Да преправим старите мебели - 8

• 101 274
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
Момичета самия начин на състаряване ли не ви допада или по принцип не ви харесва идеята за стар шкаф в детската стая? Ако беше гладко боядисан бихте ли го пъхнали там ?

Питам от чисто любопитство, защото току що се сдобих със стар шкаф, който мисля точно в детската стая да позиционирам, но лееекинко ме гложди нещо  Outta Joint

Има много работа по него, надявам се да го направя и да показвам и аз  Flutter

# 166
  • София и там където не се пуши
стар шкаф в детската стая? Ако беше гладко боядисан бихте ли го пъхнали там ?

Първо се прави, после се решава.

Аз съм сложила две нощни шкафчета в детската сигурно на близо 60 години. Бюро сигурно на 50 години.

# 167
Момичета самия начин на състаряване ли не ви допада или по принцип не ви харесва идеята за стар шкаф в детската стая? Ако беше гладко боядисан бихте ли го пъхнали там ?

Питам от чисто любопитство, защото току що се сдобих със стар шкаф, който мисля точно в детската стая да позиционирам, но лееекинко ме гложди нещо  Outta Joint

Има много работа по него, надявам се да го направя и да показвам и аз  Flutter

Идеята за такъв вид шках в детската стая на мен не ми допада. Не самия шкаф на колко години е. С малко шкурене, боя, лак - една стара мебел може да светне и да е напълно подходяща за детската стая, но тоя вид - определено състареното не ми се връзва  Peace

# 168
Аз си търся от старите рамки за гоблени-ония гипсовите с бароковите орнаменти- голяма елипса.
Ще го правя на огледало.
Ееех, едно време ги имаше в домашни потреби с гоблени снимки ... Mr. Green
На някой не му ли се намира изостанала такава ?

# 169
Знам обаче къде ги продават  Twisted Evil

# 170
Сигурно в ателиетата за рамкиране ? Кажи де ?  Mr. Green

# 171
Сигурно в ателиетата за рамкиране ? Кажи де ?  Mr. Green
Joy
Около Ботев в една пряка има магазин - цех за гипсови продукти - каквито се сетиш, мога да те упътя да провериш там - ако искаш  Laughing

# 172
  • София и там където не се пуши
Аз си търся от старите рамки за гоблени-ония гипсовите с бароковите орнаменти- голяма елипса.
Ще го правя на огледало.
Ееех, едно време ги имаше в домашни потреби с гоблени снимки ... Mr. Green
На някой не му ли се намира изостанала такава ?

Ще погледна едни на вилата, какъв вид са, но имам за смяна рамки, но няма да е скоро. Сега прочетох елипса, елипсите са ми малки и не ми се сменят само това http://media.snimka.bg/5088/016431621.jpg?r=0 но може да не е в близките години.

# 173
Айй,това е супер ! Като го смениш свиркай ! Hug

# 174
  • Варна
Състарен шкаф в детска стая
По принцип не ми допадат състарените мебели, ама този ми хареса, много....има даже и бяла стара ракла.

Супер е шкафът, но на люлеещият се стол не му е мястото там. Rolling Eyes

# 175
Ще се върна да ви прочета, но сега имам един бърз въпрос....става ли с лазурен лак на водна основа на оргахим?  Ще лъщи ли много? Никъде не пише мат, но само това намерих. А...и бороконтакта с какво се нанася? Rolling Eyes

# 176
Състарен шкаф в детска стая
По принцип не ми допадат състарените мебели, ама този ми хареса, много....има даже и бяла стара ракла.

vesi1, страхотно е! Показах го на дъщеря ми, защото обмисляме как да й направя една старинна тоалетка, и тя направо припадна от кеф! Каза, че ще ме обича вечно, ако й издокарам нещо подобно.
Моите деца са малко увредени, озъртат се около кофите вече дори повече от мен. Приютила съм поне 3-4 неща по тяхно настояване, при това те сами ги дотътриха до вкъщи.
vesi1, моля те, сподели детайли около обработката на този шкаф. Знам, че няма да го докарам съвсем същия, но ми се иска максимално да угодя на детето. На мен също много ми допада, иначе нямаше да се втурна да угаждам на предпубертетски настроения.
От мен едно голямо "БРАВО!" /не само за шкафа - с интерес те следя, откакто показа онези приказни пачоуркс/.
ria, доколкото схващам, това е стая на пеленаче. Явно люлеещият стол е за кърмачката. В този смисъл и той ми се връзва идеално.

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 01:28 от baibibi

# 177
А кажете за лака, молАви са  Crossing Arms

Шкурих, минах с Борото, след два часа латекс една ръка....покрива добре, но таз сутрин установих, че пада с нокът  newsm78

# 178
Латекс ли  newsm78 Дърво ли мацаш - пропуснала съм?

# 179
  • густо майна Филибето
От толкова теми следя, и все още не ми е станало ясно защо латекс+лак вместо някаква матова боя? Повече цветове ли има? Или боята лъска малко или много? На мен често ми се налага да мия стените (латекс), от миещия е,от скъпия, но при по-сериозно търкане остава малко по гъбата.

Общи условия

Активация на акаунт