Британците, британците! - На по бира, на по цигара, на по пешкирче... - 18

• 16 780
  • 721
  •   1
Отговори
# 285
Тука се прави, че ше вАли. Нема да е зле, че пак тръгнаха шибаните пухове недни.

Освен веждите, на Фаръл са му твърде близко разположени очите, ако трябва да посочвам конкретни лицеви причини за нехаресването си. Ма то няма смисъл от спорове, вкус и толкоз. Никога не съм си падала по брутално животинско излъчване, нема и да си падна.

Няма Марк Шепърд в списъка, взимам си Марк Шепърд. Странно, при толкова фенки на "Свръхестествено" в темата, как никоя не се е сетила. Или пък не са чак толкова...  newsm78 квото и да е, пу за мене чичко-демон.  Mr. Green

# 286
  • София
А! Добър ден!

Слънчо, жива и здрава да си, много обичана и мнооооого щастлива!!!   bigdance2

На темите, които пуска Джой се смях от сърце с глас!!!

# 287
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И на мен ми е много грубиянски Фарел, иначе несиметрични лица харесвам, в списъка ми само Джери, Хю и Кавил са по-пропорционални май Rolling Eyes
Иначе като ще е за симетрия, и без това съм подкарала от вчера:
влюбени птички сега

влюбени птички преди 15 години Heart Eyes

и влюбени птички-прототип Blush

# 288
Ах, ми мекосърдечна съм, Джой, ама няма да откажа и втора серия. Сарк кво я ухажваш безпричинно.  Mr. Green

Къде отиде линка към смешна тема?

ПП Видех я, видех я. И си отговорих на въпроса що ухажваш Саркhahaha няма връзка между двете неща, просто мисля с известно закъснение.

# 289
  • Ænima/Albuquerque
Не ме ухажва, ние просто си се обичаме, пък и виждам, че иска да плакне око с мойто мъш.  Mr. Green
Фук, фук, ще ходя на Пиратите след малко.
Сега се кефя на "Inception", а преди това гледах "Limitless".
В страхотна серия съм, да знаете!
Прекрасен и силен филмов ден ми е!  Mr. Green

# 290
Пуци, мило, хич не си прозорлива- няколкото теми ухажване доведоха до
Пипни айде, ма един път и дърпаш ръка, като опарена, ясно?   hahaha
та не е така безпричинно hahaha

Въсщност истината е, че ви обичам и двете, така че хайде пак да ви се увъртя

и

На предните две страници са линковете към смешните теми, препоръчвам зайчето hahaha

# 291
  • Ænima/Albuquerque
Въх!  smile3544

А, Джо, трябва да ти кажа, че Уайлд за мен е най-великия човек, раждан някога!
Титан!  Heart Eyes
Така, че смея да твърдя, че с по-горните снимки ме спечели до живот!  hahaha

# 292
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ми е тва беше гримът, мама му стара, после го огейшиха.

Не съм прозорлива напоследък, верно е. Ма се пак се сетИх сама, де, още преди да ми подскажеш.  Mr. Green

# 293
ооо, да, като малка колко рев съм изревала на приказките му, сега пък се обръщам честичко към афоризмите. А "Ветрилото на лейди Уиндмиър" е най-страхотната пиеса за мен. Жалко, че си е отровил живота с безсмислена страст към такава безчувствена кукла като Бози Confused

# 294
Джой, жива да си ми за заешката тема!  Hug Нема таков смех!  Joy hahaha

Пуце, а честит ти Марк Шепърд! Много го любя като се разкрещи и загледа лошо. Ще даваш ли от време на време да го слушам как се кара?

Честит имен ден на Слънчо!  Hug  bouquet

На Колин веждите са по-хубави пък!  Crossing Arms

За мой голям срам не съм го гледала уайлдовския филм. Сега го тегля и ако ме оставят утре на спокойствие за малко ще му се насладя.

# 295
Мерси, мерси. Ма шти го давам, разбира се. Мен ми пълни душата като каже 'дарлинг', е те тва е!  Mr. Green Обичам такива миловидни хора, при тях избликът на гняв е винаги много изненадващ, мноу съ кефъ!

Само някой да ми напомни да си го запиша.  Blush

# 296
Дайте да го видя тоз Шепърд, не го знам Rolling Eyes

Злате, извадки от тази тема съм превеждала тук на една колежка, милата въздъхна с облекчение, че заекът и е черен Joy А за филма, тегли и гледай, наистина няма да съжаляваш. Особено ми хареса как преплитаха извадки от приказките на Уайлд с моменти от живота му. А Джуди е великолепен там, мисля тази роля и "Студената планина" са тези, в които показва най-много от собственото си аз- жестовете, мимиките, походката, уникално изящен е Heart Eyes
Сарки, това с най-покорно възхищение отдалеч казано Blush Да кажеш нашия човек как се е представил в пиратството, аз ще прочета във вторник Hug

# 297
Ей го на, шушинка прекрасна. Всъщност, на тази снимка е даже секси, хм.  Thinking Тези тънки устни, бре.

милата въздъхна с облекчение, че заекът и е черен Joy

Представям си, горката.  hahaha

# 298
  • Ænima/Albuquerque
ИдЕм да плюЕм!  Twisted Evil
Начи - Джефри Ръш, дето не разбрах що никой не го е плюнАл - мамин чуден аустрелиън, и Иън МакШейн.  Heart Eyes
Мерси.  bowuu

"Пиратите" бяха разкошни!
Пенелопе и Джони имаха уникална химия помежду си.  Heart Eyes
Чудесен, чудесен филм!
Адски се накефих, следващата седмица пак ще го гледам.  Mr. Green

# 299
  • София
Утро!!!

Сарк, ще ме накараш да преразгледам Пиратите...

Като гледам снимките на Оскар Уайлд И Боузи - оригинал си мисля колко добре бяха представени във филма... Чудя се само какво толкова Уайлд е харесал на това момченце. То верно, че любовта не пита, но все пак той е гении  Thinking Колко ли се припокрива историята с филма? Доколкото чета - абсолютно.

Общи условия

Активация на акаунт