Предложения за странни, необичайни и интересни имена - 2!

• 39 544
  • 841
  •   1
Отговори
# 720
Не съм убедена дали Теми е типично гръцкo  , майка му се казва така.Но аз определено мисля че детето ми трябва да има силно и смислено име а не като някой имена като например Курнелия или пък Маратонка  newsm62 newsm62 newsm62

# 721
Гледала съм един американски филм, но не си спомням името му и главната героиня се казваше Тамара, но всички й казваха Теми.

# 722
С Теми се обръщаме към една от лелите ми, която иниче се казва Темна.

# 723
Здравейте момичета,надникнах в темичката и случайно видях на 1 страничка ,че обсъждате ''ангелските'' женски имена и сред тях прочетох ,че и Габриела е такова.Аз имам дъщеричка на почти три годинки,която е кръстена на баба си Рени.Сега очаквам втора принцеса и с мъжът ми решихме да си измислим някое хубаво име,и той се спря на Габриела на мен също ми харесва,но ако може някоя да ми обесни произхода на това име и защо е ангелско.Благодаря ви!

# 724
 ooooh!
Защото е женският вариант на Гавраил (на запад Габриел), който е ангел. Оня ангел, дето съобщава на Богородица, че ще роди Исус. (нали не бъркам?).

# 725
  • Сопот, Пловдив
Същия, доколкото съм запозната.

# 726
И на мен ми дойде на ум ,че идва от Гавраил,но не бях сигурна,тайно се надявах да е на някое женско ангелче с името Габриела,но пак се зачита за ангелско и ми харесва още повече от преди Grinning

# 727
Само не пропускай, че се харесва и на всяка пета.

# 728
Няма женски ангели.

# 729
Касита Това е още един плюс според мен всяка пета ще харесва името на детето ми,и не ми пука че може да се окаже често срещано ,важното детето да е запомнящо Wink
А ,че няма женски ангели няма,но поне докато са още бебенца за нас майките децата са ангели.

# 730
Е, щом си рекла. Simple Smile Аз съм едната от петте, които ненавиждат името, а ти една от малкото, които държат на популярно име.

# 731
Не разбрах името Габриела,ли ненавиждаш или имената като цяло,и не съм казала ,че държа на популярно име ,ами стана спонтано ,а аз харесвам спонтаните неща.

# 732
Има ли значение...? Simple Smile

# 733
  • UK
Всяка пета ще харесва името, а другите четири ще реагират с "пак лиии".

# 734
  • Сопот, Пловдив
moni_reni4ka, най-важното е на теб името да ти е на сърце.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт