Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 15

• 62 104
  • 721
  •   1
Отговори
# 195
Искат си премията като бащиния и подпалиха града.

Малее, колко бързо свърши изслушването на исканията на еничарите!

Мустафа май казва хубави неща за Хюррем?

# 196
Май паднаха доста глави. Бебето на Хатидже е отмъстено.

# 197
  • Атлантис, Галактика Пегас
Колко добра игра на Халит.  Peace
Май зад бунта не са само еничари? newsm78

# 198
Образа на султана набира сила. Страхотна игра на Халит - успява да го покаже като процес. Много хубаво посрещна Ибрахим - първо наостри уши, после усмихна очи и накрая протегна ръце.

# 199
Имам чувството ,че Махи ще върне пръстена на Хюррем Praynig

# 200
Образа на султана набира сила. Страхотна игра на Халит - успява да го покаже като процес. Много хубаво посрещна Ибрахим - първо наостри уши, после усмихна очи и накрая протегна ръце.
Уникална игра на   Халит Peace

# 201
Имам чувството ,че Махи ще върне пръстена на Хюррем Praynig
Позна.  Peace
Ама се отказа.  Wink Sunglasses

# 202
Отказа се, защото май Хюррем я предизвика с думите си.

# 203
Интересен е разговора между Нигяр и слугинята. Ибрахим си дойде и Нигяр стана смела. Дано вече си понесат заслуженото.

А Маха се бори със себе си и не може да се пребори.  Явно не е чак толкова благодарна, че да се откаже от пръстена. Трудно се променя същността на човек.  

# 204
Той просто е великолепен актьор. Досега не съм го гледала в слаба роля.

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 22:17 от samoti

# 205
Интересен е разговора между Нигяр и слугинята. Ибрахим си дойде и Нигяр стана смела. Дано вече си понесат заслуженото.

А Маха се бори със себе си и не може да се пребори.  Явно не е чак толкова благодарна, че да се откаже от пръстена. Трудно се променя същността на човек.  
bowuu bowuu bowuu
Но пък явно я засегнаха думите на Хюрем, интересно какво точно каза тя? Ставаше въпрос за доказателства на любовта на СС?  newsm78

# 206
  • планетата Земя и по точно до морето
Смяташе да го върне и да благодари заради Мустафа, но Хюррем я ядоса. Май и предложи шербет на терасата Mr. Green
Страшен отговор на султана на еничарите. А за играта на Халит нямам думи  Heart Eyes

# 207
Много рисковано бе обезглавяването на Мустафа ага- ами ако еничарите бяха нахлули в двореца newsm78

# 208
Аз мисля, че те имат респект към СС като цяло и не биха се осмелили да го направят.

# 209
Хюррем спомена май терасата и пиене на кафе, ако съм разбрала въобще правилно. И това вбеси Махи, за това стисна пръстена и тънките си устни и се фръцна.
И на мен ми е интересно какво каза Нигяр на Гюлшах. Големи змии са господарка и слугиня, чакам с нетърпение да ги разкрият. Нигяр видя пръстена на ръката на Махи. В суматохата тя не е успяла да го махне от ръката си и съвсем го е забравила. Но Нигяр, нали нищо не трябва да убягва от погледа й, веднага я засече. Сега чакам да каже на Хюррем или пък може да изнудва Махито.

Общи условия

Активация на акаунт