Рицарки на бялото кантарче - майска, празнична

• 26 525
  • 767
  •   1
Отговори
# 525
  • да има едно лесно - на мотора
 Hug
На Мариетка - безпроблемно пътуване , че в БГ като видят мотор , все едно бик - червен плат Sad .
И ние потегляме  motor , но за Констанца- да видим що е това румънски мото-събор .
На Гардже също "добре дошла"
Лиътл, Ж, Ванчето , Марипоска, Зетчето ... ееееее напълни ми се душата . Heart Eyes
Закусих овесени ядки с домашно сладко от ягоди  Heart Eyes
Мятам сандвичите в чантата ( щото аз като огладнея и ставам  Crazy ) потегляме
Може да ни вали , но ние сме свикнали  Laughing
Хубави почивни дни Дами  Hug

# 526
Добро утро и от мене!

С яденето е добре, няма прегрешения, иначе нищо ново, горе-долу съм доволна от кг за сега, ще продължавам натам!

Честит празник на Щъкчето, да ти е живо и здраво момчето и много да те радва!

Добре дошли на новите момичета!

Благородно завиждалм и на Мариети и на Роси и на Каш за хубавите пътувания, които ги очакват!
Весело изкарване ,девойки!
Времето е много гадно, ама няма какво да се направи!
Лек и режимен ден!

# 527
  • София
Добро утро момичета-кокичета   bouquet

Вчера не успях да се вредя да пиша, но много се радвам, че толкова народ се е разписал  Hug

Зетче
мисля те много, но вчера не успях да те  Heart Eyes Всичко ще се оправи, ти знаеш как  Peace

На Росето и Мариетка лек и приятен път  Peace

Мила ми Кокониииии много те обичаааам Вееее, направо ми стопли душата с комитета по посрещането... и да кажа за пържолата - присъедини се към 0,01% дето си ядем баниците  Flutter Пък колкото до бирата - давай упорито и я привиквай да ти се отразява добре  Crazy

Понеже пак трябва да изчезна само да напиша режимното си меню от вчера:
Закуска - Киндер пингуи - 1
Обяд - 3 яйца по панагюрски
Вечеря - половин кило домати с моцарела

Помнах полека-лека да ям, начи съм все по-добре и ще започна да ви навестявам повечко  Wink

Литълче забравих да кажа - много се радвам за резултатите   bouquet и да кажа на другите рицарки, че според мен вече са и видими - нали те контролирам визуално поне веднъж месечно   bouquet Давай все така - много ми харесваш как звучиш   bouquet

Прекрасен ден рицарки и па ще дойда   bouquet

# 528
  • в резерват
 Shocked  да ти имах утрото. За някои вече е обяд!

Иначе по същество -  то колко му трябва на твойто Коконииии , за да се присъедини към процента ти.  Даже още отпреди 2 часа сериозно работи по въпроса bowuu .   Naughty Ама нъцки, растат си обиколките и това е.  TiredНе  ставам за качествен материал за повишаването на статистиката  ти.  Язък за баницата, само я хабя. А после като Асето ще я цвърча на плажа на Лозенец.

Grinning Таааааааа така, утре  ще ми е началото на диетуването  newsm78. А там какви ги забърквам е ясно, щом  от години не излизам от диетичният подфорум.  smile3544

Зетчеееееее, гуш и мляс.  Знам, че сега не ти е до писаници  , и извинявай, ако съм те притеснила, ама знаеш, че ако  10 дена не те чуя и лекинко ми се притеснява моето притеснение.

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 12:00 от Арбанашка кокона

# 529
  • София
Еееее, Кокони, ми събота е... пък и нали знаеш, въпрос на гледна точка  Joy Joy Joy

Щях да ходя на йога, ама ми се размина  Crazy Joy Joy та сега ще играя гимнастика вкъщи ... много гадно време беее  ooooh!

# 530
  • в резерват
та сега ще играя гимнастика вкъщи ...

Що? Пак ли  ще си  гониш чинчилата ?

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 11:46 от Арбанашка кокона

# 531
  • София
 Joy Joy Joy Joy Joy И това  Joy Joy Joy Joy

# 532
  • в резерват
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Пък аз,  съм  по скоро  така: подскок и пльос:

smile3535 smile3535 smile3535

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 18:53 от Арбанашка кокона

# 533
... хъм, аз и с баница съм пробвала, а вместо с бира - с вино.
Тц, и аз съм в другия процент, дето номерата не минават.
Днес пробвах с кекс, в понеделник ще докладвам (ако оце-
лея, предвид умората, която ме е налегнала). Опнала съм
се на стола и пиша ли, пиша (а съм се опнала, за да не пре-
ча на тумбака, че и той си иска неговото място, отесняла
съм му ... неговата  #Cussing out ).

# 534
Ехаааа  Party Голям купон се вилнял тука.Голямо рицарско писане е паднало.
РД-то мина чудничко.Всички са предоволни и рожденника най-вече,но голямата му изненада е в коридора,а той играе и още не я е видял.Едно хубаво голямо КОЛЕЛО го очаква.Ще го дебна да му направя клипче и ще ви го пусна да го видите  Grinning ако стане.
Инак... тортата беше вкусна,но днес съм отново режимна  Simple Smile

Добре дошли на новодошлите  Hug живи здрави и много успехи

# 535
Добро утро на всички Рицарки !  Hug  ММ ме събуди по телефона...в 8,35 !  Да ме пита за разни манджи кое как съм правела,че бил на пазар... Sick  Станах, пих кафе ,ама още гледам умно...Пикла е на гости с преспиване, аз сама.  Нали е Задушница,  и какво да правя, ще чакам да отворят магазините и тръгвам... навън студено,мрачно...Хайде, отивам да допивам кафето и да си мисля къде да миткам..

# 536
 Peace Аз идвам на отчет - втори ден на 90 дневната финишира режимно.
З- 100 гр. череши.
О- печени картофи на фурна + домат и краставица.
В - парени картофи без мазнина + домат и краставица.

Е между О и В имаше 1 шепа череши ... ама и порциите скоро ще успея да намаля - сигурна съм Simple Smile
Пеша към 1 час вървях може и повече да беше  Grinning Аз доволен !
Бе това да правиш нещо за себе си било хубаво Wink

# 537
  • в резерват
Oooo, я хайде да си възвърнем навика да  се посъбираме  и за вечерна проверка. Peace

Санитката гледам вече си е казала, кой ще  се престраши да е следващият?

аз си признавам, че до обяд карах по акъла на Корсето, с две думи на  баница. Ама викам по вечерно време да си спретна нещо по-мазнотийско.

Сложих едни броколи с краве масло, залях ги с няколко вида  сирена - синьо, топено, пармезан, сложих сметана и хайде във фурната с малки късчета от печено пилешко
Сега му сложих и малко черен пипер.......
до тук добре, ама една пърленка обърка работата, и тъй и тъй  съм я объркала, пак налях бирата.
Положителното е, че имам вече някаква теоретична идея къде бъркам, Не че нещо, ама по едно време пак дадох на късо, щото как се издържа  на топъл домашен хляб, с  краве масълце и мед.

От утре обаче  вече ще съм в изправност.  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Я и вие му ударете по един палец за мен, тааааааа началният  тласък да е по-ефективен  Grinning

Hug

# 538
Ми хубу-аз днес НЕрежимна.
Седмица-с тежка овулация и болки+семейни драми и стриктен глад-килата ми се покачиха с два пункта.Фитнеса върви идеално.И днес си направих сладкиш с череши и ядох...и ядох също кроасан, а също и ядки и още нещо имаше-а, филия с лютеница.И не ми дреме вече.То па аман.Кила 56 стоят и не мърдат.И като ям и като гладувам-се са си те.
Жена-самотница съм идващата седмица.Дете е на ваканция, мъж заминава-аз и дребна сме на пост.
Нямам какво хубаво да разкажа, та се крия по други места.
На всички с празници-да им е честито и все най-хубаво!
На всички в нужда-палец.
Мен корема ме заболя от нережимие днес.Ма веднъж на 10 дена смятам е позволено.Освен това инструкторката днес ми каза, че за моята кръвна група месото не било вариант.Зеленчуци и ядки били.Ми аз месо, че не обичам, така е, ама е факт, че с него свалих грубо многото натрупано.Сега истината е, че съм в норма и то кво да сваляш...Но това с кръвната група ме метна в джаза и си спретнах сладкиша, който дори не ми е вкусен, ама...ядох... Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 20:27 от Jizzlobber

# 539
  • в резерват
Хей, Джизи, добре си си похапнала  Peace
 newsm78 макар, че аз освен с лютеница бих оплескала пейзажа,  и с майонеза, и туй-онуй. При мен тая комбинация  си  е като Пижо и Пенда на първи март. И щом имаш нужда , прави си такива дни, без угризения.
Макар, че аз когато го правя,  си ми е живо тъпкане и нещо не ми се получава кефа от вкуса на храната   Embarassed Tired

Иначе и  за теб много гушки, че явно доста ти се е насъбрало  Hug Hug Hug

Къде ни е и Пуки?

Да не се отказва от плуването, защото във всички сайтове  го дават като благотворно  при херния.  Peace
На единия ни инжинер чак след третия ЯМР му установиха, че вместо херния имал множествена склероза.....та да си направи всички изследвания както трябва.
И .много се надявам вече да е по-добре  Praynig Hug

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 20:55 от Арбанашка кокона

Общи условия

Активация на акаунт