опаковката отвън пише 30long, но вътре на етикета на самите дънки пише W30 L31  Shocked защо си мисля, че long би трябвало да са L34?Тези са ми до глезена  Cry

# 608
  • Sofia
plioci, L34 трябва да са. Пиши им  Peace

# 609
Писах им мерси!

# 610
  • Варна
И аз чакам от 28 май...и толкова много си я искам... Tired

# 611
Писах им мерси!
Ами ще ги връщам и понеже ще ми е за пръв път да попитам: нали мога бележката за пощенските разходи да я сканирам и пратя по мейла, защото в нашата поща не съм сигурна, че ще има къде да я преснимам за да я пусна направо в колета.

# 612
plioci, може да я сканираш, може и да я снимаш, което ти е удобно. Аз досега бележка в колета не съм слагала.  Peace

# 613
plioci, може да я сканираш, може и да я снимаш, което ти е удобно. Аз досега бележка в колета не съм слагала.  Peace
Мерси   bouquet

# 614
Моята поръчка от 23.05 също я няма. Новия срок който ми дадоха е до 16. 06. и ми се струва, че няма да я получа.

Общи условия

Активация на акаунт