СЕПТЕМВРИ - 37

• 26 768
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Добро утро  мацки!
maya_4ekelova като си се хванала на хорото, дет се вика ще си го играеш... Heart Eyes Че е хубаво, хубаво, че е трудно - трудно...ама това е положението  Grinning
Добре, че вчера спря дъджа по едно време, че да излезем, че в къщи пощръкляха...

# 601
Добър ден!
Не бях влизала няколко дена и...Надина порастнала,Мая чака бебе Heart Eyes
Надинке,жива и здрава и ти.и всички около тебе и много парички с кеф да си ги харчиш...  bouquet
Мая,честито!Лека бременност и накрая хубаво здраво бебче! Heart Eyes
При нас нищо...Мързелува ми се,ама няма как Wink

# 602
Ей, Мая, чудесна новина! И аз се присъединявам към другите момичета с пожелание за лека бременност и раждане и здрав бебок на финала! А за другото не се притеснявай - тя работата няма да се свърши и след 100г.  Mr. Green Пък и ББ няма да е  вечно - шъ съ опрайм все някога  Peace

И при нас нищо интересно и ново.. И да ви споделя как вчера ММ ме пита утре ли е РД на Ади   newsm78 #Crazy Датата я беше докарал де  hahaha

# 603
  • София
И да ви споделя как вчера ММ ме пита утре ли е РД на Ади   newsm78 #Crazy Датата я беше докарал де  hahaha
Мъжка му работа Joy

Атракция, намери ли с кои клавиши се изключват картинките, дето изскачат по форума? Ужасно са дразнещи. Crazy

# 604
Добро утро Дами!!!

# 605
  • София
Добро утро мацки!
ivilda нище не казваш...как върви работата?
esim опасна работа са тия мъже... Laughing

# 606
  • Габрово
Мая , честито за линийката Hug
Хем гледах снимките ти от морето и пак не съм забелязала нещо съмнително, което да те издаде Wink
Аз да ви се похваля, че си имам армаган от морето ешерехия коли Mr. Green
То не е смешно де и като чух резултата от микробиологията ми настръхна косата, но докторът веднага ме успокои, че не е тази бактерия вкраставиците. Те наскоро даваха репортаж, че пробите от някой басейни по черноморието показали наличност на тази и други бактерии.
Благодарение на силните болки ниско долу поне отидох на гинеколог, че иначе така и не се наканих...

# 607
  • София
valkata78 кофти..ей затова не обичам басейните...Много е упорита тая бактерия, ама с правилно лечение минава...
Какъв дъжд се изляя ...не е истина...

# 608
Честито Мая! Да е лека Simple Smile
Чудни жеги са при нас. Бяхме 3 дена на воден парк, днес ми се спи, а вчера заспах преди детето - към 7.30 Simple Smile

# 609
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

Нямам много време за писане.Подготвяме РД на Алекс,и не знам каква торта да правя.Той само си сменя желанията и накрая ще е каквото аз реша. Crazy

# 610
  • sofia
Zdraveite, momi4eta! Tuk vremeto se opravi i trugnaxme otnovo po razxodki. 4udno kak v Pol6a ne6tata tolkova burzo sa potrugnali...Sega izglejda, kato v Germania...Stava mi mu4no za nas, v BG, za miastoto kudeto jiveiat detcata ni...Za6to li pri nas ne6tata ne se promeniat...
 Kakvo drugo...Mi Petko e mnogo mrunkav i lepnat za men. Otnesox i kritiki ot blizkite, 4e e mnogo razglezen. Koito otkroveno  me podraznixa.

# 611
  • София; Дружбето
 Grinning Кришка, твое си е, па и както сте решили да е само едно, що да не си го глезите пък. 
Аз днес направих грешката да се разходя в Мол-а. Купих на Миша едни сандалки от Некста, пак има 50% намаления, но  са единични бройки останали и нищо друга не ми хареса. Летните им дрехи са меко казано грозни. То и по другите магазини е 50 офф ама не ми се влизаше. та така, олекнах дет се вика

# 612
Хей, момичета, въобще не пишете!
Кришка, наслаждавай се на чуждия прогрес. Но тук трябва да мине време и хората да поживеят в чужбина, за да разберат какво трябва да се промени тук. Защото в България най-виновни са хората.

# 613
  • София
Добро утро мацки!

Е ти пък Кришка..Полша винаги си е била по-напред в материала......Още като ходехме 80те години, нещата бяха доста по различни...В Полша имаше  малък бизнес още тогава, при нас това стана след демокрацията...и още хиляди и хиляди неща . Но и аз си мисля като maya_4ekelova , че в Бг докато не се промени мисленето на хората и манталитена...все ще е едно и също, подкупи, корупция, връзкарски работи...От там и всички останали последствия...Но според мен и при нас има малък напредък...Интересна тема за размисъл...
Иначе нищо интересно при нас...Почвам да стягам багажа, че в събота ще пътуваме за морето... Grinning

# 614
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
аман от тия жеги,цяла нощ не съм спала. Tired
За България,не знам какво да кажа.Миналата година като си ходихме,положението беше по-зле отколкото през 2007г ,като бахме там.Хората са някак си затворени,озлобени.И е нормално,с тези ниски заплати,а за пенсиите да не говорим.И всеки гледа другия да е по-зле от него.И докато не се промени този начин на мислене на хората,нещата няма как да се оправят.Не че тук е много хубаво,но поне има закони и всички ги спазват.Правителството се грижи за безработните,не е много,но пак е по-добре.Ако си безработен можеш да взимаш пари от борсата максимум 2г,а след това минаваш на субсидии без срок.Може и до пенсия да караш на тях,ако не си намериш работа.А в България правителството не прави почти нищо,за да подобри стандарта на живот.Оф много е широка тази тема,за да я обсъждаме рано сутрин. Wink

Общи условия

Активация на акаунт