www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена - 3

• 56 603
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
522972002140032590

# 466
  • Испания
Не е възможно това да е кода,реф № представлява букви и цифри-напр. RB258......HK  Naughty

Някой,включително и аз ,търсеше балансиращи гривни-вече са на лице  Hug
http://www.tinydeal.com/index.php?main_page=ws_search_result& … mp;categories_id=

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 13:41 от pepina1965

# 467
# 468
  • София

Наистина, това не е код. Това е номера на поръчката. А код най - вероятно нямаш, защото той струва $2 и се дава безплатно само за поръчки над определена стойност.

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 13:55 от Киара*

# 469
  • Испания
Така си й мислех,това не е тракинг №-за тази малка сума няма как .Тракинг номер пращат за по-големи суми-над 15-20 долара -не помня точно сумата  Peace Малките суми просто ги чакаш -за 3-4 седмици пристигат  HugСамо една пратка имах, дето се забави 2 месеца,но дойде.Но за съжаление не можеш да ги проследиш  Heart Eyes

# 470
Добре,че си поръчаx нещо евтино,щото като гледам няма нищо да дойде,това е риска да пазаруваш ог чуждестранни сайтове

# 471
  • Испания
Не се отчайвай де,  Grinning Досега имам над 15 пратки-три от които за суми от 60-70 долара,всички останали малки-дори най -дребната беше стикерчета за долар и нещо.Всичко си дойде,нямам неполучена  Peace  Риск  винаги има ,но ако не дойде,търси причината в нашите пощи  Mr. Green

# 472
  • Благоевград
Привет, някой да е качвал електронни книги на тези телефони реплики, на мен нещо не ми се получава ....някой да знае нещо по въпроса?

# 473
Аз моля, ако някой може да ми препоръча хубава електронна книга.

# 474
Здравейте момичета.изчетох темата,бяхте ми много полезни Hug.Моля ви препоръчайте ми детски часовници.Наближават коледните празници и искам да купя за децата на приятелите ми.Интересуват ме и за момичета и за момчета.Благодаря предварително  bouquet

# 475
Привет, някой да е качвал електронни книги на тези телефони реплики, на мен нещо не ми се получава ....някой да знае нещо по въпроса?
и мен ме интересува това.

# 476
  • Sofia
някой купувал ли си е от китайските сайтове нетбук или айпад, плащате ли мито?

# 477
  • София

Не знам каква ти е идеята, ама аз купих телефон + разни други неща на стойност $160 и на пакета пишеше 3 часовника, 2 гривни и още нещо за $19. Та, мито не платих.

# 478
Някой, който си е купувал мп3 плеър или слушалки може ли да каже мнението си?
Как са като качество - звук и изработка? Чупят ли се лесно?

# 479
Аз си купих, вчера дойде доставката. Пишело е на пакета таблет и стойност 99 долара(колкото си струваше) и нямаше мито.

Не знам каква ти е идеята, ама аз купих телефон + разни други неща на стойност $160 и на пакета пишеше 3 часовника, 2 гривни и още нещо за $19. Та, мито не платих.

Общи условия

Активация на акаунт