Първа Пролет пукна , Варненче с малко багерче към морската градина хукна :)))

• 57 915
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
 Здравейте, момичета!

Съвсем скоро мислим да дойдем до Варна за да търсим рокля за абитуриентка. Ще ме ориентирате ли за магазини?
 Знам, че имало улица само с бутикови магазини и такива за булчински рокли.
 Ще съм благодарна на помощта ви!
 От Шумен съм./не че има значение/. Wink

Ами, аз лично не бих си взела нищо оттам, но все пак, може би са ви говорили за тези в района на Ритуална зала, там са съсредоточени магазините предимно с булчински тоалети. Аз лично бих препоръчала Росица Котюр мисля, че се казва магазина-ателие, намира се на Червеният площад ул. Генерал Столипин N 5, Ето линк http://www.bridaldress-bg.com/

# 511
  • на североизток от Рая
  desdemona, БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО!  Hug

А защо мнението ти за другите магазини е отрицателно?
 Сподели, ако е удобно. Не искам да се набутвам и да правя грешки.  Peace

# 512
  desdemona, БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО!  Hug

А защо мнението ти за другите магазини е отрицателно?
 Сподели, ако е удобно. Не искам да се набутвам и да правя грешки.  Peace

Ами, аз ги обикалях, когато си търсих рокля- сватбена, бяха натруфени -доста и като модели и като материи, на мен лично не ми допаднаха, но все пак въпрос на вкус, може би Wink

# 513
  • Варна
Момичета, здравейте!
Моля, някой да ми препоръча магазин, от който мога да купувам бебешки пюрета и в който да иам богато разнообразие от тях.
Благодаря   bouquet

# 514
Момичета, здравейте!
Моля, някой да ми препоръча магазин, от който мога да купувам бебешки пюрета и в който да иам богато разнообразие от тях.
Благодаря   bouquet

На Кооперативния пазар има специализиран магазин, намира се точно на ул. Бенковска N 64 това са бившите гаражи под блока дефакто Peace Иначе, има още два, но те са в района на пазар Чаталджа, за съжаление за улици и имената им не мога да те ориентирам т.к не ги знам Sick

# 515
  • Варна
Ами на Ген.Киселов и съседните улички е пълно с бебешки магазини. И като цени са добри

# 516
  • Варна
Благодаря момичета   bouquet

# 517
Момичета минавам да ви напомня и поканя отново, утре на срещата с д-р Румен Стойчев класически хомеопат (предполагам за повечето не е непознат), от 17 часа в клуб ЦВЕТОВЕ. Ако някои се интересува от хомеопатията и има интерес към темата заповядайте. Не се притеснявайте да вземете с децата си Simple Smile с вас ако няма на кого да ги доверите за час-два Simple Smile
https://www.facebook.com/events/298179130241199/

# 518
  • Варна
Момичета, някой знае ли новите координати на д-р Светла Николова - офталмолог. Декември месец още беше в очна клиника на ул. Дойран, но вече не преглеждала там. От очна не дават никаква информация, сякаш не са я чували.

# 519
Знам, че не е много по темата но имам 2 свободни купона за събота и неделя от кухнята на Цар Освободител за 2 група. Ако някой има интерес да пи пише ЛС.

# 520
Здравейте мами! Искате ли малко попълнение - Боби на 1г 2м. и Деси на 26 Simple Smile Живеем зад малкото Пикадили

# 521
Здравейте - аз пак такова с въпрос Simple Smile
В Русе няма свястен магазин, където да има столчета за кола различни от Бертони и Мони, всичко друго е само по каталог, някои марки въобще не се предлагат. Така че ще се идва във Варна на пазар.
Въпроса ми е в кои магазини в Варна мога да видя Макси Кози и Чико на живо
 - дойде време да сменяме кошницата с стол до 18кг или до 36кг.
Предварително мерси за инфото.

# 522
  • Варна
Здравейте - аз пак такова с въпрос Simple Smile
В Русе няма свястен магазин, където да има столчета за кола различни от Бертони и Мони, всичко друго е само по каталог, някои марки въобще не се предлагат. Така че ще се идва във Варна на пазар.
Въпроса ми е в кои магазини в Варна мога да видя Макси Кози и Чико на живо
 - дойде време да сменяме кошницата с стол до 18кг или до 36кг.
Предварително мерси за инфото.
Да ти кажа честно до 36 кг. няма избор никакъв(аз в момента си търся),но до 18 кг. има в Хиполенд,в Слънчице и в Премама.

# 523
*жани* Премаман е в Мол-а нали? - не съм го гледала миналия път, в Хиполенд Варна при всички положения ще видя, сигурна съм, че е по-добре зареден от Русенския.
Има един магазин, който е на 2-3 пресечки нагоре по улицата/булеварда, която  тръгва от Църквата в центъра посокоа МОЛ Варна мисля и там да погледна - не го знам как се казва на втория етаж е, отдолу има други магазини за дрехи. Едно време май беше универсален магазин.

# 524
  • Варна
*жани* Премаман е в Мол-а нали? - не съм го гледала миналия път, в Хиполенд Варна при всички положения ще видя, сигурна съм, че е по-добре зареден от Русенския.
Има един магазин, който е на 2-3 пресечки нагоре по улицата/булеварда, която  тръгва от Църквата в центъра посокоа МОЛ Варна мисля и там да погледна - не го знам как се казва на втория етаж е, отдолу има други магазини за дрехи. Едно време май беше универсален магазин.
Да в Мол Варна е Премаман.Точно този който е след пощата май се казва Слънчице.Там днес ходих имаше на Макси кози до 18 кг.(ние имахме такова и съм много доволна),имаше и на Чико.

Общи условия

Активация на акаунт