Британците, британците! - ВБС - Не е симулация! Не е симулация! - тема 17

• 16 856
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ау! Утроооо!   food010

ОТ толкоз снимки на НеМогаДаСеСетяИметоМу ще ми пригледа някой филм с него... но ми се ще да е някак различен от Спайдърмен...

Да разнообразя малко (без да щипя, въпреки, че едвам се спирам да му попия кръвта!)

# 601
  • Ænima/Albuquerque
Брютър.  Mr. Green
Ване, бе - Франко, Джеймс Франко.  hahaha

# 602
  • София
Още спя явно...

# 603
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Морнинг Grinning
Ване, гледай го романтичен в "Тристан и Изолда", и ако още не си гледала "127 часа", веднага се засрами и бързайда теглиш, страхотен е Simple Smile

п.п. тоз кървясалия моя ли е, че забравих вече...

# 604
  • Ænima/Albuquerque
Ъх, аз не бях особено очарована от тия 127 часа...  Thinking
Дани Бойл прекали.  hahaha

# 605
Филмът не беше нищо велико, но нашто момче играе там, та се къса. Още ме е яд, че не дадоха Оскара на него, а избраха стандартното отново Rolling Eyes

По тоз ли лудеят фенките на True Blood, че малко се обърквам, там всичките са ми еднакви newsm78

# 606
  • Ænima/Albuquerque
Мъхъ, по тоз.  hahaha
Играе, та се къса - чак пък...
За Оскар пък изобщо не можем да приказваме, особено пред Фърт.  Mr. Green

# 607
По тоз ли лудеят фенките на True Blood, че малко се обърквам, там всичките са ми еднакви newsm78

Повечето  Mr. Green

Този е на Зиса  Sunglasses

# 608
  • Ænima/Albuquerque
Ох, мноу умрЕл вид има гОркия.  hahaha

# 609
Ауу, а аз мислех, че русото е зле, ама тоз последния #Crazy Няма да се гледа тоз сериал май Mr. Green

Сарки, въпрос на гледна точка, точно Фърт не прави нищо особено и невиждано, заобиколен и подпомаган от великолепни актьори, стандартна, точно с мисълта за оскар изиграна роля. Франко беше през целия филм сам, абсолютно сам, по принцип има кажи-речи най-големия емоционален запас сред холивудските момчета, и го демонстрира блестящо. Жалко, че академиците мислят толкова стереотипно, иначе Оскарът беше негов. Преди да ме разпнете, много харесвам Фърт, просто в този филм не ме впечатли Peace

# 610
  • Ænima/Albuquerque
Винаги съм се чудила - подпомаган бил, ама какво значи това, някой играе вместо него ли, какво?
Франко бил сам - сам, сам, ама не толкова добър, като за Оскар.  Mr. Green

# 611
Да, подпомагат се един друг, поделят си вниманието, по-лесно е, ама защо ли ти обяснявам... Колко хора правят моноспектакъл в театъра, ама успешно? А колко играят в нормални пиеси Wink
А пък зеленото човече не ме трогва, все пак Анджелина е достатъчно добра за Оскар, а Едуард Нортън не, някак се размива стойността май Laughing

# 612
  • Ænima/Albuquerque
Оххх... болна тема.  hahaha
Обичам Нортън!  Heart Eyes

# 613
Болна ами, добре, че в Кан сега ще наградят някой наистина блестящ, после в Берлин, после може би на БАФТА. Оскарите не струват десетилетия вече Close
Нортън мисля скоро да си го припомня в "25-ят час", обожавам го там Flutter

# 614
  • Ænima/Albuquerque
Аз му се кефя яко в "Прецакването"Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт