132-ра предваканционна. Скука в САЩ...

• 32 618
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря отново на всички за пожеланията! Simple Smile

Со уат- ще имате две библиотекарки скоро в темата Wink

Аз днеска за лекари ( и по-точно зъболекари) не искам да говоря, че направо ми иде да вия! Отидох с абсцес при моя загубен зъболекар ( наложи ни се да сменим стария заради смяна на застраховката) и той ми каза, че това е от АЛЕРГИЯ....напрво ме разби.
Естествено си грабнах чантата и марш при стария, оказа се инфекция с потенциал за root canal... Rolling Eyes и сега съм на антибиотици. Естествено сменям зъболекаря пак.  Confused

# 166
 Тандури, да се оправяш. Дано нямаш болки. Заслужава си да го смениш зъболекаря.
Браво за училището, много ти отива тази професия.
Коя е другата библиотекарка? Аз май знам само Титина какво работи.

Титина, не мога да пратя ЛС, но да знаеш че сме на линия.

# 167
  • САЩ
И аз искам да знам отговор на този въпрос за лекарите. Трудна работа. Като бяхме на село в Айова беше лесно - избора беше ограничен та нямаше много чудене. Обаче тук във Флорида леле майко, те са на всяка крачка и а, де кой е добър и кой не???  newsm78 Педиатъра го избрахме по препоръка. Ходили сме 2-3 пъти за сега и нямаме оплаквания.
Наложи ми се да отида на лекар през януари че ме беше хванала здрава синусна инфекция и избрах един по близост. Обаждам се за час и казвам от какво се оплаквам, а жената отсреща ме пита "ама вие болна ли сте?" И аз така  Shocked Заекнах малко, ама викам да, защо иначе ще търся лекар. Та обясни ми че доктора имал лични здравословни проблеми и не преглеждал болни  hahaha Без малко да се откажа, но ми предложи да ме прегледала помощничката му и аз бях така зле та се навих и се доверих. Ами позна ми проблема, даде антибиотик и ме оправи, но май ще търся друг доктор за понататък. И гинеколог не съм намерила още. Искам да е близо, да е жена и да е добра.
Зъболекар си избрах по интернет. Ходих веднъж, добре, но май е голям търмък (то кой ли не е ooooh!) и не работи с деца, а аз искам да може всички да ходим на едно място, че като запиша час за мен да запиша и за Алекс. Няма ден през ден да се влача по зъболекари. Сега мъжа ми ходи на друго място и май и аз ще пробвам него. А дано уцелим.

# 168
so what?, оки, ама и тел не си вдигаш Mr. Green
За лекар- правихме проучване в нета. Като се пенсиониралекарката на Калин тя ни препоръча нейна колежка.
За зъболекар си ходим до Канада ( ние сме от др тип луди, ама след проблем със зъболекар в Канада малко трудно давам да ми бъркат в устата)

П.С. Някой има ли пълномощно за извеждане на дете от страната (САЩ)? Ако има молш да ми го прати на лични

# 169
Titina, на една позната тук и извадиха погрешния зъб... сега има до живот платени зъболекарски услуги. Аз не знаех, как да реагирам?!

Аз, мисля ви казах, какъв зъл поглед отнесох като не позволих XRAY за дъщеря ми за уел чек и чистене. Тя няма нито един кариес до сега (пу- пу). Дори самата тя после ме погледна укорително. Обясних й моето виждане и на следващия ден излеze статия за прекалените XRAYс в ЮС и продължават да го коментират.

Другото ново тук при нас е, че като идеш на зъболекар, след като направят снимки и дадат брейк даун на сметката, трябва да се прати на иншуранса, за да потвърдят техните доктори дали и какво е нужно да се направи. Ай, ся да видим, как  ще се слагат корони през глава.

# 170
  • Boston, MA
Мерси отново, мерси за гарджетата.

Руми, не знам, поне с килата е повсеместно второто да е по-голямо (от моята представителна извадка около мен). Виж, за русото и бялото не знам, моята теория беше, че всички Борис-чета си идват с боята, може и Павел-четата така.  Grinning

# 171
О и в Канада като живеехме пишехме обяснения кога и кой ми е правил определен зъб.
Сега си плащам и ми е мирна главата ( поне зъбите ни са гледани от специалисти, а не ншкой да се чуди как да ме докара до рут канал)

# 172
............
А на Едира децата така си приличат, и много хубави.
Сипируми, това ще да е защото са от различни бащи и приличат на майка си  Joy ама съм скромнааааа  Mr. Green
Titina аз имам пълномощно, но за извеждане от Бг. Ако върши работа ще ти го потърся  Hug

# 173
 Edira, благодаря, но ми трябва за извеждане от САЩ ( нали на края на месеца малчо лети с баба си и дядо си)

# 174
 Едира, ако намериш  пълномощното метни го на сам.

# 175
 ku-ku ku-ku ku-ku 3 days left  bishop...зарязвайте диетите, яжте, пийте и се веселете http://religion.blogs.cnn.com/2011/05/18/tick-tock-goes-the-doom … day-clock/?hpt=C1

# 176
О! Време е да обменим рецепти за торти тогава, мисля. Или просто любими марки сладолед, че то за торти май няма време  Joy  Joy  Joy

# 177
 Joy ние щяхме да мрем 2000-ната, ако помните, Нострадамус беше тогава май, а сега Библията. Тогава и Холивуд ни заля с филми, как Милениума е края, едни сметки се вертяха ... ей ни на.

без майтам, на моя приятелка- позната в БГ ходи и се кри в землянка

# 178
  • usa
ku-ku ku-ku ku-ku 3 days left  bishop...зарязвайте диетите, яжте, пийте и се веселете http://religion.blogs.cnn.com/2011/05/18/tick-tock-goes-the-doom … day-clock/?hpt=C1

е не можаха ви да кажат малко по-рано преди да си платя миналата седмица сметките за докторите, зъболекаря и двете кредитни карти??? дано поне чека от споразумението със застраховката за катастрофата ми миналата година пристигне навреме, че да мога да го похарча преди да ме погълне ада Praynig!

# 179
Благодаря ви за отговорите момичета   bouquet

Понеже и аз си избирах общо взето на слука докторите. Взех под внимание разстоянието, дали са в medical board, с кои болници имат връзка и доколкото можах да открия отзиви за съответния лекар. Но ми се видя изборът на  случаен принцип много безотговорен, та реших да видя само аз ли така избирам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт