Летните ни местенца за релакс - да си покажем терасите :)

• 155 177
  • 772
  •   1
Отговори
# 525

Нали знаеш, че всеки път когато вали ще се чувстваш като под обстрел?  ooooh! Tired ooooh!

# 526
  • Варна
Здравейте момичета! Бързам да се запиша и да ви следя, че тази година пак имам идеи да сменям облика на терасата както и на двора на къщата на село. Много съм се захласнала по палетните мебели и сега търся къде да си купя стари палети. Ще си правя тип пейка с възглавници Crazy
Скрит текст:

Захир, ние сме с открита тераса, засега сме си сложили само тента, която прибирам  при лошо време, но не ни се занимаваше с проекти, а и исках да имам вариант да стоя под открито небе Laughing

# 527
Да се запиша и аз в тая тема за вдъхновение, въпреки че сме с най обикновена панелна тераса 3,40х1,70, но пък до сега живяхме в жилище без тераса, та сега ми е голяма тръпка. Надявам се до няколко месеца да се пренесем, но терасата ще я правим в течение на времето.

Чудя се стените, т.е. гърба как да го направим около прозореца? Сега им от тия грапавите мазилки от едно време  Grinning

Иначе искам някаква пейчица, масичка, саксии ...ехх нямам търпение вече  Heart Eyes

# 528
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Ето някои идеи за обзавеждане на малък балкон - отворен и затворен (кликнете върху картинката за увеличаването й):

http://www.living.cz/galerie/jak-si-na-leto-vybavit-miniaturni-balkon.html

Нали знаеш, че всеки път когато вали ще се чувстваш като под обстрел?  ooooh! Tired ooooh!

А няма ли да е по-скоро романтично...

# 529

този тип покрив спарва лятото  Peace

# 530
Благодаря за идеите!   bouquet Когато имам резултат ще споделя! По въпроса за малката панелна треса, споделям от блога на една сладурана, която следя. Харесва ми начина, по който от нищо направи една прекрасна тераска:
http://ciknoto.blogspot.com/2011/05/blog-post.html

# 531
Благодаря за идеите!   bouquet Когато имам резултат ще споделя! По въпроса за малката панелна треса, споделям от блога на една сладурана, която следя. Харесва ми начина, по който от нищо направи една прекрасна тераска:
http://ciknoto.blogspot.com/2011/05/blog-post.html

Мерси, идейно и евтино  Peace

# 532
  • София
здравейте  Hugмного хубави и приятни цветни тераси...може ли да споделите какви цветя са подходящи за изцяло южна тераса  Rolling Eyes Praynig благодаря предварително   bouquet

# 533
  • В полите на Пирин планина
Цвети, аз на южния балкон слагам петунии, вербена, калдъръмче, мушката, сакъзчета . Поливам ги рано сутрин и късно вечер и торене редовно.

# 534
Не знам дали запарва или ще съм под обстрел от дъжда, но поне боклуците няма да ми падат на главата.

# 535
  • София
Цвети, аз на южния балкон слагам петунии, вербена, калдъръмче, мушката, сакъзчета . Поливам ги рано сутрин и късно вечер и торене редовно.
от къде ги купувате тези цветя в София  Blush Praynig

# 536
Здравейте, темата е прекрасна Grinning Толкова уютна, в момента нямам снимка за съжаление Peace

# 537
  • Русе, у дома
Има ли някои вече открил сезона? Аз мисля тази събота и неделя да се занимая с цветята и сандъчетата. А дали е рано за мушкатата или вече мога да ги изнеса?

# 538
  • Варна
Аз го открих вчера Heart Eyes Имам една съседка баба, чиито цветя са страшно красиви и си сравнявам часовника с нея. Та тя вчера изнесе всичките си цветя ...и аз да не остана назад.

В момента има много добра промоция на цветя в Бриколаж, аз си взех сакъзи  и мушката за 1.99лв. Heart Eyes Crazy

# 539
  • софия
И аз го открих, ама с едно голямо уиски  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт